reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Ja miałam sobie tez dorota włosy obcinać ale chyba zrezygnuje poczekam az bedzie cieplej. A mojej znajomej koleżanki ostatnio też stwierdziły ,że na 15 lat wyglądam...:-) Ja to musze iść jakiś obiad wciągnąć bo nie jadłam jeszcze dzisiaj.
Czarna gratuluje synka :-)

A ja nadal niemam dostepu do wątku zamkniętego :(

reklama
Andzia no to obiad pozno,ja salatke warzywna robie,bo mi sie zachcialo:-D.Na obiadek mialam rosol;-).Ja 1,5miesiaca temu bylam u fryzjera sciac sie i pasemka zrobic,a mam taki odrost,ze szok.ZA miesiac jestem dopiero umowiona...
Dorota to sie ciesze,ze twoj maz sie sprawuje i jest ok:-D
Ja tez dopiero wrocilam z zakupow,a teraz czekam na znajomych maja do nas przyjsc,wiec zapowiada sie mily wieczor;-)

mi też pozwolili zjeść sniadanie:tak:

Wiec sie chyba nie przesłyszłam...jednak dla pewności pomęczę się nadczo:baffled:

Ja nie mam jakiś specjalnych zachcianek jedzeniowych.
Byłam dzisiaj w Bydgoszczy na zakupach i zakupiłam kilka fajnych rzeczy min. tuniczki, spodnie, spódniczkę i sukienkę. Człowiek od razu ma dobry humor:-)

Ja dzis miałam ochotę na gofry, lody i młode ziemniaki z masłem i solą:tak: Ale to chyba nie są zachcianki;-)

Witajcie! Nie wiem czy mnie pamietacie...rozchorowałam sie troszeczke...Kaszel i katar mi pozostał naszczęście gardziołko juz nie boli:-) Myślałam co tam u Was- teraz podczytuje-widzę,ze sporo sie tu zmieniło. Pozdrawaim Was wszystkie-buziolki;-)

Majeczka zdrowiej nam szybciutko:)

Hej Maz zabral mnie do sklepu i kupil mi sliczna bluzeczke :tak:.
Pozniej bylismy na deserze :tak:.Fajnie bylo wlasnie takiego go kocham ale nie koniecznie bluzki musi mi codziennie kupowac hihih:rofl2:.
W domu pogralismy sobie w karty i wlasnie tak chce zyc aby byc spokojna i szczesliwa ale boje sie ze czar prysnie ale coz ciesze sie dniem dzisiejszym:tak:.

Czarna dawaj znac co u lekarza :-D

Dorka widać Twój meżu umie się postarać...może mu tak już zostanie:-D

A my dziś świetujemy z M on Żubra ja Karmi:-p Trza synusia opić:-p:-D

Oj trzeba, trzeba:tak::-D

Dzien dobry, witam serdecznie kolejny raz:-)oj baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo mnie tutaj nie bylo,caly czas was podczytywalam ale nic nie pisalam zeby "nie zapeszac" a ze zaczelam 18 tydzien wiec jestem juz spokojniejsza o moja fasolke i mam zamiar zaczac sie udzielac na forum. Ja wlasnie dzisiaj poczulam moja fasolinke pierwszy raz, troche pozno, bo w pierwszej ciazy corke poczulam w 16 tygodniu, ale i tak bardzo sie ciesze:tak:Moj brzusio juz spory, zreszta jak ja sama "rosne jak na drozdzach" i w nic juz sie nie mieszcze:tak:POzdrawiam cieplutko:-p

Witamy ponownie.

A ja dziś po imprezie plenerowej. Na szczęscie pogoda dopisała. Mam kilka fotek to wkleję na zamkniety.

Kaka czekamy na zdjecia na zamknietym :-)

Motylku milego wieczoru ze znajomymi :-)

Ja bylam z cala rodzinka na zakupach :-).Pozniej M zabral mnie na pizze i bylo milo
i wogole jest fajnie :-).
Teraz siedzimy w innych pokojach bo kazdy oglada co innego hihihih :-)

Hej własnie wróciłam, ślub piekny narobiłam mnustwo zdjęć, fajnie było a i byłam na chwile na toascie zobaczyc sale, bo za rok tez tam bede miała więc jest ok tylko niewiem jak z jedzeniem, pozniej wrzuce wam zdjęcia:tak:pozdrawiam

Witam wieczornie.
Normalnie jestem jakaś padnięta aż mi sie niechce nawet na klawiaturze klepać:baffled:

Ogólnie dzionek spędziłam bardzo milutko:rofl2: a teraz własnie wszamałam zrobioną przed chwilka sałatkę grecka:-p i jestem najedzona jak nic:rofl2:

Ewela czekam na fotki z wesela:tak:
Andzia nie wiem dlaczego nie masz jeszcze dostepu:-( pozniej znów napisze do nich;-)
Wszystkim gratuluje udanego dnia i jeszcze bardziej udanego wieczorku:-p

beztytuu1popwh7.png

dsc0158popzmln0.jpg

To moje zdjęcia brzydk wyszłam bo przytyło mi sie na twarzy:-p

reklama
Hej dziewczynki jestem po połowkowym usg 3d:) Na 100% bede miala dziewczynke,czyli tak jak chcialam i czulam od samego poczatku. Mała jest zupelnie zdrowa wszystko w normie nei ma wad :))
Wiec przedstawiam wam Natalie!!!
Boze jaka jestem szczesliwa moja coreczka:)))))

Do góry