Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ulu nie wiedzialam ze masz 2 aniolki :-(

)
. Musimy tylko usiąść i rozplanować co jest do zrobienia żeby nam czas przez palce nie przeleciał, a jeszcze moja siostrzenica ma do nas na kilka dni przyjechać. Mam nadzieję, że damy radę z trójką
Ona ma 4,5 roku
Będzie jazda bez trzymanki
M czarno to widzi 
.

.
no, ale może od początku..
.
, a od dłuższego czasu chodzi za mną piwo dębowe mocne 
.
. O 11-stej wyruszyliśmy do miasta.. Pierwszym punktem naszej wycieczki :-) był baby sam (niemowlęcy supermarket). Następnie udaliśmy się do bilki, gdzie zeszło najwięcej czasu.. Zaraz po wejściu do sklepu, Niunia się nam straszliwie rozpłakała. M wyjął ją z wózka i się uspokoiła
. Patrzyła jak zaczarowana na sklepowe regały i z wielkim zachwytem przyglądała się tej magii kolorów.. :-) Trafiliśmy na kilka promocji i ogólnie zakupy się udały. W domu zlądowaliśmy coś koło 15. Wypiliśmy kawę i zabrałam się za obiad. Koło 17 - Młoda urządziła sobie małą drzemkę, a my wykończeni całym tym lataniem padliśmy razem z nią 
.
.
:
? (-.bo powoli dostaję nerwościsku przez tego mojego M.... Tak teraz zażyna jakby drzewo piłował 

)