reklama

Październik 2008

Dorotka ciesze sie razem z Tobą ze miałaś tak udany wieczór z M
Majeczka zdrówka życze
Ewela u nas też Juwenalia:-D

Mamajuniora ja kiedyś nie rozumiałam kobiet którym zakupy sprawiały przyjemność to była moja zgroza. Ale o dziwo w tej ciazy jakaś inna sie zrobiłam wrecz musze sie powstrzymywac od zakupów:-D

A my dziś świetujemy z M on Żubra ja Karmi:-p Trza synusia opić:-p:-D

reklama
Witam :-D dzis sloneczko swieci az zyc sie chce

Czarna jeszcze raz SERDECZNIE GRATULUJE SYNUSIA :rolleyes2:

Ja zabieram sie zaraz za sniadnie :tak: po chce zaczac sprzatac mam nadzieje ze bedzie mi sie chcialo a troche pozniej moze pojdedo fryzjera ale tego nie wiem napewno:happy:.

Mileg dnia.
Jakie macie plany dziewczynki na dzis ?????????????????????

Hmm u mnie też słoneczko...posprzatam wezmę kąpiel. Odwiedzę najlepszą przyjaciółkę,a wieczorkiem umaluję sobie włoski...bo odrosty są no i łaciata jestem... Od wczoraj mam taki humorek...:wściekła/y: a pózniej wyje...

Majeczko to mily dzien sie zapowida :-) i zycze aby ci sie humorek polepszyl na taki :-)

Ja pojadlam i teraz zabieram sie za sprzatanie :-) czym szybciej aczne tym szybciej skoncze :-)

Witam jeszcze z pod cieplutkiej pierzynki:-D
M zajmuje sie malutka wiec ja jeszcze sie grzeje:-D
Bardzo dziekuje wam za kciuki i gratulacje to takie milutkie:tak:
My mamy dziś plana jechać na imprezke plenerową. Tylko ze pogoda coś szwankuje szaro i buro chyba znów bedzie padać:-(
Dorotka.. ja tez zamierzam wziasc sie za porzadki ale najpier ktos musi mnie z łóżka zwalić:-p a ja tak szybko niezamierzam z niego wyskakiwać:laugh2:

Dzien dobry, witam serdecznie kolejny raz:-)oj baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo mnie tutaj nie bylo,caly czas was podczytywalam ale nic nie pisalam zeby "nie zapeszac" a ze zaczelam 18 tydzien wiec jestem juz spokojniejsza o moja fasolke i mam zamiar zaczac sie udzielac na forum. Ja wlasnie dzisiaj poczulam moja fasolinke pierwszy raz, troche pozno, bo w pierwszej ciazy corke poczulam w 16 tygodniu, ale i tak bardzo sie ciesze:tak:Moj brzusio juz spory, zreszta jak ja sama "rosne jak na drozdzach" i w nic juz sie nie mieszcze:tak:POzdrawiam cieplutko:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry