• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny Wczoraj juz przed praca nie udalo mi sie do was zajzec bo nie mialam czasu G do pozna pracowal i musialam sie do samej nocki zajac mala
W pracy bylo ok Bardzo fajnie i szybko mi minelo Pospalam okolo 4 godzin

Na 14/15 umowialam sie z kolezanka ze szkoly rodzenia Jeszcze swoich corek nie widzialysmy ;-)

Zdazylam tylko zauwazyc
MALENA WIELKIE GRATKI 3 MAM KCIUKI ABY SIE POTWIERDZILO :tak:

reklama
MALENA ja tam widze te 2 krechu 3 mam kciuki aby jednak ten test nie okazal sie wadliwy Ja tez bym juz dzis robila nastepny test Nie wytrzymalabym :-p
CZARNA i jak grill udany ?
ULU GRATKI DLA LENKI ZA ZABKA i 3 mam kciuki za tajaemnicza sprawe
MADZIU to lece na ZAMKNIETY I ZDJECIOWY :tak:
ASIU i jak nauka ci poszla?

Ja zjadlam juz rosol O 15 wychodzimy na spacer :tak:
Pogoda taka sobie niby swieci ale wieje A ponoc cieplo

Malena trzeba myśleć pozytywnie :tak:

A mi też się śniło, że miałam urodzić dziecko i nie mogłam. To znaczy urodziłam a wszyscy powiedzieli, że za szybko i mam urodzić jeszcze raz :baffled: Jaki pojechany sen :baffled:

My byliśmy na targach rodzinnych. Dostałam mleko modyfikowane gotowe do picia candia. Niby takie opłacalne, a pół litra kosztuje ponad pięć złotych :szok:
Na resztę dnia brak konkretnych planów. Martyna coś się wczoraj zasmarkała, a jutro ma moja siostra przyjechać z dzieciakami i martwię się czy im czegoś nie sprezentuję :sorry2:

Jestem na Was zła:wściekła/y:
Gadałyście i wysłałam M. po test i oczywiście jest wynik negatywny.
Ale jak ma być pozytywny po południu z rozcieńczonych siuśków
jak z samego rana kreska była słabo widoczna???
Q.....a! :angry:
No i teraz już nic nie wiem i się tylko niepotrzebnie denerwuję.
tak to jest jak się fora czyta :wściekła/y:

Elwirko oj takie jakieś prorocze te sny.
Życzę aby @ pojawiła się a dzieciątko jeszcze niech poczeka.

Ja też na śniadanko zmykam i kawusię sobie wypiję.

Udało mi się zrobić zdjęcie zębola Sebcia :-D na zdjęciowym wkleiłam.

Miłej niedzieli życzę.

Acha zapomniałam napisać Wam, że do aptek weszła wadliwa seria testów ciążowych Pre Test - uważajcie na nie.
Moja koleżanka karmi piersią a ostatnią miesiączkę miała w 2007 i zrobiła test ciążowy właśnie tej firmy.
Wyszły dwie krechy - zrobiła betę i nic, była u ginki i też nic nie widziała.
Jeszcze jeden test tej samej firmy i jej mąż nasiusiał na niego i też wysżły dwie krechy.
Byli w szoku ... ja zresztą też jak się dowiedziałam.
No nieźle. No to mamy pierwszego faceta w ciąży:-);-)

troche więcej optymizmu!!! a ja to bym nie wytrzymała i pędziła już do apteki po kilka innych :-D
Ja też:-p

Malena trzeba myśleć pozytywnie :tak:

A mi też się śniło, że miałam urodzić dziecko i nie mogłam. To znaczy urodziłam a wszyscy powiedzieli, że za szybko i mam urodzić jeszcze raz :baffled: Jaki pojechany sen :baffled:

My byliśmy na targach rodzinnych. Dostałam mleko modyfikowane gotowe do picia candia. Niby takie opłacalne, a pół litra kosztuje ponad pięć złotych :szok:
Na resztę dnia brak konkretnych planów. Martyna coś się wczoraj zasmarkała, a jutro ma moja siostra przyjechać z dzieciakami i martwię się czy im czegoś nie sprezentuję :sorry2:
Zdróweczka życze. I miłego spędzenia czsu z siostrą i jej dzieciaczkami:tak:

Kochana nie wiem czy to cie pocieszy ale ja tak miałam z Maksiem. W dzień kiedy miałam dostać @ zrobiłam test. I tak jak u ciebie na tym pierwszym była nikła leciutka kreseczka, potem w tem sam dzień zrobiłam następny i nic nie było widać. Następnego dnia zrobiłam jeszcze dwa i na jednym nic na drugim leciutka kreseczka. I każdy test był innej firmy. Dopiero po ok tygodniu zrobiłam następny i dopiero było widać dokładnie. Wtedy tez byłam u lekarza i tez mi potwierdziła ciąze. Tak że w sumie zrobiłam testów 5. No i mimo tych różnych wyników Maksio juz rósł sobie w brzuszku:tak:

Malenia spokojnie. Zrób sobie nowy test rano a napewno będzie ok.

A u nas leniwie i niedzielnie. Na 16sta jedziemy do mamy na kawe;-)

Malena na pewno jesteś, widać to po Twoim nastroju:-D:-D! Hormony szaleją! Gratuluję !! :-)

Malenko spokojnie - żadna z nas nie życzy Tobie źle tylko jak najlepiej.
Nie chciałam Ciebie urazić moja wypowiedzią :-(:-(:-(

Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni na dniach.
Trzymam kciuki.

reklama
Dzięki za słowa otuchy - co ma być to będzie.
Jak nie teraz to za miesiąc :tak:

No i wlasciwa postawa :tak:3 mam kciuki aby jednak to bylo JUZ :tak::-D

My bylismy na 4 godzinnym spacerku Jakos sie rozpogodzilo Oliwka padla juz spac Ale pewnie zaniedlugo sie obudzi no ale mam nadzieje ze smok zadziala :tak:
Jutro i we wtorek pracuje od 6 do 18 MASAKRA

Juz uprzadzam ze pewnie jutro wejde na sekunde napisac tylko co u mnie Takze znikne :-p

Jeszcze tylko napisze niance na kartce co i jak Posiedze kilka minut i ide spac
DOBRANOC

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry