reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Papatq znajdziesz ten sztyft chyba w każdej aptece, zresztą podobnnie jak inne kosmetyki Neutrogeny:tak:

reklama
Mamajuniora GRATULUJE CORECZKI :-D

Antuanet24 ja ostatnio pilam glukoze i nie wytrzymalam i ja zwymiotowalam i po wypiciu glukozy i jej zwymiotowaniu mialam glukozy we krwi mniej niz jak przyszlam na czczo hihihi.Najwyzej jak nie dasz rady to zrobisz to badanie kiedy indziej :tak:

Martynka super ze przygotowania ida pelna para POWODZENIA ;-)

Zawadka 3 mam kciuki aby syn dobrze przyjal wiadomosc o dzidziusiu :tak:

Ja tez mam strasznie blada karnacje :rofl2: ale jakos specjalnie nie wystawiam sie na slonce a to przez to ze slonce mnie meczy bo mam alergie i staram sie unikac slonca.Oczywiscie gdzies nad wod t sie opalam troche.Samoopalaczy tez nie stosuje ja jakas dziwna jestem bo uwazam ze jestem jaka jestem i nie musze na codzien nic poprawiac :tak:.
Usta jedynie mam zawsze suche i to mnie meczy ale smaruje zwyklym kremem NIVEA ,rece mam suche ale niczym nie smatuje hihihih

Jak dla mnie bad. z glukozą da sie przezyc. Mi nic nie bylo, tyle sie o tym naczytalam, że to takie fuj i ble a tu mila niespodzianka:happy: NIe powiem ze moglabym takie smakołyki czesciej popijac ale raz na pare lat mozna sie poswiecic:-D

Czarna w zasadzie ten regulamin, dobra rzecz. Ogranicza zamet do minimum. Nie wiem tylko czy mamy wytyczne, gdzie mamusie mają sie zgłaszać ma liste mamuś październikowych.
Jeżeli chodzi o dołączenie do listy. To jest napisane pod nią ze by chęc zapisania sie doniej zgłaszać sie do mnie na priv (i wszytskie zmiany jeżeli coś chcecie zmienic na niej;-)) ale moge to tez ujac w regulaminie:tak:
witam Was z rana i miłego dnia życzę
Martynka ja na swój ślub mimo, że nie byłam w ciąży to z lenistwa i braku czasu troszke też poszłam we wtorek na to opalanie. Efekty trzymały się jeszcze po zabawie:tak:
zawadka na suchą skurę rewelacyjna jest mustela stelatopia (to dla dzieci ale mi też pomaga) no i z emolium "krem specjalnych"
czarna oby wszystkie ciuszki wróciły w dobrym stanie. Jak już założysz wątek to daj znać podciągne go na góre:tak:
Oczywiscie szefowa ze znów Cię nawiedze tego typu wiadomoscią:-D cobyś sie nienudziła zbytnio:-D

Ja już ciuszki ładnie przygotowałam czekam aż moja starsza gwiazda wróci ze szkoły i lece szybko do sklepu po pyrki:-p bo malutka śpi a nie moge jej samej zostawić:no:

Widzisz Czarna jaki ze mnie matołek:sorry2: Ja tam nic nie zauważyłam:-D Na priva nic Ci nie wysyłałam a i tak na liscie jestem:rofl2:W zasadzie takim jak ja to i chyba regulamin nie pomoze...:rolleyes2:

Widzisz Czarna jaki ze mnie matołek:sorry2: Ja tam nic nie zauważyłam:-D Na priva nic Ci nie wysyłałam a i tak na liscie jestem:rofl2:W zasadzie takim jak ja to i chyba regulamin nie pomoze...:rolleyes2:

hehe bo jak z początku robiłam liste to brałam jak leci:-p czyli jak ktoś sie tu zapisywał automatycznie umieszczałam na liscie:tak: A kolejne nowe mamusie jak chca musza pisac priv bo czasami moge przeoczyć a niechciałabym aby ktoś myślał ze celowo:-:)rofl2:

reklama
Kaka a dla Ciebie polecam, Krem do rąk Neutrogena z Formułą Norweską (skoncentrowany - z granatową zakretką), ja tylko tego używam, bo mam mega suche łapska. Pare dni go ni uzyje i juz mam "łupież" na rękach...

A gdyby ktos miał spierzchnięte wargi to zgadnijcie co polecę.... tak, tak sztyft do ust Neutrogeny:-D To są idealne kosmetyki dla takiego suchotnika jak ja:tak: I co wazne na efekty nie trzeba długo czekac:tak:

O widzisz Papatqa, teraz doczytałam, że to cos dla Ciebie :))))

Napewno spróbuję:tak:

Zawadka ja jestem już po usg połówkowym i też mi gin nie zapisał glukozy jak dotąd, a tak szczerze to sie ciesze bo to nic przyjemnego i wole uniknąć tego badania:tak:
Co do Twojego synusia to myśle,że jeśli on tak anty nastawiony do maluszków to jak najpredzej go przyzwyczajaj żeby sie oswoił,no i myśle że wspólne drobne narazie zakupy z synkiem dla maleństwa moga być frajda a przy okazji moze i jemu jakis drobiazg wpadnie;-) Niech poczuje sie starszym bratem który będzie Ci pomagał i nie straci swojej pozycji w domku a kolana u mamy są przecież dwa;-)

Zawadka trzymam kciuki zeby Wam ładko poszła rozmowa:)

nie wiem jak jest u Was ale u mnie do glukozy można dodać cytryne tzn sok z niej wyciśnięty. Mi to bardzo pomogło:tak:

Może i wezmę cytrynkę ze sobą najwyzej mi nie pozwolą jej wycisnąć. Dla maluszka jestem skłonna się poświecić. Nie jestem pewna, czy się nie przesłyszałam ale gin przed badaniem pozwolił zjeść śniadanie...Ja zawsze w stresie u gina i mam wrażenie, ze połowy nie słysze albo ze się przesłyszałam.

Zapowiada sie miły weekend. Jutro imprezka na wolnym powietrzu a pojutrze komunia:) I Wam zycze udanych weekendów.

Do góry