Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

"To dla Ciebie Evelajna

" u Nas jak to bywa w piękne wiosenne dni spędzamy czas na zewnątrz. Dalej walczymy z nocnikowaniem

ale tym razem nie odpuszczę bo są postępy;-) bez rewelacji oczywiście ale nie ma tego co było czyli lanie na podłege 5x w ciągu godziny
Sam jeszcze nie woła ale jak go wysadzam robi do "dziury" określenia Samika na toalete

to się nazywa zakup
BuziamNo i dobra wiadomość: Młody załapał sie do przedszkola od września, my dziś cały dzień na dworze, tzn młody bo ja po pooiedzie jak zwykle odleciałam na drzemke, a młody od 10 do 19.30, z przerwą tylko na obiad. Zadowolony najpierw pomagał w sadzie robić porządki, a wieczorem były kiełbaski z ogniska.

u nas dopiero po 20 kwietnia

ale nasze szanse są 0:-
to ja jako pierwsza przesyłam pozytywne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja znów po północku grubo.

Czerwona kokardka na odegnanie .....

najpier była wieczna zima a teraz jesień

normalnie nic nie można sobie zaplanować

a co teraz na mus będę musiała kupić

. Ja niby nie z chomikowatych, ale zamiast do śmieci, nieużywane na strych powynosilam. Ale u mnie dopiero część zrobiona, reszta czeka na niewiem kiedy. Za to w weekend zrobiłam 2 pokoje na tip top, wiec została jeszcze sypialnia i kuchnia, czyli najgorsze.