Witam dziewczynki,ja tutaj widze ze z was poranne ptaszki
Ja nawet jak nie spie to lubie polezec sobie w lozeczku i poleniuchowac.
Gratuluje dzielnej mamusi i corci oczywiscie. Jak moja Zocha w zeszlym roku poszla do przedszkola, to zamiast jej plakalam ja
oczywiscie juz w domku zeby wstydu sobie nie robic
Gratuluje zdanego egzaminu, dla mnie zawsze to byl koszmar, chociaz to juz bylo tak dawno ze nie pamietam tego stresu na szczescie.
Zocha juz wypila kakao i teraz oglada bajki a ja mam chwile zeby was poczytac, bo zaraz mala bakteria przyjdzie i bedzie chciala grac
Czekam na kase z tego powalonego ZUSu a tutaj ani widu ani slychu i juz naprawde szlag mnie trafia, pojechalabym tam sama z zosia ale to jakies 30 km od mojego domu, wiec raz ze nawet nie wiem jakbym tam miala dojechac autobusem, dwa z zocha to byla by cala wyprawa.
No i dzisiaj zalamka jak stanelam na wadze, juz nie wiem co mam robic, nie jem bialego pieczywa, ze slodyczy to tylko lody od czasu do czasu, cukru nie uzywam, smazonego nie jem ze wzgledu na to ze mam kamienie w woreczku zolciowym wiec wszelkie tluste potrawy odpadaja, od 3 tygodni chodze na basen a tutaj w ciagu miesiaca 4 kg na +. W piatek mam wizyte u lekarza i juz widze jak bedzie sie na mnie patrzyl i co bedzie mowil....brrr az sie boje....
Ja nawet jak nie spie to lubie polezec sobie w lozeczku i poleniuchowac.Gratuluje dzielnej mamusi i corci oczywiscie. Jak moja Zocha w zeszlym roku poszla do przedszkola, to zamiast jej plakalam ja
oczywiscie juz w domku zeby wstydu sobie nie robic
Gratuluje zdanego egzaminu, dla mnie zawsze to byl koszmar, chociaz to juz bylo tak dawno ze nie pamietam tego stresu na szczescie.
Zocha juz wypila kakao i teraz oglada bajki a ja mam chwile zeby was poczytac, bo zaraz mala bakteria przyjdzie i bedzie chciala grac
Czekam na kase z tego powalonego ZUSu a tutaj ani widu ani slychu i juz naprawde szlag mnie trafia, pojechalabym tam sama z zosia ale to jakies 30 km od mojego domu, wiec raz ze nawet nie wiem jakbym tam miala dojechac autobusem, dwa z zocha to byla by cala wyprawa.No i dzisiaj zalamka jak stanelam na wadze, juz nie wiem co mam robic, nie jem bialego pieczywa, ze slodyczy to tylko lody od czasu do czasu, cukru nie uzywam, smazonego nie jem ze wzgledu na to ze mam kamienie w woreczku zolciowym wiec wszelkie tluste potrawy odpadaja, od 3 tygodni chodze na basen a tutaj w ciagu miesiaca 4 kg na +. W piatek mam wizyte u lekarza i juz widze jak bedzie sie na mnie patrzyl i co bedzie mowil....brrr az sie boje....
stwierdziłam ze daje na luz bo w depreche wpadne

.Wiem ze za malo przytyc w ciazy to tez nie jest dobrze