Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Została wycofana z powodu zbyt dużej ilości skutków ubocznych szczególnie zaburzeń związanych z sercem i nadciśnieniem. Powodowała też depresje i część osób się od niej uzależniała.Hej, ja dziś z Lenką w domu, szukam prezentów dla dzieci, bo jutro się wybierzemy na zakupy to już konkretnie z kartką do sklepu wejdę po to co chcę.
U nas jeszcze dziś bez opadów ale na jutro ma być deszcz a w piątek śnieg, znowu będzie paraliż Irlandii i siedzenie w domu.
Chyba muszę zacząć coś sprzątać ale nie mam dziś wcale ochoty na to.
Czy któraś z was miała komtakt z tabsami MERIDIA?? Czy wiecie coś o nich czy warto je brać?
Ja dlatego zrezygnowała z robienia drugi raz magisterki. Nie chcieli mi uznać przedmiotów które już miałam a które troszke inaczej się nazywały. A po raz któryś uczyć się logiki, filozofii, doktryn, socjologi i innych pierdół mi się nie chciało i czasu na to nie mam.No Ulka bo kopne w zad....zadnych tego typu tabsow prosze nie brac!!!!!!!!!! One juz zostaly zreszta wycofane z aptek bo sa najprawde niebezpieczne....
Marma nie ja dopiero zaczynam, ale juz teraz mamy mnustwo niepotrzebnych rzeczy, ktore wiem ze nie przydadza mi sie w pracy, typu logika (nie wszyskie ssaki sa psami itd, albo ergonomia....)ale jest sporo ciekawych rzeczy,i te z checia czytam.
Czarna umowe mam do konca stycznia....ale w styczniu sesja mi sie zaczyna i mam 3 weekendypod rzad wiecnie wiemjak to bedzie.
Cześć
Karola ale mi ochoty tymi pierniczkami zrobiłaś, chyba się za nie wezmę.
Lilunia, podobnie jak Ty próbuje coś niecoś sprzątać, a co gorsze to zostawiam Lukowi.
Magdasf jak widać atmosfera w pracy zależy od kierownictwa. Moze jeszcze uda Ci się z nimi dogadać.
u nas dzień jak codzień, myślałam żeby wyjśc na dwór, ale od rana mam mega lenia i nic mi się nie chce. Pewnie dlatego żem się nie wyspała, bo mój mały potworek wołał mnie w nocy i musiałam z nim spać.
Dziewczyny jak Wasze dzieci zasypiają? Usypiacie czy same zasypiają? U nas najpierw czytamy baję, potem jeszcze mu opowiadam coś na uszko, przytulasy i spanie. No i tylko ze mną chce zasypiać inaczej jest płacz i lament. Nie wiem jak to będzie jak Staś się urodzi![]()
)
Maciuś też kąpiel, mleczko albo herbatka (zależy co je na kolację) i zasypia sam w łóżeczku, sam w pokoju. jak widzi mnie albo K to chce się bawić dlatego zostawiamy go samego. Przytula misia i zasypia.
. Będzie kłopot jak Staś się pojawi na świecie