reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Będziesz, będziesz ... aż tryskasz energią Madziu.
Pa :-)
Pa :-)
witam i cmokam Was mocno
zajrzałam przeprosic za wszelkie niedociągnięcia z zamykaniami wątków
udostępnieniem wątków itp.
poprostu jestem w środku sesji kończącej moją edukacje
i do tego mi się komputer zepsuł
czarna79 już wie co robic a więc myśle, że teraz będzie troche sprawniej
jednak proszę o wyrozumiałośc po 25 czerwca wszystko wróci do normy
zajrzałam przeprosic za wszelkie niedociągnięcia z zamykaniami wątków
udostępnieniem wątków itp.
poprostu jestem w środku sesji kończącej moją edukacje

i do tego mi się komputer zepsuł

czarna79 już wie co robic a więc myśle, że teraz będzie troche sprawniej
jednak proszę o wyrozumiałośc po 25 czerwca wszystko wróci do normy

Ja tez juz dziś wysprzątałam ale bez takiej werwy jak wy
przespałam sie z 2 h, bo mnie znuzyło no i jestem hapy
bo moj chłopak jutro przylatuje do Polski, niestety do mnie dopiero przyjedzie we wtorek:-(wiec jeszcze troche musze poczekac
Czarna bawcie sie dobrze na grillku
przespałam sie z 2 h, bo mnie znuzyło no i jestem hapy
bo moj chłopak jutro przylatuje do Polski, niestety do mnie dopiero przyjedzie we wtorek:-(wiec jeszcze troche musze poczekac
Czarna bawcie sie dobrze na grillku
będzie chłopiec KAMIL, zdrowy
Wielkie gratulacje.
Mój M poszedł wczoraj na piknik zakładowy. Pojechał zaraz po naszym usg. Wrócił o 2 nad ranem
całkiem na chwiejnych nogach bo jak mówił musiał córę opić;-) Nie gniewam sie na niego bo to mu się zdarzyła baaaaaaaaaardzo rzadko. Jest potulny jak baranek...tylko trochę mnie wnerwił bo kazał mi leżeć na lewym boku - tak jak mówił gin. A ja nie umiem całą noc leżeć grzecznie na jednym boku;-)Rano oczywiście nic nie pamietał hehehehNa początku przyszłego tygodnia mam powtórzyć krzywą cukrową. Niby się uspokoiłam po wizycie - gin mówił , że da sie wszystko wyleczyć
ale ja sie boję...Od rana mi się zbirało na płacz. I w końcu jak sobie przyskrzyniłam palucha szafką kucheną zaczęłam wyć...M nie mógł mnie uspokić. Pytał co się stało a ja na to że w palec się uderzyłam i wyłam dalej, a po chwili skończyło się wszystko wielkim śmiechem.Zapisała mi Hemofer na krew i urosept na bakterie w moczu. Żle się po tym czułam
Dziś cały dzień leżę i odpoczywam. A Wy widze pracowicie dzień spędzaciemajeczka02
Fanka BB :)
Witajcie Kochane! Padam z nóg od rana (od 6 )zjechali robotnicy-zajełyśmy się z mama troszkę pózniej przygotowaniem sniadania-pózniej obiadu,a przed nami jeszcze kolacja...ciagle na nogach...Bolą mnie stopy i dół pleców
Ale widzę,ze niektóre z Was imprsekują
ppatqa Gratuluję synia:-)
Kaka82 ja też tak czasami mam-chce mi się plakać,ale czekam na okazje. Nawet zbity talerz czasem mnie tlumaczy;-)
Czarna-udanej imprezki:-)
Dla wszystkich buziaczki:*
Ale widzę,ze niektóre z Was imprsekują
ppatqa Gratuluję synia:-)

Kaka82 ja też tak czasami mam-chce mi się plakać,ale czekam na okazje. Nawet zbity talerz czasem mnie tlumaczy;-)
Czarna-udanej imprezki:-)
Dla wszystkich buziaczki:*
magdziunia
Październikowa Mama'08
No to widzę, że w złościach i płaczu nie jestem sama.
Czasem byle powód i wybucham ... mąż woli wtedy schodzić z drogi mi.
Ostatnio nie mogłam czegoś kupić - wróciłam do domu i poryczałam się jak dziecko.
Ale ulżyło - nie wiedziałam, że aż tak będę reagować w ciąży.
Czasem byle powód i wybucham ... mąż woli wtedy schodzić z drogi mi.
Ostatnio nie mogłam czegoś kupić - wróciłam do domu i poryczałam się jak dziecko.
Ale ulżyło - nie wiedziałam, że aż tak będę reagować w ciąży.
Hej Kaka 82 nieprzejmuj sie bakteriami w moczu przejdzie
ja tez miałam i przeszło a nawet niezurzyłam całego listka tabletek, ja tez czasami tak rycze z byle powodu
Ja dzis robie sobie wieczór piękności, moze troche doprowadze sie do pożądku, bo ostatnio tylko nauka:-(własnie nałozyłam sobie maseczke
disco polo leci hihihi bo to taki zastrzyk energii dla mnie
miłego wieczorku papppaa
ja tez miałam i przeszło a nawet niezurzyłam całego listka tabletek, ja tez czasami tak rycze z byle powodu
Ja dzis robie sobie wieczór piękności, moze troche doprowadze sie do pożądku, bo ostatnio tylko nauka:-(własnie nałozyłam sobie maseczke
disco polo leci hihihi bo to taki zastrzyk energii dla mnie
miłego wieczorku papppaareklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ewela życzę udanego wieczorku piękności.
Czasem potrzeba tak posiedzieć nad sobą i upiększyć się - to pomaga bardzo.
Ja też zmykam ... może wreszcie uda mi się wyciągnąć męża choćby na spacerek.
Czasem potrzeba tak posiedzieć nad sobą i upiększyć się - to pomaga bardzo.
Ja też zmykam ... może wreszcie uda mi się wyciągnąć męża choćby na spacerek.
Podziel się: