Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale przy moich dzieciaczkach tak szybko mija ze nie obejrzę się a już wróci

Gorzej że chyba mnie zaczyna łapać. Dostałam kaszlu i coś mnie drapie w gardle i czuję że zaczyna mi się w zatokach zbierać. No ale tego można się było spodziewać po trzech nieprzespanych nocach i chorym dziecku... 
Wioluś kochanie temat oli olbays już był niejednokrotnie poruszany));-);-);-)
i jak praleczka się sprawuje?

a praleczka już zap...tala 
Ty siękobieto nie zastanawiaj tylko dzwoń po teściową, a M to gdzie??? nie może zwolenienia wziąć z pracy?No a u nas kolejna koszmarna noc. Młody gorączka 40 stopni i ja ciągle na nogach latając albo po leki albo okłady albo go nosząc. Jak spał to na mnie. Na szczęście gorączka spadła teraz jakieś 38. No i skończyło się antybiotykiem. A miałam taką nadzieję że uda się tym razem uniknąć.Gorzej że chyba mnie zaczyna łapać. Dostałam kaszlu i coś mnie drapie w gardle i czuję że zaczyna mi się w zatokach zbierać. No ale tego można się było spodziewać po trzech nieprzespanych nocach i chorym dziecku...
Zastanawiam się czy nie ściągnąć teściowej do pomocy....
przepraszam że tak samolubnie ale jakoś weny brak na wszystko.
Sraty, taty - pokazuj tą swoją "wielką pupę" w kiecce i nie marudź, na pewno wyglądasz szałowo!!:-)A chciałam się pochwalić że kiecka doszła ale mam wrazenie ze tyłek dostał w niej z 10cm(( No nic moze jak bedzie cała oprawa będzie lepiej się prezentować.
Maluszki rządzą, obiadek na gazie więc czas na chwile laby![]()
Ula, tak mi żal Twojej Lenki, niech to dziadostwo już się od niej odczepi!:-Aniaaa gratulacje!!!
Marma zdrówka dla was
Martynka ojej współczuję tego bólu
Czarna daj linka co to za farba??
Trina nasza gwiazdka też przychodziła do nas w każdą noc i troszkę pogadałyśmy, poprzytulała się i zasypiała a teraz odkąd chora to śpi u siebie bo oczka jej się sklejają i dopiero rano woła, a mi jakoś brak tego jej przychodzenia i chciałabym, żeby już jej przeszło)
Magdziunia fajny lekarz, ja też mam w PL takiego solidnego, który bardzo dokładnie wszystko sprawdza, prywatnie ale jestem zadowolona
Witam u nas chyba trochę lepiej ale nie wiem, bo wczoraj do południa też było ok ale po południu znów to samo, mega łzawiące oczy z ropą i o 16.00 zasnęła do 7.00 rano dziś, oczywiście ją obudziłam dałam mleko do picia i antybiotyk, ale dziś rano oczka nie były aż tak bardzo sklejone niż wczoraj więc mam nadzieję, że to naprawdę przechodzi!!!
Siedzimy sobie w domu same bo Karolcia w szkole a M w robocie i dobrze nam tak)

.