reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Martynka wcale nie zapomniały
JUż wszystko jest zgłoszone pozostaje czekać:tak:

minisia gratuluje Weroniki!!!!!!!!
^marta^ czarna ma racje z tymi plamami poza tym udowodniono, że duże natęrzenie światła drzaźni dzidzie ale jak kto lubi ja tam miałam samoopalacze i spokojną głowę

reklama
Martynka wcale nie zapomniały
JUż wszystko jest zgłoszone pozostaje czekać:tak:

minisia gratuluje Weroniki!!!!!!!!
^marta^ czarna ma racje z tymi plamami poza tym udowodniono, że duże natęrzenie światła drzaźni dzidzie ale jak kto lubi ja tam miałam samoopalacze i spokojną głowę

ja ostatnio na komunie tez sobie zapodałam samoopalacz i jestem mega zachwycona:-p:-D

Tak tak juz mam dostep :-)

Ja tam mam zamiar sie troszku opalac, ale mam bardzo jasna karnacje, wiec u mnie to ciezko. W niedziele bylismy np. nad jeziorkiem i troche sie spaliłam, na szczescie plam zadnych nie mam. Samoopalaczy nie lubie, jak juz to balsamy brazujace np. Ziaja Sopot jest dobry. Ja mysle jak tu sie opalic na slub zeby ładnie wygladac, słyszałam o tzw. brązarium czy jakos tak, to jest jakies opalanie natryskowe, ktore mozna uzywac nawet w ciazy niby. Chce poszukac gdzies w Trojmiescie i sprawdzic co i jak. Jak nie to na slub postaram sie troche opalic naturalnie, a jak sie nie uda to poprosze Patryka zeby mi rozrowadził ze 2-3 razy ładnie balsam brazujacy po całym ciele i bedzie ok :-)

kaka82 jak już wypijesz ten słodziutki "napój" to napisz wrażenia:-)Ja mam to zrobićprzed następną wizytą, ale lekarz mi zapowiedział że mogę nie wytrzymać z tym długo i zwymiotować:crazy: Zwłaszcza że jeszcze mi się zdarza nie wiadomo skąd.
mamajuniora gratuluję córuni:-)
A ja dzisiaj przejedzona ciastem po imieninach u mamy:tak:Aż mi normalnie nie dobrze. Chyba synuś nie lubi słodkiego:no: Dlatego idę spać żeby mi się nie "ulało". Dobranoc Wam wszystkim.

Hmm a ja mam przed nastepna wizytą kupic 50g glukozy w aptece i stawic sie o 7.00 rano w laboratorium, a wtedy te babki powiedza mi co dalej :-D Tak mi gin powiedział. Ale badania mam zrobic za około miesiac, przed nastepną wizytą :-)

Ok chyba czas do spania :tak: Dobranoc :* Do juterka

oj chyba jestem dzis pierwsza, zajrzałam tylko na momeny bo lece do stajni, ja jeszcze nie musiałam pić tej glukozy, a teraz ma do zrobienia glukoza na czczo i dobrze, morfologie i mocz czyli standart. Ja wpadne tu jak skonczymy Dueta

Zawadka, gorąco polecam Neutrogenę z Aktywną Soją, jest to krem do skóry bardzo suchej. Kiedys powychodziły mi suche placki na buzi i dopiero ten krem mi pomógł. Idealny pod makijaż. Używałam go przez kilka lat:tak:

Kaka a dla Ciebie polecam, Krem do rąk Neutrogena z Formułą Norweską (skoncentrowany - z granatową zakretką), ja tylko tego używam, bo mam mega suche łapska. Pare dni go ni uzyje i juz mam "łupież" na rękach...

A gdyby ktos miał spierzchnięte wargi to zgadnijcie co polecę.... tak, tak sztyft do ust Neutrogeny:-D To są idealne kosmetyki dla takiego suchotnika jak ja:tak: I co wazne na efekty nie trzeba długo czekac:tak:

O widzisz Papatqa, teraz doczytałam, że to cos dla Ciebie :))))

reklama
:-)witam

po pierwsze dziękuję bardzo za odpowiedzi w sprawie suchej skóry:tak:
dziewczyny czy przed tym badaniem połowkowym robicie badanie z glukozą? Bo ja już zgłupiałam a nie zapisał mi nic mój gin:-(

mamajuniora - gratuluje córeczki:tak:
Martynka1987 - przygotowania pełną parą:tak: kiedy macie ślub?

Mam pyatnko do obecnych mam czy już wszystkie powiedziałyście swoim dzieciom o rodzeństwie? Pytam bo ja nadal zwlekam z tą chwila bo szczerze mówiąc boję sie reakcji Roberta. On nigdy nie przepadał za małymi dziećmi, jedynie kogo bardzo ściska i to jest bartanek i 2 siostrzeńców. On czuje juz dobrze, że jest tylko on i że jest "pępkiem świata" Mam plan na ten weekend mu zacząć o tym mówić ale pietra mam strasznego:-(

Do góry