reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Ania, gratuluje SYNKA!!!!!!!!!!!!!:laugh2:
Dorotka, nie martw sie na zapas, bo to rzeczywiscie zle wplywa na Oliwie. Ok?:tak:
Kaka, tak mi przykro z powodu malej Angeli, to niesprawiedliwe :no:!!!!
Malena, wiem, ze latwo jest powiedziec, ze instynkt przyjdzie sam, ale go nie czujesz. Nie zwracaj uwagi na to, co gadaja inni, tylko wsluchaj sie w siebie i poczuj to Malenstwo pod sercem. To w polowie Ty i Twoj Ukochany. A jak zjawi sie na swiecie, to zwariujesz na jego punkcie. W kazdym razie trzymam kciuki, bedzie dobrze :tak:;-)
A u nas dzionek zaczal sie leniwie..... Pogoda tez jakas niezdecydowana, pelno chmur, duszno i znowu te burze (ufff). Ja z nowa gazetka przy kawie i ciasteczkach (wyjda mi one bokiem, a wlasciwie bokami :laugh2:). Male, a cieszy :-p Buziaki Moje Drogie Mamusie :********

Kaka gdzie ta burza????? Bo u mnie nie ma:-p cos gdzies bardzo daleko słychac ale dla mnie za daleko

Minisia mam do Ciebie wielkąąąąąąąą prośbę możesz zmierzyc dla mnie średnice kółek w twoim wózku???????????? i wielkosć gondoli tzn dł i szer?????? Bo wpadł mi w oko wózeczek i nie ma go u mnie w Pile a bardzo podobny do V3 dlatego jestem ciekawa. Ale jezeli bedzie to problem to powiedz jakos inaczej bede kombinowac

Witajcie Mamusie :)

Ja sie wlasnie dowiedzialam, ze u mnie mieszka chyba raczej dziewczynka :blink:
ale pani, ktora robila USG nie byla w zaden sposob pewna :no: i nie chciala nic sugerowac. Najwazniejsze, ze dzidzia duza i zdrowa:-D. Ale wciaz nie wiem czy Zuzia, czy Kubus... Odwiedzam mojego lekarza w Polsce za 2 tygodnie, moze wtedy dzidzius sie pokaze w pelnej krasie :-) (i znowu musze sobie dac na wstrzymanie z zakupami :zawstydzona/y:) a jak widze jakie slicznosci kupujecie to az mi ciezko usiedziec :).
papa

Agauk GRATULUJE ZDROWEJ DZIDZI :-D A 2 tygodnie szybko minie i zaczniesz kupowac piekne ciuszki ;-)

MALENA ja kiedys tez za dziecmi nie przepadalam ale jakos sie to u mnie zmienilo a teraz to juz moja OLIWIE KOCHAM jak jeszcze nikogo
I Ty tez napewno pokochasz dzidzie jak sie tylko pojawi.
Moze Twoj partner pomoze Ci sie przekonac do maciezynstwa;-)Pogadaj z nim
Ja uwazam tak jak dziewczyny ze bedziesz WSPANIALA MAMA :-D

KAKA dobrze ze jeste nadzieja dla tej malej :-D

CZARNA to ja juz sie nie moge doczekac jak po koniec zaczniesz byc tu marudna hehehe:-D:-D:-D

JA bylam w Katowicach z przyjaciolka na przymiarce sukni slubnej:tak:
Iza przepieknie wyglada w sukni normalnie az jej zazdroszcze bo ja takiej sukni nie mialam;-)NAPRAWDE SUKNIA SLICZNA :-D
Bylam tez w Mikolowie w Auchanie i kupilam cos dla Oliwi :-D:-D:-D
Na szczescie nic mnie nie bolalo po drodze ale jestem zmeczona po tych wyprawach;-)

reklama
Do góry