reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Witam,ja jak wczoraj przed 21sie polozylam to dopiero wstalam:-D.Zjadlam sniadanie i tez mam zamiar sprzatac,ale cos mi sie niechce;-).U nas pogoda pochmurna i troszke zimno:-(.Dzis chyba siedze w domu,moze pozniej znajomi do nas przyjda:-).Czarna jeszcze raz GRATULACJE!!!

reklama
Hje ja juz w wiekszosci posprzatalam:tak:
Motylku ja tez dzis w domu bede siadziala:crazy: tylko pozniej pojde z cala rodzinka jak co sobote na zakupy wieksze :tak:.Watpie abym dzis gdziesz szla z M ( jeszcze nie wiadomo jak to dzis z nim bedzie :baffled: ).
Jutro idziemy do przyjaciolki a pozniej facet mamy wyprawia urodziny wiec w domu impreza sie szykuje.Kurcze musze mu cos kupic ale nie wiem co :baffled:.

Czarna ja juz w wiekszosci posprzatalam jakos dzis jak nigdy dostalam jakiegos pedu do sprzatania:tak:.
Pranie mi sie wlasnie wiruje wiec musze je jeszcze powiesic,pozniej poodkurzac ,podlogi pomyc i obiad zrobic wiec troche tego jest hihih.Ale teraz sie ubieram i ide do fryzjera obadac czy mnie obetna czy maja miejsce :tak:

Witam:tak:ja od 6 juz nieśpie, byłam juz na zakupach i biore sie za sprzatanie ale mam okropnego lenia. Jade dziś na ślub do kolezanki, miałam iśc na wesele ale jak sie dowiedziałam ze jestem w ciązy i ze Mariusza niebedzie to zrezygnowałam a teraz załuje bo tak bym sobie poszła no ale cóz takie życie. pozdrawiam i życze miłego popołudnia

Ewela ale przynajmniej na slub pojdziesz :tak:Szkoda ze sie nie pobawisz mimo
ze bylabys sama to i tak pewnie byloby milo :tak:.Ale i taz zycze milego dnia:-D

Motylko nio przez pogode mozna byc spiacym:rofl2: ale ja jak spie za dlugo to
pozniej tez mam taki problem ze non stop chce mi sie spac :baffled:

Ja bylam juz u fryzjera wyrownalam i sktucilam wloski ciekawe czy sie w domu skapna ze sie obcielam zwlaszcza maz hihihi.Teraz to dopiero wygladam na 15 lat hihihiih

Ewela fajnie chociaz na slub sobie pojdziesz,zawsze cos innego;-)
Dorota pewnie masz lepszy dzien,ja zawsze jak wroce od fryzjera lepiej sie czuje:rofl2:

Dorota to może wklej fotke na wątku zamkniętym i pochwal się nową fryzurą. Ja robie pasemka w poniedziałek.Od kilku lat byłam blondynka a w zeszłym miesiacu przefarbowałam sie na czarno!!!!! to był szok!!!! a tera wracam do blondu i właśnie w poniedziałek robie pasemka.Ciekawe jaki będzie efekt???????????????

Hihihi no pójde na ślub zobacze jak i co a tym bardziej ze ona ma 3 druchny :tak:jak w filmach w tych samych sukienkach tez miałam być jedną z nich:-(a i sie wystroje a co mi tam;-)
mam pytanko bo wyszła mi brązowa obwódka wokół pempka wy tez tak macie?

reklama
Motylku tak mam dzis dobry humor ale t nie tylko ze mam nowa fryzure ale dzieki mezaowi rowniec :tak:jest oki:-D.
Za niedlugo idziemy na zakupy :-D pozniej M chce isc na pizze:rofl2:

Minisia chetnie bym sie pochwalila jak wugladam ale niestety nie mam jak wam tego pokazac:baffled:.A tak bym chciala wam i brzusio i ciuszki dla dzidzi pokazac:happy:

Ewela napisz jak ten slub wygladal ?????????????:-D

Do góry