reklama

Październik 2008

Ewela co ty gadaś śliczna przyszła mamusia. Nawet nie widać ze jesteś w ciaży:tak:
Avialle SUPER bardzo sie ciesze razem z Tobą. Jak widac nasze marzenia odnosnie płci sie spełniły;-):tak:
A jakieś fotki Natalki są???? Jak tak wklej na odpowiednim wątku;-)

reklama
Hejka :-),
Gratulacje Przyszłym Mamusią że wiedzą czy to chłopiec czy dziewczynka:-).
Ja może wkrótce też się dowiem.
A propos przeczuć to w pierwszej ciąży to do 7mego miesiąca byłam przekonana że mam chłopca, bo usg zawiodło a Natalka tak się odwróciła że nic nie było widać.
Miał być Szymon a wyszła Natalka :-).
Dlatego ja już sobie nie ufam pod tym względem :sorry2:, hi hi.

Pozdrawiam :-D

Ewela sliczna mloda mamusia z ciebie :-) i brzusio masz niewielki :-)

Avialle ogromne GRATULACJE ciesze sie ze bedzie Natalka :-)

Mnie to jest obojetne czy bedzie chlopiec czy dziewczynka tylko ze od samego poczatku
mam wrazenie ze to bedzie dziewczynka i jestem ciekawa czy sie spelni :-)
Ale jak bedzie chlopiec to tez bedzie ogromne szczescie :-)

Ide zjesc kromke przygotowana przez meza bo na 8 do kosciola a po mszy bedzie normalne sniadanie :-)

Milej niedzieli

Dzień dobry:-)
Avialle gratuluje zdrowej córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewela24 bardzo ładne fotki!!!ale chyba każda z nas nie lubi siebie na zdjeciach ja zawsze jestem z siebie niezadowolona:rofl2:
Miłej niedzielki ja mam dziś gości bo moja córeczka we wtorek ma imieninki:-D

Avialle gratuluję zdrowej córeczki:-)
ewela24 bardzo fajne fotki;-) Wyglądasz bardzo ładnie jak na przyszłą mamusię.
dorota123456789 życzę udanych spotkań:tak: I cieszę się że Twój M jakoś zrozumiał, że teraz go bardzo potrzebujesz i jesteś zadowolona z jego zachowania.
JA dzisiaj po dwóch egzaminach i ledwo siedzę:-( Mam nadzieję że je zdam bo nie chce mi się już z tego uczyć...Wyniki będę miała jutro:baffled: Jak bym zdała to zostanie jedno zaliczenie i jeden exam:dry: Mój M w Wawce bo też ma zjazd, wróci dopiero ok 20 więc ja tym czasem idę na drzemkę popołudniową;-) Życzę Wam miłego popołudnia.Buziaki;-)

Niom Ewela wcale nie widać brzuszka :-)
Ja to dzisiaj chyba cały dzień spede w domku bo M w pracy a reszta rodzinki sobie pojechała i zostałam sama :-( Może dzisiaj zrobie sobie dzień "pięknośći" dla siebie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry