reklama

Październik 2008

Marma będę się powtarzać ale oby twojemu M tak już zostało:)))

Kaka u mnie nie ma szans na żywą choineczkę:no::no::no::no:

Magdziunia Twój ślubny ma bdb pomysł z tym wypadzikiem na narty:tak::tak::tak:
I GRATKI ZA ZALICZENIA- KUJONIE:-D:-D:-D:-D

U mnie cd porządków ale wiecie jak to jest jak trzeba między czasie ugotować, poprać, zająć się dziećmi, zakupki itp ehhh baba ma prze....ne:-D:-D:-D
Ale dziś mnie naszło i wysprzątałam balkonik i go ustroiłam:-p:-p dzieci zobaczyły w sąsiednim bloku lampki na balkonie i nie było zmiłuj się:-D:-D
A ze złych nowinek Laura chyba znów ma zapalenie spojówek:dry: wiec jutro lekarz nas czeka:sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej laski ja sie witam po 5 dniu 12h pracy ale zadowlona jeszcze jutro i wtorek wolny, solarka , fryzjer, zakupy :))
a kiedy posprzatam nie wiem wigilja pracujaco moze nawet do 18tej ;/ pozostaje po pracy ale zobaczymy na ile sil starczy :tak:

ja tak samolubnie bo naprawde padam :(

Witam się niedzielnie!!!! Byliśmy na weeknd u rodziców. Droga powrotna byla masakryczna. wracaliśmy prawie godzine dłuzej niż normalnie.

Czarna zazdroszczę ci tego powera...mi się nic nie chce. Zdjecie choineczki wkleje dzis a brzuszka jak się zmieści w kadr ;-) tor wadera Maciek już ma więc wciąż myślę nad prezentem.
Marma fajnie ze jestes zadowolona ze studiów.
Kaka poproszę o przepis na Twoje pierniczki :-)
Minisia wypoczywaj.
Magdziunia nie daj sie prosić i korzystaj z propozycji wypadu na narty.

Ja dziś w średnim nastroju. Byly dziś moje imieniny i poza moimi rodzicami i teściami wszyscy o nich zapomnieli...nawet K. Co prawda dostalam juz od niego prezent 2 tygodnie temu ale dzis wypadało by chociaz zlozyc zyczenia...o znajomych juz nie wspomne.odkąd wyszłam za mąż i urodziłam dziecko wszyscy sie wypięli. no coż...Troche mi przykro ale jakoś to przeżyję. Zmykam spać bo oczka mi się kleją. Dobrej nocy.pa.

Załączniki

• IMG_0333.jpg
    IMG_0333.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 45
Dzien dobry, poczytalam was troszke czasu zeby odpisac juz mi brak...
Ja lape jakiegos dola...chyba za duzo wzielam na raz na swoje barki...
Za tydzien pierwsze kolokwium i mam lekkiego stresa, czasu brak na to zeby ksiazki otworzyc, a jeszcze przeniesli mnie do innego sklepu, niby mam teraz mega blisko ale musze zaczac od pocztau poznawac ludzi itd. ;-) A ja taka niesmiala jestem;-):tak:
Lece moze wieczorkiem skrobne cos wiecej:tak:

Magdasf, faktycznie sporo masz obowiązków, ale podobno wszystko zależy od dobrej organizacji. Wierzę, że dasz radę, kobieto!!!!

Lilunia, śliczna choineczka i....wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-):-).

Czarna, dziś to już chyba siedzisz i podziwiasz swoje dzieło. Już wszędzie masz błysk??

Kaka i jak pierniczki, pewnie do świąt zabraknie takie dobre ;-):tak:

Magdziunia Ty ostatnio u nas tylko z doskoku, też zabiegana, ale niech tylko ferie przyjdą :tak::tak::tak:gratuluję zdanych egzaminów

MInisia, TY też kobieto zalatana!!!

Cześć
no i ni ma choinki :no:, myśłałam, że dziś się na targu kupi a tam 3 na krzyż i to takie liche. Trudno za tydzień się kupi.

Jutro zmykam na zakupy i do dentysty, mały do mamy a dziś mam stan napięcia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Z moimi teściami jak u Magdysf....temat rzeka, szkoda gadać, ale mam ochotę ich PWIAHDFEOIEHFNUIRHG LGI8CA.

A teraz czas na obiadek

Lilunia piękna choinka!!!! czyżbym widziała fioletowe bombki????

Minisia jednym słowem twój M bedzie mia szanse się wykazać przygotowaniem wigilii:-p:-p

Magdasf dasz radę cyborgi nie łatwo pokonać!!!!
Jak domek????

