reklama

Październik 2008

Dorotka1234.... dobrze ze byłaś u tegp dentysty. Jak juz zaczełąś to teraz pójdzie z górki:tak:

Anula ja tez zawsze nakupuje bo wsklepie mysle ze mam ochote a w domku otwieram lodówke i se mysle ze nie mam co zjesc:baffled:

Mirabelka Ja tego nie mówiłam ale powoli oswajam sie z myśla że lekko nie bedzie i mimo moich staran kg beda plusowac bardzooooo szybko (taka moja natura)

Ewela a po co masz jezdzic po tych firmach??? Czy to ma związek z praca?

A ja dziś byłam w Lidlu na zakupach a tam maja teraz takie słodkie niemowlece ciuszki, kocyki itp i Tylko ze w kolorach albo róż albo niebieski choć był jeden biały kocyk i juz prawie leżał w koszyku.:zawstydzona/y:Ale udało mi sie powstrzymać Za to kupiłam sobie bluzeczke ciążową:-p bo tez były

Czarna no widzialam gazetke z lidla i checi narobilas mi zeby tam isc
poogladac i pewnie kusic mnie bedzie ale chyba nic nie kupie no chyba
ze moze cos dla siebie:-D

reklama
Kaka lepiej pozno niz w cale :-)
Ja do gina ide w przyszly czwartek 17 ale pewnie tylko na kozle mnie zbada bo zaraz 21
kwietnia mam usg genetyczne :-) ciesze sie i sie martwie czy jest oki .

Ja ide umyc wloski i sie wybiore do tego lidla hihi .
U mnie sloneczko swieci wiec spacet dobrze mi zrobi :-)

A ja na sniadanie zjadla wczorajsza zupe jazynowa :-) i kupie sobie dzis twarog bo mam
smak na niego a i zdrowy tez jest :-)

reklama
Dorotka, Czarna już jest świetnie zabezpieczona na przyjście swojego Malucha, a my świeżo upieczone mamuśki musimy sporo uciułać. Uważam, że 1 symestr minął i mozemy odetchnać spokojnie:)

Dzisiaj ma być ten film o bliźniakach??

A wogóle tu sie mamusie chwalą że mają bliźniaki a ja nie widziałam, żadnego podwójnego usg, a tak bym chciała.

I jeszcze jedno. Tak mnie naszło rano. Moze głupie pytanie. Co się dzieje z pempowiną jak się ją odetnie od dzidziusia...jest wydalany z organizmu kobiety??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry