reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Ewela24, intryguje mnie Twój suwaczek - mamy ten sam tydzień i dzień ciąży a u mnie zostało 98 dni do narodzin, u Ciebie 104 dni, hmm - ciekawe... Bo albo stódniówka juz za mną albo dopiero przede mną :)

Dziewczyny, a Wy już tak na serio robicie zakupy dla maluszków? Ja na razie oglądam, porównuję ceny,ale jakoś nie mam jeszcze odwagi pójść i zacząć zakupy.
hihihi niewiem czemu tak jest a wogóle według gina 25tydzien zacznie mi sie dopiero w poniedziałek. niewiem co sie dzieje z moim brzusiem ale mam dziwną kolke, strasznie boli

Ja mam 2 suwaczki i tez nierówno odmierzały czas. Właśnie poprawiłam jednego i jutro sudniówka:) Będziemy robić bibę babeczki:)
To chyba zaraz policzę na piechotkę, bo ciekawa jestem, który suwaczek liczy dobrze :) Super, że jutro masz studniówkę, trzeba będzie oblać :))
No i policzyłam - faktycznie - zostało mi 98 dni, czyli stódniówkę przegapiłam, ech...

hihihi niewiem czemu tak jest a wogóle według gina 25tydzien zacznie mi sie dopiero w poniedziałek. niewiem co sie dzieje z moim brzusiem ale mam dziwną kolke, strasznie boli
Hmm, ciekawe wyliczenie gina.... Ewelka, połóż się może,odpocznij i sprawdzaj brzusio, może maluszek sie wierci, stąd ten ból? Niedbrze :(

Sylwia gdyby nie to ze czekam na spadek ciuszków od siostry szalałabym bardziej. A tak szkoda kasy skoro mam miec za friko. Ale jak cos mi wpada w oko to kupuje:tak:
Nie, jasne - jak masz dostać ciuszki w spadku,to racja - nie ma co szaleć z zakupami :) Fajnie,że coś dostaniesz - ja nie mam od kogo,więc wszystko muszę kupić,ale tak jak pisałam - jakoś jeszcze brak mi odwagi - na pewno zacznę zakupy w sierpniu :)

Sylwcia - imienniczko, witaj :)

Ostatnia edycja:
Sylwcia Witamy!
Wiecie co mielismy eMule i cos tez nie dzialalo:no:teraz cos tam lapie ale nie do konca.
Mogłybyscie mi podac dokladniej jak zainstalowac tego Aresa i tego drugiego o ile sie da:tak:

Ewela może się położ, wypij też jakąs dobrą herbatkę i odpocznij.

Co do testów to przed próbnym w domu zawsze miałam 1 błęda albo zero. Przyszło co do czego tona próbnym za pierwszym razem miałam 3:angry: a to ze stresu chyba. Właczyłam szybko testy na nowo, żeby instruktor nie zauważył i był 1. A potem on mi włączyzł raz jeszcze i było 0.

Wiecie co mielismy eMule i cos tez nie dzialalo:no:teraz cos tam lapie ale nie do konca.
Mogłybyscie mi podac dokladniej jak zainstalowac tego Aresa i tego drugiego o ile sie da:tak:

Ty to niedługo bedziesz haker komputerowy.

A u mnie siąpi deszcz i nie wiem zabardzo co ze sobą zrobic bo nic mi sie konkretnego nie chce robić...A Wy co robicie??

A u mnie siąpi deszcz i nie wiem zabardzo co ze sobą zrobic bo nic mi sie konkretnego nie chce robić...A Wy co robicie??

U mnie ciepło i zachmurzone niebo,ale co jakiś czas wychodzi słonko :) Jak to co robimy???? Siedzimy tutaj i skrobiemy :))
Ale fakt, ja też dziś taka śnięta jestem i nic mi się nie chce, to chyba przez tę pogodę.

Niech sie zacznie coś dziać bo pęknę...przy komputerze podgryzam paluszki, aż pęknę:)

A swoja drogę te powtórki sa dobijajace. Mogli by puścic cos ciekawego:)

reklama
A u mnie była koleżanka wpadła tak nagle:-p zawsze jakas odmiana:tak:
w TV faktycznie nic nie ma u mnie na okrągło leci Mini mini (tzn bajki):-D a ja siadam dalej do testów:-p

Kaka ja robie czasami tak smieszne błedy myśle co innego a zaznaczam inaczej:baffled:

Do góry