czarna79
Fanka BB :)
Hello
i ja się witam po weekendzie który spedziliśmy u tesciów. Choc nie miałam najmniejszej ochoty tam jechać bo mam dzieciarnie chora:-
-
-( ale dla świetego spokoju mojego M pojechałam
A moje dzieci zasmarkane i kaszlace ale niby wsio ok po ogladzie lekarza. Tylko mały ma taki kaszel ze czasami potrafi zwrócić:-(
A tak to stara bida
Malenia no no a jednak sie udało
Asia zazdroszcze tego weselicha
Patrycja Marma fajnie sie tak spotkac
Kasia To Ci mała aparatka rośnie
i ja się witam po weekendzie który spedziliśmy u tesciów. Choc nie miałam najmniejszej ochoty tam jechać bo mam dzieciarnie chora:-

A moje dzieci zasmarkane i kaszlace ale niby wsio ok po ogladzie lekarza. Tylko mały ma taki kaszel ze czasami potrafi zwrócić:-(
A tak to stara bida
Malenia no no a jednak sie udało
Asia zazdroszcze tego weselicha
Patrycja Marma fajnie sie tak spotkac
Kasia To Ci mała aparatka rośnie

nie moge się zebrać ostatnimi czasy,żeby wejść na BB,sorki:-(padam na ryłko,do tego moje emocje mnie rozrywają ostatnio,ciagle rycze po katach,powód-->powrót do pracy,ostatnio Miki przyraczkował do mnie i rozmazywał paluszkiem moje łzy na poliku,no to jeszcze bardziej się rozkleiłam a ten:"nkjnbkkjhvjhvjh"(włączyła mu sie chińszczyzna akcentowana ostatnio i końca nie widać)
Nawet teraz ryczę,bo jestem sama,M u teściów kojec montuje,bo jutro jadę na badania okresowe,więc pierwszy raz Miki z babcią zostanie,a w czwartek mam radę:-(A i stracha ostatnio miałam czy teściowa będzie pilnowała,bo trochę kłótni było miedzy M a nią,ogólny kwas na maksa,ale ustało jakoś,mam tylko nadzieję,że da radę z Mikim...ogólnie oki,Miki szaleje,nie chce już siedzieć tylko chodzić,nawet udało mu się już postawić samodzielnie 2 razy pierwsze kroczki,puszcza się przy meblach i stoi długo,wiem wiem nie ten wątek;-)postaram się niedługo zajrzec do Was i nadrobić zaległości,ale narazie znikam i muszę jakoś zrobić porzadek ze sobą,chyba się sypię:-(trzymajcie się babencje i przepraszam,że nie odpiszę nikomu,choć widzę,że wiele pozytywów się tutaj dzieje;-)buziaki,ściskam Wszystkich mocno;-)
:-)