reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

A mnie ta glowa nie przestaje bolec i jeszcze brzuch mnie boli ale mysle ze to z nerwow przez mojego M bo niby teraz sie nie denrwuje ale to siedzi we mnie
i przygnebienie jest i nerwy tez i moze przez to brzuch mnie na zmiane z zoladkiem boli ????????????:-(
Ide posprzatac jak nie bede myslala to moze nie bede czula bolu a pozniej ide
na spacer zz psem to moze choc na glowe swierze powietrze mi dobrze zrobi :rofl2:

reklama
Napewno spróbuję:tak:

Zawadka trzymam kciuki zeby Wam ładko poszła rozmowa:)

Może i wezmę cytrynkę ze sobą najwyzej mi nie pozwolą jej wycisnąć. Dla maluszka jestem skłonna się poświecić. Nie jestem pewna, czy się nie przesłyszałam ale gin przed badaniem pozwolił zjeść śniadanie...Ja zawsze w stresie u gina i mam wrażenie, ze połowy nie słysze albo ze się przesłyszałam.

Zapowiada sie miły weekend. Jutro imprezka na wolnym powietrzu a pojutrze komunia:) I Wam zycze udanych weekendów.

Malutka jak dobrze pójdzie to spotkamy sie jutro na tej imprezce:-p

A o tym czy naczczo czy nie dziś sie dowiem;-)

Dorotka moze sie poloz i poczytaj,albo cos ogladnij.Ja lubie czytac rozne rzeczy o dzieciach,wtedy czuje,ze poprawia mi sie humor i mysle o moim malenstwie w brzuszku:-)taki bol brzucha i glowy moze miec podloze nerwowe:-(

Do testu obciążenia glukozą na pewno trzeba być na czczo i chyba to tak jest, że w pierwszej ciąży idzie się na badanie wcześniej, sprawdzają cukier, potem trzeba łyknąć glukozę (ja nie miałam kłopotu, ale cytrynę na pewno można wcisnąć, bo mi też proponowano). Za godzinę pobiera się krew i z tego co mi mówiono, ważne żeby pobrać krew z żyły, a nie z palca - podobno wyniki mogą się różnić i nie wiem czy po drugiej godzinie też pobiera się krew. Przy drugiej ciąży to już krócej, bo glukozę trzeba wypić w domu i za godzinę do przychodni.
Zawadka - też myślę, że im więcej synek będzie miał czasu na oswojenie się z nowym lokatorem tym lepiej. W takich sytuacjach sprawdzają się prezenty od rodzeństwa (jak się urodzi, to można mu dać prezent od dzidzi na powitanie), może oglądanie zdjęć jak był mały, pamiątek jakie po nim zostały. Chłopcom jak najbardziej można kupić lalkę.
Dorotko - łatwo się mówi, ale stres nie jest wskazany. Spacer z psem to chyba najlepsze rozwiązanie.

Dziewczynki ja wiem ze stres i nerwy nie sa wskazane i jakbym mogla wybrac to nie denerwowalabym sie wogole,ale niestety przez cale 9 miesiecy nie da sie nie denrwowac:-(.
Poszlam z psem na spacer :-) pozniej sprzatanie i lezenie przed tv mi pomoglo teraz chce sie chwile pouczyc na kompie :-).Pozniej pewnei zas pojde na powietrze :-)

Dziewczyny,a macie jakies szczegolne zachcianki na jedzenie:rofl2:.Ja u siebie jakos nie zauwazylam,jem przwie wszystko i to co w danej chwili mi odpowiada:-)

reklama
Motylku ja tez jesm normalnie ale przez jakis czas mam non stop ochote na ARBUZA
:tak:a codziennie musze zjesc jakis OWOC bo tak mi sie ich chce:tak:

Moj M juz wrocil i pierwszy raz taki fajny TRZEZWUTKI :tak:I gdzies mnie zaraz
zabiera ale nie wiem gdzie jakas nespodzianka.
Ciesze sie bardzo ale jakos nie umiec sie az tak cieszyc:baffled:

Czarna 3 mam kciuki za wizyte u lekarza

Do góry