Wiola nie no proszę Cię błysk będzie dopiero (może) w przyszłym tyg:tak::tak::tak: Na razie sprzątam to co nie widać :tak::tak: a wierzch będzie na koniec;-)
A teściów do paczuszki i nadac na Afrykę bez adresu zwrotnego;-)

Hejka
No i jak myślałam mała ma zapalenie spojówek ale tym razem bardzo łagodnie. Więc potrzymam ją do srody w domku a później do przedszkola bo pewnie będą mieli próby przed jasełkami:tak::tak:
A po za tym odebrałam kieckę od krawca i dupa:cool::cool: ale znalazłam alternatywę i chyba nie będzie źle;-):cool2:

Lilunia - wszystkiego najlepszego!!!
Czarna - ja też zazdroszczę energi, bo u mnie teraz to raczej depresyjny nastrój...
Kaka - pierniczki pewnie super wyszły, a ja do moich nie moge się jakoś zabrać, może jutro...
Magda - na pewno sobie poradzisz!!! wierzę w Ciebie :tak:

Ja jakoś bez weny do pisania, nic mi sie nie chce. Wariuję w chałupie, bo młody oczywiście się ode mnie zaraził i mamy zwolnienie od czwartku do środy. A że M w czwartek rano wybył do Zurichu i wrócił dopiero wczoraj, wszystko było na mojej głowie. A jeszcze się pokłóciliśmy przed jego wyjazdem, więc już w ogóle nastrój do d... a tu za niedługo owu, więc wypadałoby coś pokombinować, a mi się nie chce kompletnie. znów mam wątpliwości czy powinnam.
za to wczoraj w ramach rekompensaty zniknęłam na całe popołudnie w sklepach. I to przynajmniej dobre, że kupiłam sobie w końcu oficerki :rofl2: Kaka tu chyba w zeszłym roku pisała o problemie z kupnem kozaków. JA mam dużą łydkę i problemy z dopięciem. Ale znalazłam wczoraj u Ryłki super butki w wersji z szerszą cholewką i kupiłam :-D strasznie sie cieszę. Choć małym mankamentem jest to, że jak cholewka szersza to i but, a ja stopę, to akurat raczej szczupła mam i trochę się jak w kaloszu czuję, ale co tam - założę grubszą skarpetkę i będzie dobrze. Wszak to butki na zimę są, więc skarpety wskazane ;-)
A poza tym muszę jutro do pracy skoczyć, bo chcę od stycznia zmniejszyć wymiar etatu i piątek mieć wolny. Potrzebuję czasu na ogarnięcie chałupy i po prostu dla siebie, na odpoczynek. Strasznie zmęczona ostatnio jestem, teraz zwłaszcza, bo miałam i jeszcze mam raporty do napisania i dziobie je kiedy mi młody daje.
A poza tym Maciek sprzedał mi katar i jestem od wczoraj pociągająca :-(

A kuku ... to ja :-p dziś jakoś luźniej więc wpadłam skrobnąć.
Piszę tego posta już 3 raz i mam nadzieję, że tym razem dopiszę do końca .... :no::wściekła/y: już dwa mi wcięło.

Oczywiście zima znów pokazuje swoje oblicze - no właśnie jeszcze się nie zaczęła a tu już śnieg, mróz i ślisko.

Jutro robię mały wypadzik na zakupy pod choinkę.

Lilunia wszystkiego najlepszego.

Trina kozaczki na pewno fajne - najważniejsze abyś Ty była zadowolona.
Zdrówka dla Ciebie i Maciusia aby katar poszedł sobie.

Kaka narobiłaś mi smaczku na pierniczki ... mniam, mniam.

Madziu kolowkium zaliczysz na pewno a z pracą hmmm ... plus, że bliżej domku a nowych ludzi pewnikiem szybciutko zjednasz sobie :tak:
No i gratuluję postępów szybkich w budowie domku wymarzonego.

Czarna podziwiam Ciebie za taki zapał - prawdziwa Matka Polka - kiedy ty znajdujesz czas na to wszystko.

Wiola próbowałam rozszyfrować co miałaś na myśli o teściach, ale zwątpiłam :-p;-)
Rozumiem doskonale .... kochana jak tam oni mogą Ciebie denerwować.

Minisiu Tobie to przydałby się porządny wypoczynek.

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, ale tak jak wspomniałam to już 3 mój post.
Zmykam poleniuszkować ciut.

reklama
Hi.

Obiecuję wstawic przepisik jutro;-)

Danusia faktycznie marudziłam w zeszłym roku o butach. Pierwsza para jaka kipiłam sój numer co sie mogłam dopiac. Pierwsze długie buty wtedy kupiłam od niepamietnych czasów.

Po weekendowych porządkach mało co widać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry