reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

chyle czola przed wami dziewczyny, my mamy 65 metrow czyli nie malo, a i tak nie ma miejsca na szmaty i inne rzeczy (czyt. odkurzacz, deska do prasowania itd) ciagle kombinuje co tu zrobic zeby wszystko pochowac i jeszcze mi sie nie udalo:rofl2: Ja jestem straszna balaganiara, i codziennie musze robic generalne porzadki:-):-):-):-):-) A jak pomysle ile bedzie malyc ciuszkow i dodatkowych rzeczy to wlos mi sie na glowie jezrzy gdzie ja to wszystko pomieszcze:rofl2::laugh2:

reklama
Widać sprawa wcale nie rozbija się o metraż tylko o wykorzystanie przestrzeni. Liczę na to, ze kiedyś mi się uda. Może jak M postawi dla nas domek to poświecę jedno pomieszczenie na wszystkie graty;-)

Dziewczyny ja deske do prasowania dopiero kupie teraz i juz wiem gdzie bedzie stala za zaslona w pokoju hehehe a za druga zaslona stoi odkurzach a mop jest na balkonie :-)
U mnie byla przyjaciolka i sobie poklachalysmy pozniej z M na spacerze bylam a teraz was czytam i zaraz kolacja i spac pewnie pojde :-)

Madziu ja też z reguły bałaganiara jestem, ale w kuchni muszę mieć porządek i w łazience też.
Czasem piętrzą się ciuszki na fotelu i wcale nie chce mi się ich porządkować.
Dopiero jak się wkurzam to idzie mi sprzątanie pełną parą.

A ja wkleje wam moja ciazowa spudniece nie wiem gdzie to wkleic bo na zdjeciach sie nie da wiec tu wkleje :tak:
http://img524.imageshack.us/img524/3019/170608191346nu2.jpg
Z golgem ona jest :tak:

Mnie dzis gardlo boli i w aptece polecila mi ze jestem w ciazy to na gardlo tabletki
TANTUM VERDE P miala ktoras te tabletki bo biore je bez lekarza ale w aptece powiedziala ze mozna spokojnie :tak:

Ja rzeczy pozasezonowe trzymam w workach próżniowych, tak samo posciel. dzis własnie popakowałam tak ciuszki, zostawiłam tylko 56 i 62, a 68 mam pod łóżkiem w pojemniku na kółkach. U nas zrobił sie problem jak zmienialiśmu meble w salonioe, bo wcześniej była 1 szafa ubraniowa więcej, ale nie chcieliśmy sobie zagracać i została trzydzwiowa w sypialni
dorota fajna ja takiej szukam,

No i pojechała......z torbą wielką jakby na tydzień conajmniej:-D:-D
nika054jy8.jpg

reklama
Do góry