reklama

Październik 2008

U mnie byla kolezanka i bylo milo :-)

Magdasf1 ja mieszkam w ŻORACH kolo rybnika lub jastrzebia zdroju :-)
wiesz gdzie sa Żory ????????????? :-)

Ja tez podziwiam cie ZAWADKA ze nic narazie nie kupuje sz ja tez sie nie umiem powstrzymwac :-)

A mnie od jakiegos czasu zas zoladek boli :-( ide zjesc moze mi przejdzie
A i zazdroszcze wam bo juz co czutam to kazda czuje malenstwo a ja nie i mam
glupie mysli ze cos jest nie tak :-( :-(
Czemu ja nic nie czuje ???????????????? :-(

Pewnie że wiem gdzie sa Żory, ja mieszkalam obok wodzislawia slaskiego, i teraz mam zamiar czesto tam jezdzic do rodzicow:-)

A co do ubranek, to w pierwszej ciazy kupowalam od 20 tygodnia namietnie wszystko co mi tylko wpadlo w oko, teraz znowu kupilam jak narazie tylko body i jakos specjalnie nie mam jakiegos cisnienia na kupowanie, czasami to sobie mysle ze wyrodna matka ze mnie bo jak was czytam to az dziw bierze.
Mam pytanko czy bylyscie juz na usg 3 -4 D??I ile zaplacilyscie za takie badanko, bo nie wiem czy wszedzie jest takie drogie czy tylko w lodzi, bo ja jak dzwonilam to pan prof podal cene 350 zl co mnie poprostu zwalilo z nog....

reklama
motylek6 - przyznam, że tez mi kamień z serca spadł po poinformowaniu synka:tak: co do witamin to ja biorę feminatal N i magvit B6 bo jakieś skurcze w nogach mam

Dorotko 1-9 mam rodzine w żorach na Sikorskiego, niemartw sie napewno poczujesz dzidzie.
Ja tez jeszzce nic niekupiłam, zadnego ciuszka czekam aż sie obronie w czerwcu wtedy odetchne troche i zajmę sie zakupami :tak:jest jeszcze czas, po co kupowac ciuszki na lato.

Ja to musze zaraz iśc coś wszamać...
Ja to żadnych witamin nie biore ale staram sie jeść jakis owoc i nabiałitp. na początku brałam z 10 tabl feminantal n ale mi było po nich niedobrze a pozatym moja mama krzyczy ,zebym dziecka nie truła takimi rzeczami

Dorotko 1-9 mam rodzine w żorach na Sikorskiego, niemartw sie napewno poczujesz dzidzie.
Ja tez jeszzce nic niekupiłam, zadnego ciuszka czekam aż sie obronie w czerwcu wtedy odetchne troche i zajmę sie zakupami :tak:jest jeszcze czas, po co kupowac ciuszki na lato.

Ewela ja od niedawna mieszkam na SIKORSKIM :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jaki ten swiat may hihih.Jak kiedys przyjedziesz do rodzinki to ZAPRASZAM :-D

Magdasf1 ja Ty rowniez bedziesz w moich stronach to serdecznie ZAPRASZAM :-D

Mam nadzieje ze za niedlugo poczuje dzidzie,wiem ze mam jeszcze czas ale dziwi mnie ze niby miedzy innymi od 18 tygodnia sie powinno czuc a wy juz prawie wszystkie jak nie wszystkie czujecie ja NIC :no2::frown:

Witajcie dziewczyny jestem nowa na październikowych mamusiach.
Obecnie jestem w 17tc a termin porodu mam na 21.10.2008r :-D dzień po urodzinkach mojego męża.

U mnie taka pogoda że wstawać mi się nawet nie chciało. Ale muszę lecieć na zakupki a nie chce mi sie wychodzić bo tak leje (już od wczoraj).
U mnie dzidzia tez kopie już coraz mocniej a wczoraj jak się po południu położyłam to kopała mocno i długo, świetne uczucie:-).
Tez lubie jak sie rusza,moj maz nawet ostatnio poczol:)

I ja witam sie poniedzialkowo i niestety ponuro....Ja juz wrocilam z "wakacji" u rodzicow i zamiast tam troche odsapnac i odpoczac dopiero dzisiaj tak na maxa sie odprezylam, bo tam mnustwo znajomych i cala rodzinka wiec bylo co robic:-)Przez 2 tygodnie mamusia mnie niezle podkarmila, jeszcze do tego docodza dwie komunie wiec jak stane za tydzien u lekarza na wadze to cyba i on i ja na zawal zejdziemy:-D
Avialle o ile dobrze pamietam ty mialas przeprowadzac sie do lodzi, i ciekawa jestem jak tam przeprowadzka:tak:Ja mam nadzieje ze za 2 tygodnie tez dowiem sie ze w brzuszku mieszka sobie mala dziewczynka;-)
Dorota1-9 gdzie dokladnie na slasku mieszkasz bo ja wlasnie tam sie urodzilam i mieszkalam wiekszosc zycia:-)
Przeprowadzka w trakcie szukamy mieskzanka,sprzedajemy to pakuje toboly :)

Dziewczyny czy stosujecie oprocz witamin dla kobiet jeszcze jakies(magnez,zelazo)?
ja tylko witaminki,a jak mam skurcze magnez rozpuszczalny

Pewnie że wiem gdzie sa Żory, ja mieszkalam obok wodzislawia slaskiego, i teraz mam zamiar czesto tam jezdzic do rodzicow:-)

A co do ubranek, to w pierwszej ciazy kupowalam od 20 tygodnia namietnie wszystko co mi tylko wpadlo w oko, teraz znowu kupilam jak narazie tylko body i jakos specjalnie nie mam jakiegos cisnienia na kupowanie, czasami to sobie mysle ze wyrodna matka ze mnie bo jak was czytam to az dziw bierze.
Mam pytanko czy bylyscie juz na usg 3 -4 D??I ile zaplacilyscie za takie badanko, bo nie wiem czy wszedzie jest takie drogie czy tylko w lodzi, bo ja jak dzwonilam to pan prof podal cene 350 zl co mnie poprostu zwalilo z nog....
Ja byłam na ugg 3d 4 dni temu u Dudarewicza-zrobil genetyczne z doplerem i 3d bardzo szczegolowe,dostalam plytke z calego badania i zdjecia :) ode mnie wziol 200zl bo jewstem lekarzem normlanie za takie szczegolowe badanie z ocena serca doplerowska bierze ok 300zl .

Witajcie dziewczyny jestem nowa na październikowych mamusiach.
Obecnie jestem w 17tc a termin porodu mam na 21.10.2008r :-D dzień po urodzinkach mojego męża.
Hej hej hej :) witamy

reklama
Avialle i Motylku dziękuję za miłe powitanie :-)

Ja też chciałabym zrobić sobie badanie usg 3D/4D i to już niedługo bo w okolicach 20-23 tc.
Szukam namiarów na dobrego specjalistę w Warszawie albo okolicach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry