Anna22 ja też mam problem z chrapaniem M, on podobno z moim również, ale nie mam dowodów

. Ja go szturcham i proszę żeby położył się na boku. Są podobno jakieś krople, ale czy skuteczne nie wiem. Pewnie drogie
Kaka mi przez ciążę włosy zgęstniały i teraz chyba muszę oddać co dostałam

Do tego jeszcze zima i czapki swoje robią. Bleee!
Magdasf no przytrafiło się biednej Zosi

. A jak znosi ospę, bo to chyba to zdiagnozowali ostatecznie?
Mam nadzieję, że mi cierpliwości wystarczy. Jestem nastawiona na samowolkę, bo będą spały razem w pokoju. Na wszelki wypadek zastrzegłam sobie, że tylko 3 dni ;-) żeby mi żadnych niespodzianek nie robić
Agamir gratki dla Antosia!!! No no no!!! A dolne czy górne? Ja pamiętam jak Martynie przebiły się dolne jedynki, a potem górne dwójki

smarowałam dziąsła, palec mi się obsunął i szok, bo już prawie do połowy wylazły
Dorota to życzę przede wszystkim miłych wrażeń i żeby opiekunka dobrze się spisała
My Walentynki spędzamy u cioci na urodzinach
Bartek leży koło mnie i mruczy przez sen

Dodzwoniłam się wreszcie do kadr i już wiem - od 16.04 idę na urlop wychowawczy, piszę do końca roku, ale zobaczymy - może już w listopadzie wrócę. Dobre to, że dostałam pożyczkę, którą zacznę spłacać dopiero po powrocie i czekam na pita, co by szybciutko wysłać rozliczenie, bo zwrot za dwa dzieciaczki piechotą nie chodzi :-)
U mnie na obiad pomidorówka, a jutro gulasz i kopytka. A w ogóle to chodzą za mną śledzie w oleju

Pogoda też kiepska więc siedzimy w domku. Z nudów już planuję jak urządzić pokój dzieciaczków i chyba już w wakacje uda się częściowo to zrealizować, na dwa łóżeczka, a potem kupimy im "amerykankę" i na jakiś czas będzie musiało wystarczyć. Tylko gdzie pomieścić te wszystkie zabawki