reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Dzięki dziewczyny za miłe słówka:-pno faktycznie niewidac u mnie brzuszka dalej wygląda jak wzdęcie hihihi ale to dobrze jeszcze sie naciesze wazne że już kopie moja dzidzia. wziełam sie za opracowywanie wyników badań do pracy mgr a tak mi sie niechce:no:

reklama
Hej dziewczyny
Ja dziś jakaś taka do d.... jestem. Chyba przez ta pogode tak nagle buro i zimno sie zrobiło:-( W TV nic nie ma dobrze ze chociaż siatkówka sie zaczeła bynajmniej przez chwile jest co ogladać;-)
Spokojnej niedzieli a tym co sie dziś goszczę udanych imprezek:tak:

U mnie też szaro i ponuro cały dzień pada nawet żużel odwołali:-(
Do 21 bede siedzieć przy kompie potem spadam do kąpieli i ciepłego łóżeczka na film na tvn "Teraz albo nigdy" Miłego wieczorku:-)

Witam sie poniedzialkowo ale u mnie straszna podoga ciemno jak w d........... ,
deszcz pada nic tylko spac :-( nie lubie takiej pogody bo i zle sie czuje zawsze w taka pogode :-(.

Antuanet24 3 mam kciuki za egzaminy ,napisz dzisiaj jak wyniki :-)

Jak sie dziewczynki dzisiaj czujecie :-)

U mnie wczoraj oki bylo,od znajomych dostalam zaproszenie na wesele na 30 sierpnia :-)
A apropo brzucha to u mnie juz wszyscy na oleglosc widza ze ja ciezarna i ciesze sie ale u mnie
brzuch wielki a kopania nie czuje :-( :-( :-(
Wczoraj jak bylam u przyjaciolki to ona ma taka sama wage jak moj gin i w ciagu 10 dni
od ostatniego wazenia przytylam 1,300 kg niezle mi to idzie w 10 dni 1,300 kg SZOK :-)

Dzis czekam na telefon bo ma mnie kolezanka z pracy odwiedzic z corka i czekam na telefon
kiedy przyjada :-) mam nadzieje ze sie to nie zmieni bo w taka pogode mam ochote na odwiedziny :-)

Witam Was poniedziałkowo:-)
Odprawiłam już męża na działkę, teraz mam czas dla siebie. Nie jechałam dzisiaj z nim bo pogoda jakaś lewa:-(Pochmurno, czarno ehhh aż nic mi się nie chce.
Za to wyniki egzaminów mnie pocieszyły:tak:Na szczęście do przodu oba, więc teraz czekam do 14 czerwca:-)I będzie po sesji...
Dzisiaj muszę trochę chałupkę ogarnąć bo cały weekend byłam u rodziców:happy:
A też tak macie że wieczorem strasznie macie zgagę? Nawet jak nic nie jem po 18 to jak się położę to ehhhhh- macie jakieś sposoby na to?
Miłego dzionka.pozdrawiam;-)

Witam ja tez niedziele spedzilam odpoczywajac:-)bylismy na zakupach,pozniej na troche u znajomych i siedzielismy w domu:-).Ja wlasnie zmykam do pracy,pogoda sliczna sloneczko:-D
Antuanet24 gratuluje zdania egzaminow:rofl2:!!!!

Antuanet GRATULUJE egzaminow :-D
Ja nie mam zgagi w ciazy co mnie dziwi bo przed ciaza mialam hihi ale ja sie ciesze ze jej nie mam :tak:.Tzn wczesniej mialam zgage 3 razy ale tylko w nocy wiec zasnelam i jak sie obudzilam to juz zgagi nie bylo:tak:.

Kolezanka bedzie u mnie dopiero popoluniu mam nadzieje ze dotrze do mnie i ze
plany sie nie zmienia :baffled:.

Matko jak mi sie chce spac taka pogoda masakra:crazy:

reklama
Do góry