reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

:rofl2:Witam sie prawie ze wieczorowo:-) Ja dzisiaj jakos nie mam dnia lenia, ani aktywnego, za to mam dzien spiocha:-):-):-):-):-)Wczoraj caly wieczor mialam straszne kolatania serca i zle sie czulam, a dzisiaj jakos mi slabo i ciagle spiaco, wiec najpierw rano na badania pojechalismy z m., potem spanko;-)jak wstalam szybciutko zrobilam obiadek, zjedlismy i razem poszlismy sie polozyc;-)i tak wstalam godzine temu i znowu ziewam, mam nadzieje ze przejdzie mi do jutra, bo od poniedzialku popoludnia zostajemy z Zosia same, i juz nie bede mogla sobie pozwolic na takie drzemki.
Sprzedajemy nasze autko i jutro m. jedzie na gielde z nim bo nie mamy za bardzo czasu na rozne ogloszenia itd., az jestem ciekawa czy uda sie go sprzedac bo juz czeka na nas inne autko, a wlasciciel nie moze tez wiecznie czekac.
Zycze milego wieczorku, wszystkich imprezowiczom super zabawy

reklama
Ja tez juz dawno posprzatalam i bylam z M na zakupach a teraz tez jakas zmieczona jestem:happy:.
M drzemie sobie i ja sie chyba kolo niego poloze bo jakas zmeczona dzis jestem jakbym nie wiem gdzie byla hihihi:rofl2:
Widze ze u nas sennie i placzliwie heheh.

Czarna milej zabawy

Magdasf1 jak dacie atrakcyjna cene napewno sprzedacie!! ja chce kupic ale Vectre albo audi a wy co macie?
Co do samopoczucia ja wczoraj mialam taki dzien-okropnie sie czułam :(((
Czarna zainstalowałam sobie ten program no i teraz czekam na efekty przy licytacji tej półki Pampersa!!

Minisia my mamy forda focusa, ale to male autko i w zasadzie jak jedziemy do moich rodzicow to ledwo sie miescimy, dlatego chcemy kupic albo kombi, albo cos takiego jak fiat stilo, ale mnie sie znowu to auto nie zabardzo podoba. Kiedys mielismy opla astre kombi i tym autem najlepiej mi sie jezdzilo, i oczywiscie najwiecej sie tam miescilo.
Moj M. to maniak samochodowy i co chwile by zmienial auto (i prace:tak:) ja sie smieje ze z dwojga zlego lepiej ze zmienia samochody niz zony;-):-D

Ja też się przymierzam do zmiany autka - mam Renault Megane Coupe. W żadne sposób wózka nie zmieszczę do niego :baffled:
Chciałabym jakieś kombi - no zobaczymy.

Cześć dziewczyny!
Właśnie wróciliśmy od teściów byliśmy tam od rana i cały dzień na powietrzu! Trochę się dotleniłyśmy:-)
Co do autka to my mamy renault lagune jeździ się bardzo dobrze jest wygodne i co najważniejsz jest to kombi więc wózek się zmieści bez problemów:-D
poczytałam a teraz to już DOBRANOC;-)

Witam sie w niedzielny poranek :-)Ja juz wstalam i zaraz sniadanie pojde wciagnac a M jeszcze spi :-).Pogoda u nas narazie za chmurka zobaczymy jak bedzie pozniej.
Moja mala od rana kopie :-) moze glodna jest hehehehe :-).
Cos bym chciala dzis z M zrobic gdzies pojechac ale nie mam pojecia gdzie :-(
Moze ze znajomymi wybierzemy sie do wielkiego cenrtum handlowego ale nie jestem pewna :-(
Milej niedzieli :-)

Będziesz, będziesz ... aż tryskasz energią Madziu.
Pa :-)
Nio energia była ale postanowiłam spedzic wieczór przyklejona do M ogladajac meczyk grecja-rosja:-p
witam i cmokam Was mocno

zajrzałam przeprosic za wszelkie niedociągnięcia z zamykaniami wątków
udostępnieniem wątków itp.

poprostu jestem w środku sesji kończącej moją edukacje:nerd:
i do tego mi się komputer zepsuł :wściekła/y:

czarna79 już wie co robic a więc myśle, że teraz będzie troche sprawniej

jednak proszę o wyrozumiałośc po 25 czerwca wszystko wróci do normy:tak:
Tu kobitki są bardzo wyrozumiałe wiec wszytko rozumiemy:tak:

Ja juz po sniadanku tzn herbatce bo na nic innego nie mam ochoty w chałupce porządek oprócz sypialni gdzie jeszcze M śpiocha:laugh2: i obiadek sie gotuje:-p
dziś idziemy do M siostry bo M chrzesnica ma jutro urodzinka wiec dzis nas zapraszaja na kawke, i musze jakis jeszce prezent kupic:rofl2:
Grill udany ale nie kupiłam dla Laury tego co planowałam bo nie było. W gazetce była oferta ale w sklepie nie:-( musze na allegro poszukac;-)

reklama
I ja witam niedzielnie:)

Pogoda raczej u nas do bani. Trochę mnie głowa boli i senna jestem. Chciałam M namówić na podróż do teściowej ale nie chce:baffled: Drugi dzień na kanapie to dla mnie przesada:baffled:

Do góry