Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jakby cos się nie daj Boże stało (oczywiście odpukuję), to sprawę możesz chyba założyc...
cos czuje, że po całej zabawie bedzie dużo krytycznych komentarzy i dostanie nam sie po głowie... ech...
Tak więc mam i posprzątane i jedzonko zrobione i dzieckiem ma się kim zająć no i mam w końcu jakieś towarzystwo. A dziś wybieram się na spotkanie z mama rozmawia. 

Marma gratulacje połóweczkowego :-) jak masz w domu towarzysza to i humor od razu lepszy :-)Cześć kochane
Przeprasza ale nie mam czasu czytać. Teściowa przyjechałaTak więc mam i posprzątane i jedzonko zrobione i dzieckiem ma się kim zająć no i mam w końcu jakieś towarzystwo. A dziś wybieram się na spotkanie z mama rozmawia.
Trzymajcie się cieplutko i wysyłam do was odrobinę pięknego słoneczka które świeci u mnie za oknem
A i jeszcze jedno. Dziś skończyłam 20 tydzień czyli połowa już za mną![]()

. Straszne!
Tak się wystraszyłam, że zaraz zaczęłam wymyślać czy u nas aby wszystko dobrze.
.

co się dzieje z tymi dziećmi naszymi, nie zostaw tego tak bez konsekwencji dla tego kto to zrobił i cieszę się że z Nikola jest dobrze!!