reklama

Październik 2008

reklama
Justynka piękny:-(:-(
Ja mam dwa takie ANIOŁKI, ale teraz mam dwie wspaniale córeczki więc nic więcej do szczęścia nie potrzebuję....... kocham je ponad wszystko....

Ulu nie wiedzialam ze masz 2 aniolki :-(
JEJKU DZIEWCZYNY ALE TU SIE SMUTNO ZROBILO :-(

Moja niunia budzi sie wlasnie z drzemki Ja juz jestem strasznie zmeczona tymi dzisiejszymi przezyciami

No jestem już po pracy:-)mimo że wstałam po 4 a szlam spac po 1:baffled: to nie czułam zmęczenia i praca miło i szybko mi minęła:tak:
Moja Weronis poszla spac po 19 i spała do 8 rana!!

Kurcze dziewczyny az serce sciska jak czytam co piszecie o tych stratach dzieci:-(:no:

A co z tymi naszymi wątkami Czarna napisz mi jak teraz sytuacja wygląda??bo ja już nic nie wiem:no:nie mam ich u siebie i co to byla za historia że tak sie stało bo wczoraj pisałaś że to cos Twojej w tym winy ale nie doczytałam co tak naprawde sie stało:sorry2::-p

A dzis dostałysmy kolejna paczke z kaszkami, mleczkiem , obiadkami, deserkami oraz musem no i mlekiem po 4 m-cu :-Dfajnie tak dostawać prezenty tylko szkoda ze to probki:-p
Dorotko dzielne byłyście :tak: i ja to przechodziłam dwa razy!!a wyniki napewno bede dobre!!:tak:
Domi wsio jest opisane na watku zamknietym;-)

jak wy ryczycie po tym wierszu to ja go nie czytam:-p Ja też mam swojego aniołka, czas leczy rany i nie chce tego rozdrapywać:no:

No wiec załatwiłam już chrzest, choć nie do końca bo sobie zażyczył zaświadczenia od chrzestnych tzn z ich parafii. Ja wiedziałam o tym ale ostatnio dawałam przed samym chrztem a teraz już chce:sorry2:

reklama
oj chyba mamuski kapia i usypiaja;-)moj wlasnie zrobil mi jazde ale juz zasypia na szczescie;-)mam nadzieje ze juz dzisiaj bedzie spokoj bo jak tak dalej pojdzie to zostane alkoholiczka:-Dcodziennie po takiej akcji malego pije piwko i schodzi ze mnie wszystko.
posmarowalam go ta mascia ze sterydami i czekamy:tak:4 dni mam go smarowac.gorzej jak nie pomoze:baffled:i jakos mam przeczucie ze nie pomoze...pesymistka ze mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry