reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

kaka82 pij dużo wody nie gazowanej a nie będziesz "puchła". I jak leżysz, staraj się mieć nogi powyżej ciała, np. zagłówek jakiś podkładaj pod nogi- czytałam o tym w jakiejś gazecie, ja to stosuję i odpukać narazie nic mi nie puchnie, mimo że nie jestem lekkiej wagi:baffled:

Ja też o tym słyszałam. Jednakże gin jak obejrzał moje nogi to zapytał czy nie chce iść na zwolnienie. Nogi puchną jak się za długo jest w jednej pozycji np. siedzącej...a ja w pracy to całe 8 godzin zawsze przesiedziałam. Teraz mogę sięzawsze trochę położyć lub przejść:tak:

reklama
Ja poczytalam opinie o porodach w moim miescie i jestem przerazona :crazy: aleja nie mam zufania do tego szpiatala :no:.

Kaka czyl na zakupy dla HANI wybieracie sie razem z M ??????????

Ja chce widziec na odpowiednim watku dzis zdjecia ciuszkow od KAKI ,PPATQI I MADZI :-D:-D:-D

u mnie teraz pada, ja na zakupy nie moge sie wybrać ot tak tylko wszędzie musze jeździć a bez auta to trudne. A mi się zachciala paprykarza na śniadanie.
kakaja tez tak miałam jak twój M, ale ile można się uczyć

Dziewczyny mam problem z napisaniem postu w wątku Zdjecia, komtarze Mamus Pazdziernikowych ; tam gdzie jest miejsce na ;odpowiedź' pisze mi 'zamknięty'.
Da się coś z tym zrobić?:zawstydzona/y:

Witajcie! Ale dziś ze mne leniwiec:-D Zaraz lecę nadrobić dzionek wczorajszy-bo mnie nie było...a jestem ciekawa co się u Was działo:tak:
natusiaMa watek z foto miał być przeniesiony do zamknietego-moze dlatego ten problem z dostepem?

Pewnie trzeba się zgłosić do Czarnej:)

U mnie pogoda do bani. A i tak się pocę mocniej niż kiedykolwiek wcześniej. Tez tak macie??

ja juz po zakupkach, ale zdjecia wkleja pózniej bo mi siadł akumulator w aparacie, kupiłam prezent dla tatusia na dzień ojca oprócz tego co dla dzidz dostanie coś dla faceta:-), a niech sobie popije. I kupiłam 2 kg czereśni zaraz się za nie zabieram

:-DA ja bylam tez na zkupach i kupial sobie spudnice ciazowa ale w lumpeksie ale jest jak nowa z takim fajnym golfem takim jaki mam w spodniach ciazowych .Za kolano jest ona a raczej do kolana ale ja takie lubie zdjecie wkleje wieczorem :tak:
Kupial sobie truskawki i juz sie nimi z cukrem zajadalam a teraz musze isc posprzatac i zjesc cos konkretnego :tak: bo dzis non stop jestem glodna heheheh

reklama
Do góry