Ja też mam rh- a mój m rh+ - tylko w takiej sytuacji może dojść do konfliktu serologicznego. Normalnie mówi się o tym niezgodność serologiczna. Też dostałam po porodzie immunoglobuline i z tego co pamiętam w pierwszej ciąży, to konflikt się nie zdarza. Ryzyko rośnie z każdą następną. Po porodzie zostałam pouczona, że nie powinnam zajść w kolejną ciążę szybciej niż za rok. Znalazłam też starą kartę ciąży i tam jest podane, że badania na przeciwciała robi się trzy razy - 16 tyg, 28 tyg, 36 tyg. I teraz też tak badam. Pierwszy wynik był ok.
reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
minisia ale z Wiki super dziewczynka
a ten pomysł na zakończenie zerówki bardzo fajny i myślę że w grupie znajomych dzieciaczków nie będzie się bała zostać na noc. A przeżywasz troszkę to że niedługo idzie do 1 klasy? Mój syn też do 1, z tym że gimnazjum (kiedy to zleciało?
) i powiem Wam że przeżywam bardziej niż on 
i dziękuję za informację o czerwcówkach, zaraz się zapoznam
magdziunia to się zgrałyśmy, u mnie też kapuśniak, co prawda wczoraj już go zajadaliśmy ale jeszcze na dziś zostało
majeczka trzymam kciuki żeby dzidziuś się ujawnił, a z bucikami super pomysł
u mnie przed chwilą burza się zaczęła i leje
a ten pomysł na zakończenie zerówki bardzo fajny i myślę że w grupie znajomych dzieciaczków nie będzie się bała zostać na noc. A przeżywasz troszkę to że niedługo idzie do 1 klasy? Mój syn też do 1, z tym że gimnazjum (kiedy to zleciało?
) i powiem Wam że przeżywam bardziej niż on 
i dziękuję za informację o czerwcówkach, zaraz się zapoznam
magdziunia to się zgrałyśmy, u mnie też kapuśniak, co prawda wczoraj już go zajadaliśmy ale jeszcze na dziś zostało
majeczka trzymam kciuki żeby dzidziuś się ujawnił, a z bucikami super pomysł

u mnie przed chwilą burza się zaczęła i leje
majeczka02
Fanka BB :)
Ciuszki...segregacja...mam już troszke ciuszkow podkupionych. I ciągle je ogladam-ostatnio przytulam
Kłade na rekach i patrzę jakie malutkie...
Brzuszek mnie swędzi-tzn skóra-chyba się rozciaga...
Kłade na rekach i patrzę jakie malutkie...Brzuszek mnie swędzi-tzn skóra-chyba się rozciaga...

Jakbym moja Niki słyszała kiedyś i teraz. Tysiac pytan do..... i 1/3 sie powtarzaWitam Was! ja też juz po sniadanku i musze sie zabrac za sprzatanie u moich maludów bo jutro przyjada mebelki i robie generalny porzadek w ich królestwie)
Czarna tez mialam dzis problem co na obiad ale zrobie mielone chyba.
Z ta zielona noca zobaczymy jak bedzie bo ta moja gwiazda jest chetna ale widze ze ma strach w oczach ze bez mamusi noc spedzi, po 10 razy sie mnie pyta czy dalam nr.tel pani co by wrazie czego zadzwonila do mnie.
i koniecznie wkleic foty jak juz pokoik bedzieDobra jesteś. Ja keidys tez sie bałam teraz samotnosc to luksusJa rowniez sie witam. U mnie z obiadami nie ma problemu m. jest wszystkozerny, a zocha je tylko na obiad frytki albo zupe pomidorowa albo ogorkowa, wiec u mnie ciagle jedne z tych dwoch zup jest w lodowce;-)
Mnie tak glowa bolala w niedziele ale to pewnie przez cisnienie, i ta pogoda...Jak sa upaly jest zle jak jest chlodniej tez zle...Normalnie nie dogodzisz
Ja pierwsza nocke bez meza spedzilam pod koldra, bo az wstyd sie przyznac strasznie sie boje zostawac sama w domu (nie liczac zosi)
a jeszcze mialam takie sny ze szkoda gadac..
OK milego dzionka zycze

To samo chciałam Mirabelce zaproponowacMirabelko na watku CZERWCOWECZEK jedna mamusia jeszcze w dwupaku ma taki sam problem z ta pepowina tzn.u ciebie narazie podejrzewaja a u niej jest to potwierdzone ,moze napisz do niej na priv. i cos sie dowiesz od kogos na zywo a nie z neta? tj. głuszek

Taka segregacja jest dobra. Ja tez bede tak robiła jak juz dostane ciuszkizrobiłam przerwe w segregacji ciuszków

Ja pozałatwiałam sprawy. Jednak na obiadek rosiłek

Zaraz sie zbieram na kiermasz podreczników do Niki szkoły. Trza jakos oszczedzac

Majeczka super pomysł z tymi bucikami
A za mną chodzi leczo. Dziś mi się juz nie chce ale jutro napewno je zrobię
Kupiłam dziś 3 kartony do przechowywania różnych drobiazgów i w koncu na mojej szafie zrobił się porządek
A tak wszystko stało w różnych torbach po prezentach...
Teraz to i ja sie rzucę na truskawki skoro już mogę.
Pozdrawiam
A za mną chodzi leczo. Dziś mi się juz nie chce ale jutro napewno je zrobię

Kupiłam dziś 3 kartony do przechowywania różnych drobiazgów i w koncu na mojej szafie zrobił się porządek
A tak wszystko stało w różnych torbach po prezentach...Teraz to i ja sie rzucę na truskawki skoro już mogę.
Pozdrawiam
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Kaka, widze, ze humorek wrocil
))) Ciesze sie, ze wszystko ok. 
magdziunia
Październikowa Mama'08
Oj taka segregacja się przydaję.
Ja wróciłam od dentysty i lżejsza jestem o 90zł
Odwiedziłam moją koleżankę i pojadłyśmy truskawek trochę.
Zjadłąm zupkę i ... leżę.
Czekam na męża.
Ja wróciłam od dentysty i lżejsza jestem o 90zł

Odwiedziłam moją koleżankę i pojadłyśmy truskawek trochę.
Zjadłąm zupkę i ... leżę.
Czekam na męża.
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
My tez (ja z Jula) wrocilysmy do domu, po drodze, oczywiscie park z placem zabaw i na koniec piekarnia
(od poczatku ciazy jem bulki z makiem-moga mi zaszkodzic?) Mala zjadla owoce i juz spi w moim lozku. A ja ogladam, co naklikalyscie od rana
Chyba do konca nast. tyg. bede jeszcze pracowac. Sama nie wiem. 

Podziel się: