reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Tu jakaś cisza więc z nudów podczytuje lipcóweczki... i wiecie co??? jedna mam lipcowa urodziła dzidzie w 27 tyg. a maleństwo wazyło 990g!!!!!!!!!!! z tego co widze wsio oki maluda ma juz miesiac ale doczytuje sie jak sie to stało??? kurcze ja za 3 tyg.mam 27 tyg.nie chcialabym tak wczesnie urodzic:no:
:no:

reklama
ojej taki szkrabik, mam nadzieje że z dzidzia ok, wiem że lekarze sa w stanie od 28 tyg utrzymać przy życiu

MIrabelko nie ma sprawy z ta czerwcoweczka.Co do szkoły to przeżywam jak nie wiem! tak ten czas leci dopiero co ja urodzilam pamietam jak dzis a ona juz do szkoly!!chyba na pasowaniu ucznia sie poplacze bo juz wczoraj mi sie łezki pokazały jak odbierała dyplom ukończenia zerówki.
Czarna wkleje, wkleje zdjecia :))
Pokoik wysprzatany teraz czeka na mebelki i juz mam stracha bo przyjada w klepkach a skladanie mebli to nie lada wyczyn chyba do nocy nam zejdzie!!ale to jutro.
my dziś sie z moim M smiejemy ze mamy wolna chate bo Wika do przedszkola na noc a maly do babci-to sie bedzie dzialo :))))
Ja zawsze płacze. Dla mnie dzieci za szybko rosną:-p
M mnie w koncy dopuścił do komputera więc mogę trochę z Wami poklikać:)

Lubię tak raz na jakis czas przeglądać szafy i wywalać to co jest nieużywane. Mam małe mieszkanko i mało schowków więc muszę kombinować. Muszę M namówić żebyśmy dokupili jeszcze jedną szafę:)
Dobry pomysł z ta szafą:tak:
chyle czola przed wami dziewczyny, my mamy 65 metrow czyli nie malo, a i tak nie ma miejsca na szmaty i inne rzeczy (czyt. odkurzacz, deska do prasowania itd) ciagle kombinuje co tu zrobic zeby wszystko pochowac i jeszcze mi sie nie udalo:rofl2: Ja jestem straszna balaganiara, i codziennie musze robic generalne porzadki:-):-):-):-):-) A jak pomysle ile bedzie malyc ciuszkow i dodatkowych rzeczy to wlos mi sie na glowie jezrzy gdzie ja to wszystko pomieszcze:rofl2::laugh2:
Ja też jestem bałaganiarą:-p dlatego codziennie rano zaczynam od porzadków:laugh2:

Dorotka świetna spódnica:tak:
minisia ojjjjj bedzie sie działo sami w domku:rofl2: moje marzenie:rofl2: i tez jakos niewyobrazam sobie urodzic tak wczesnie:no:

U nas dzis pikna pogoda wiec prawie do 19:30 byłam na podwórku z malutka. I znów dzieczyny obstawiały ze napewno w sierpniu sie rozdwoje przy mojej aktywności:szok: Chore baby:-D

Witam porannie.

Właśnie wciagam kanapeczki a w piekarniku już się piecze ciacho z truskawkami. Inni domownicy jeszcze śpią a mnie już nosi.

Witam sie z rana u mnie dzis sloneczko a wczoraj to byla pogoda do bani a dzis jest lepiej ale jak dla mnie to niech swieci bo ja sie zaczynam rozchorowywac wiec jak bedzie sloneczko chyba bedzie mi lepiej :tak:.W nocy to mnie tak gardlo bolalo ze myslalam ze nie wytrzymam :crazy: teraz jem tabletke na gardlo a o 4 w nocy pilam goraca herbatke a po 4 juz jadlam sniadanie bo bylam glodna i to bym moj rekord tak wczesnego jedzenia :szok:.Jeszcze katar mnie meczy tzn ja mam alergie wiec katar to u mnie normalka ale ten katar jest chorobowy nestety ale na niego nic narazie nie biore tylko te tabletki na grdlo.
Znacie jakies sposoby na katar ?????????????????????????????
Jak do jutra nie bedzie trochu lepiej to jutro musze isc niestety do ogolnego lekarza :no::wściekła/y: ale moze jakos mi sie poprawi ;-)

KAKA ja tez juz nie spie :-)

MINISIA i jak przezylas ta noc bez coreczki ??????????
Ja tez nie chcialabym urodzic tak wczesnie :-(

Na katar pomaga czasem wapno rozpuszczalne i napewno nie jest szkodliwe dla Oliwki:) Po prostu przestaje lecieć z nosa po wapnie ale jak już katar jest mocny to nie zaswsze pomaga.

Dzieki Kaka to sobie kupie to rozpuszczalne wapno i bede pila :tak:
Ja gdzies kiedys wyczytalam ze w ciazy na zatkany nos a ja wlasnie taki troche mam przez katar to jest dobre wkropic sobie sok z cytryny nie wiem moze zobacze czy to pomaga :tak:.
Kaka ty bylas jakis czas temu przeziebiona i chyba sama sie leczylas ?

reklama
Co do nospy to pewnie weż sobie po sniadanku.

Dobrze pamietasz Dorotka. leczyłam sie mlekiem z miodem i herbatą z cytryną. Łykałam Rutinoscorbin. Mocnego kataru nie miałam za to była gorączka, którą zbijałam apapem.

Do góry