reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Mój M ostatnio tylko na R20 jedzie. Napije sie tego paskudztwa a potem spac nie może. Dzisiaj poszedł już 2 butle kupić. Powiedział, ze będzie sie uczył aż padnie mam go tylko potem kocykiem przykryć.

Dorotka a spróbuj meliskę wypić to moze brzusio przestanie bolec??

Czarna ta twoja wersja z nadstawką jest bardziej funkcjonalna. Więcej da sie upchać:) I komody ten facet też ma fajne. Kto wie, moze się skuszę:)

Ewela24, intryguje mnie Twój suwaczek - mamy ten sam tydzień i dzień ciąży a u mnie zostało 98 dni do narodzin, u Ciebie 104 dni, hmm - ciekawe... Bo albo stódniówka juz za mną albo dopiero przede mną :)

Dziewczyny, a Wy już tak na serio robicie zakupy dla maluszków? Ja na razie oglądam, porównuję ceny,ale jakoś nie mam jeszcze odwagi pójść i zacząć zakupy.

Ostatnia edycja:
Ja mam 2 suwaczki i tez nierówno odmierzały czas. Właśnie poprawiłam jednego i jutro sudniówka:) Będziemy robić bibę babeczki:)

Kaka dlatego wlasnie podoba mi sie ta szafa bo ma dodatkowo ten pawlacz. :-p My juz zdecydowalismy sie na nie;-)
Tak zaczął sie okres studniówek na naszym wątku. Teraz to bedzie leciało:laugh2:

Sylwia gdyby nie to ze czekam na spadek ciuszków od siostry szalałabym bardziej. A tak szkoda kasy skoro mam miec za friko. Ale jak cos mi wpada w oko to kupuje:tak:

A ja próbuje sie uczyc ale za pomoca płytki na prawko tylko przy tej mojej malutkiej to łatwo nie idzie:laugh2:

Najgorzej się zmobilizować do robienia testów. A Ty masz jeszcze dóch pomocników. Jeden pewnie dusi wszystkie przyciski przy komputerze, a drugi kopie mamę w brzuszku.

Ja chyba też zdecydjuję się na tą z nadstawką. Trzeba kombinować zeby wszystko upchać na naszych metrażach.

reklama
Do góry