reklama

Październik 2008

witam
czarna79- gratuluje synka:-):tak:
Antuanet - GRATULUJE egzaminow
u nas pogoda też barowa.

dziekuję za trzymanie kciuków. Synek wiadomość o rodzeństwie przyjął bardzo spokojnie z uśmiechem na twarzy, potem sie tylko dopytywał np jak wyciagnąć dzidzię z brzuszka:tak: mam nadzieje ze mu się to nieodmieni;-)
dzis robiłam badania a jutro wniki no i w środę wizyta:-) Mała kopie dośc porządnie i jak tylko mam spodnie zaciasne od razu reaguje:tak:
zabieram się za robotę bo od rana to tylko czytam i czytam i nadrabiam zaległości

reklama
Witam Was poniedziałkowo:-)
Odprawiłam już męża na działkę, teraz mam czas dla siebie. Nie jechałam dzisiaj z nim bo pogoda jakaś lewa:-(Pochmurno, czarno ehhh aż nic mi się nie chce.
Za to wyniki egzaminów mnie pocieszyły:tak:Na szczęście do przodu oba, więc teraz czekam do 14 czerwca:-)I będzie po sesji...
Dzisiaj muszę trochę chałupkę ogarnąć bo cały weekend byłam u rodziców:happy:
A też tak macie że wieczorem strasznie macie zgagę? Nawet jak nic nie jem po 18 to jak się położę to ehhhhh- macie jakieś sposoby na to?
Miłego dzionka.pozdrawiam;-)
GRATULUJE zdanych egzaminów. Co do zgagi to moja zgroza z pierwszej ciąży mi nic na nia niepomagało:baffled::crazy:
Antuanet GRATULUJE egzaminow :-D
Ja nie mam zgagi w ciazy co mnie dziwi bo przed ciaza mialam hihi ale ja sie ciesze ze jej nie mam :tak:.Tzn wczesniej mialam zgage 3 razy ale tylko w nocy wiec zasnelam i jak sie obudzilam to juz zgagi nie bylo:tak:.

Kolezanka bedzie u mnie dopiero popoluniu mam nadzieje ze dotrze do mnie i ze
plany sie nie zmienia :baffled:.

Matko jak mi sie chce spac taka pogoda masakra:crazy:

Jak potrzeba spać to śpij:-pPo co sie męczyć;-)

Zawadka skoro z poczatku tak fajnie zareagował na wieści o rodzeństwie to wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu:tak:

U nas nieśmiało przedziera sie słoneczko z za chmurek.
Ja jeszcze siedze w pidżamce i tylko naczynia zmyłam i pranko wstawiłam. Na reszte nie mam ochoty:baffled:
Ale jak tylko skończe ś niadanko chyba sie zmusze bo nie lubie patrzec na taki nie ład:baffled:

U mnie upal i slonce swieci na szczescie.Dzisiaj mam kupe roboty,sprzatam mieszkanie doprowadzam siebei do ladu a jutro do pracy :) A dzidiza kopie juz regularnie:))

Avialle gratuluje córci:)
Antuanet24 super że egzaminy z głowy. ja czasami też mam zgagę ale woda mi narazie pomaga. Zawsze po gazowanym mam zgagę ale jakoś nie umiem się oprzeć.

U mnie też pogoda do bani. Dobrze, ze siedzę w pracy...tu jest jasno i ciepło:)
Wczoraj byłam na komuni i pogoda była taka sobie. Najważniejsze, ze nie padało.
Taka zabiegana teraz jestem, ze nie mam czasu na BB:baffled: ale czuję sie super wiec jest ok:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno:)

U mnie taka pogoda że wstawać mi się nawet nie chciało. Ale muszę lecieć na zakupki a nie chce mi sie wychodzić bo tak leje (już od wczoraj).
U mnie dzidzia tez kopie już coraz mocniej a wczoraj jak się po południu położyłam to kopała mocno i długo, świetne uczucie:-).

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. u mnie zimno i szaro ale jest oki dzidzia regularnie kopie , brzuszek sie pojawił i mam nadzieje ze bedzie oki. Ja wzielam sie do nauki ostro i mam zamiar zdac egzaminy.

Antuanet24 gratuluje zdanych egzaminów. u mnie tez pogoda okropna, pochmurno:dry:, spać sie chce a i tak spałąm 12h.biore sie za pisanie pracy. Pozdrawiam i miłego dnia życze:tak:

I ja witam sie poniedzialkowo i niestety ponuro....Ja juz wrocilam z "wakacji" u rodzicow i zamiast tam troche odsapnac i odpoczac dopiero dzisiaj tak na maxa sie odprezylam, bo tam mnustwo znajomych i cala rodzinka wiec bylo co robic:-)Przez 2 tygodnie mamusia mnie niezle podkarmila, jeszcze do tego docodza dwie komunie wiec jak stane za tydzien u lekarza na wadze to cyba i on i ja na zawal zejdziemy:-D
Avialle o ile dobrze pamietam ty mialas przeprowadzac sie do lodzi, i ciekawa jestem jak tam przeprowadzka:tak:Ja mam nadzieje ze za 2 tygodnie tez dowiem sie ze w brzuszku mieszka sobie mala dziewczynka;-)
Dorota1-9 gdzie dokladnie na slasku mieszkasz bo ja wlasnie tam sie urodzilam i mieszkalam wiekszosc zycia:-)

Dorotka na zgagi dopiero przyjdzie czas... jak nasze dzidziusie podrosną i zaczną porzadnie gniesc załodek:happy: Jak pamietam z poprzedniej ciąży, to w ostatnich 2 miesiącach spałam prawie na siedząco. Dodam ze przed ciąża nie wiedzialam co to zgaga:baffled:

Antuanet, wiem, ze Renni mozna brac w ciazy, mi przynosilo duzą ulge. No i mialam mniejsze klopoty gdy przestałam witaminy łykac na noc...

Zawadka, fajniusio że synek cieszy sie z rodzenstwa u mnie jest tak samo:))

reklama
Mnie zgaga męczyła na początku ciąży łącznie z innymi dolegliwościami:crazy:.
Teraz dolego mi tylko po niektórych potrawach np. cebuli smażonej, więc staram się tego unikać(choć czasami mam na to taką ochotę):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry