reklama

Październik 2008

reklama
GRATULACJE dla wszystkich 4- miesięczniaków :) i dla ANTOSIA- 2 ząbki woow!! My dopiero co wstaliśmy- Adaś zasnął wczoraj przed 8, o 11 dostał flaszeczkę i tak pociągnął do 5:30- aż M nie mógł się nadzwić, a właśnie wstawał do pracy. Potem znowu spanko- jakoś do teraz- jeszcze radosne okrzyki na powitanie do karuzeli :) Tylko że musiałam go całkiem przebrać, bo pieluszka nie wytrzymała ( a na noc i tak zakładam mu nr 4 Huggies). U nas pogoda w miarę ładna (czyt. nie pada i nawet czasem wyjży słonko) więc spacerek murowany. A wieczorem- któraś z was pisała o górze prasowania-... ja mam 3 pralki samych Adasiowych ciuszków... Oj ciężko będzie :P

GRATULACJE DLA LENKI I WERONISI ZA SKONCZENIE 4 MIESIACA :-)
AGA przestan nas przepraszac To nie twoja wina Ty nic zlego nie zrobilas A to ze dzielisz sie z nami to dobrze bo po to tu jestesmy :-)
Dzis ma przyjsc ta wlasnie kolezanka ???????
ANNA usmialam sie z tym brzuszkiem malej :-)
KAKA czekamy na fotki Ja zdjeiowy mialam w ulubionych i nadal go tam mam :-)

U nas Oli wstala Wiec chcialam dac jej jessc bo juz yla jej godzina a ta mi plula i nie chciala Wiec wsadzilam ja do lezaczka i umylam sie Posprztalam w sypialni Pozniej mleczko i zabwa pelno usmiechow Pozniej mata a ja dalej sprzatanko Teraz spi na macie a ja zjadlam sniadanie wlasnie I czekam na nianie bo jednak ma przyjsc zaraz bo jutro zostaje z oliwia sam od 7 do 15 (ja jade z M na jego rozprawe moze czegos ciekawego sie dowiem czyt.kolejne kity M )

A dzis na 17/18 jestem umowiona z kolezanka na miescie sama bez Oliwi i bez M wiecie takie babskie gadanie Ona tez bedzie sama Juz sie nie moge doczekac :-)
M zostanie z mala a ja wybywam :-)

Aga aha zapomnialam pogratulowac zabkow :-)

Wczoraj w szpitalu rozmawialam o zabkach z pania doktor i mowila ze u Oiwi jeszcze dosc daleko Ale jej zdaniem to zadkosc ze dziecku zeby wychodza po 3 miesiacu gdzie u nas juz sie tak zdarzylo i to nie jeden raz :-)
Jej zdaniem po pol roku dopiero Nie wiem czy ona jakas niepoinformowana czy jak :-)

Dorotko udanej pogawędki w babskim gronie - takie spotkania są potrzebne.

Ja zaraz zmykam na spacerek ... ale mały jeszcze śpi i nie chcę go budzić.
Właściwie to jego rytm dobowy się już ustabilizował chyba.
Od ponad dwóch tygodni zasypia mi w dzień między 10.30 a 12.00 na spacerku i po południu między 16.00 a 17.00 czasem 18.30

Gratulacje dla dzieciaczków, które skończyły dziś 4 miesiączki - u nas jeszcze 5 dni i też 4 za nami hehhehe.

Oki mykam przebrać się i na spacerek czas ruszać - w miarę ciepło bo 6 st. C ale słoneczka brak - czasem się przebiję przez chmurzyska.

Do popołudnia.

Tak przebiły mu sie 2 moze jede wczoraj a dzis 2 nie wiem bo ostatnio sprawdzałam w niedziele a od niedzieli jest koszmarnie marudny i płaczliwy. Wiec moze napierw jeden a potem 2. Teraz sa dwa ostre miejsca

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry