reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

po jakim czasie zwolnienie trzeba cos takiego, mi płaci zus od 5 czy 6 maja to czy do pażdziernika mi sie skończy??

reklama
Czarna no ładne fotki duże już masz te córunie.
Dorotka nie wybieram sie narazie myśle że mi przejdzie bo jest coraz lepiej.
Ewela to Ci współczuje że tak mało czasu miał dla Was?już wyjechał za granice?kiedy znów się zobaczycie?

Aha która z mam kupowała ostatnio worki próżniowe?bo ja szukam na allegro i nie wiem na jakie sie zdecydowac moze ktos mi poleci?

Antuanet dzieki za cynk ale ja jeszcze mam znajoma ksiegowa ktora sie na tym zna i w nastepnym tygodniu pojde do niej pogadac i ona mi podpowie.Musze sie pospieszyc bo zaniedlugo minie mi tez 180 dni a chce ciut wczesniej zlozyc ten wniosek bo wiem ze sie pozniej czeka na kase jak zwykle laskawie od ZUSU :crazy:.Po ten dokumnt do wypelnienia rozumiem ze mam go wziasc z zusu u mnie zus jest w innym miescie i musze tam pojechac ale gorzej bedzie ze zlozeniem go bo moj pracowadca nalezy tzn firme ma pod cieszyn a pracuje w zorach i do cieszyna jest kawalek :baffled:.
Z tego Cieszyna z zusu aktualnie dostaje kase wiec chyba tam bede musiala jechac z tymi dokumentami.Kurcze na dniach musze zaczac dzialac bo mi czasu nie starczy .

Ppatqa nie ma wlasnie zadnej infolini niestety .Narazie jeszcze ich sobie nie naklepilam ale chcialabym bo dokucza mi tam opryszczka :baffled:.
Kurcze ale moja OLIWIA kopie w tej chwili mocno chyba coraz silniejsza jest bo kopie ze HEJ az ja jestem w szoku:szok:.
Ide zaraz po wyniki krwi i moczy i troche sie boje :crazy:

dorotka podpytaj sie w aptece lub lekarza, nie wiem co w tym jest wiec nie umniem ci odpowiedziec, wyniczki beda dobre zobaczysz. A co z tym zusem to musze księgwa podpytać, jak bede w pracy.

EWELA szkoda ze on jeste jeszcze tylko 2 tygodnie z Polsce i juz dla ciebie dla WAS nie ma czasu :-(.A pozatym jak sie czujesz i jak Twoj MALUSZEK ;-)

Ja czuje sie oki,ale mam czesto te kolki, łapią mnie w nocy, niemoge spac, dzidzia moja kochana kopie sobie:-Djuz regularnie,budzi mnie o 3w nocy, w najlepszym wypadku o 5:tak: tylko szkoda ze tym wszystkim niemoge sie cieszyc tak w pełni:-(

reklama
No i obiecana fotka:-)
nika059ni1.jpg
ten pokoik to "na gorąco" bo jeszcze troche musze poudoskonalać ale poki co niech tak jest.

Do góry