reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
witam i cmokam Was mocno

zajrzałam przeprosic za wszelkie niedociągnięcia z zamykaniami wątków
udostępnieniem wątków itp.

poprostu jestem w środku sesji kończącej moją edukacje:nerd:
i do tego mi się komputer zepsuł :wściekła/y:

czarna79 już wie co robic a więc myśle, że teraz będzie troche sprawniej

jednak proszę o wyrozumiałośc po 25 czerwca wszystko wróci do normy:tak:

Ja tez juz dziś wysprzątałam ale bez takiej werwy jak wy:-pprzespałam sie z 2 h, bo mnie znuzyło no i jestem hapy :tak:bo moj chłopak jutro przylatuje do Polski, niestety do mnie dopiero przyjedzie we wtorek:-(wiec jeszcze troche musze poczekac:wściekła/y:
Czarna bawcie sie dobrze na grillku

będzie chłopiec KAMIL, zdrowy

Wielkie gratulacje.

Mój M poszedł wczoraj na piknik zakładowy. Pojechał zaraz po naszym usg. Wrócił o 2 nad ranem:szok: całkiem na chwiejnych nogach bo jak mówił musiał córę opić;-) Nie gniewam sie na niego bo to mu się zdarzyła baaaaaaaaaardzo rzadko. Jest potulny jak baranek...tylko trochę mnie wnerwił bo kazał mi leżeć na lewym boku - tak jak mówił gin. A ja nie umiem całą noc leżeć grzecznie na jednym boku;-)Rano oczywiście nic nie pamietał heheheh
Na początku przyszłego tygodnia mam powtórzyć krzywą cukrową. Niby się uspokoiłam po wizycie - gin mówił , że da sie wszystko wyleczyć:tak: ale ja sie boję...Od rana mi się zbirało na płacz. I w końcu jak sobie przyskrzyniłam palucha szafką kucheną zaczęłam wyć...M nie mógł mnie uspokić. Pytał co się stało a ja na to że w palec się uderzyłam i wyłam dalej, a po chwili skończyło się wszystko wielkim śmiechem.
Zapisała mi Hemofer na krew i urosept na bakterie w moczu. Żle się po tym czułam:baffled: Dziś cały dzień leżę i odpoczywam. A Wy widze pracowicie dzień spędzacie:)

Witajcie Kochane! Padam z nóg od rana (od 6 )zjechali robotnicy-zajełyśmy się z mama troszkę pózniej przygotowaniem sniadania-pózniej obiadu,a przed nami jeszcze kolacja...ciagle na nogach...Bolą mnie stopy i dół pleców:baffled: Ale widzę,ze niektóre z Was imprsekują:-D
ppatqa Gratuluję synia:-):tak:
Kaka82 ja też tak czasami mam-chce mi się plakać,ale czekam na okazje. Nawet zbity talerz czasem mnie tlumaczy;-)
Czarna-udanej imprezki:-)
Dla wszystkich buziaczki:*

No to widzę, że w złościach i płaczu nie jestem sama.
Czasem byle powód i wybucham ... mąż woli wtedy schodzić z drogi mi.
Ostatnio nie mogłam czegoś kupić - wróciłam do domu i poryczałam się jak dziecko.
Ale ulżyło - nie wiedziałam, że aż tak będę reagować w ciąży.

Hej Kaka 82 nieprzejmuj sie bakteriami w moczu przejdzie:tak:ja tez miałam i przeszło a nawet niezurzyłam całego listka tabletek, ja tez czasami tak rycze z byle powodu:tak:
Ja dzis robie sobie wieczór piękności, moze troche doprowadze sie do pożądku, bo ostatnio tylko nauka:-(własnie nałozyłam sobie maseczke:tak:disco polo leci hihihi bo to taki zastrzyk energii dla mnie:laugh2:miłego wieczorku papppaa

reklama
Ewela życzę udanego wieczorku piękności.
Czasem potrzeba tak posiedzieć nad sobą i upiększyć się - to pomaga bardzo.

Ja też zmykam ... może wreszcie uda mi się wyciągnąć męża choćby na spacerek.

Do góry