reklama
hihihi niewiem czemu tak jest a wogóle według gina 25tydzien zacznie mi sie dopiero w poniedziałek. niewiem co sie dzieje z moim brzusiem ale mam dziwną kolke, strasznie boliEwela24, intryguje mnie Twój suwaczek - mamy ten sam tydzień i dzień ciąży a u mnie zostało 98 dni do narodzin, u Ciebie 104 dni, hmm - ciekawe... Bo albo stódniówka juz za mną albo dopiero przede mną
Dziewczyny, a Wy już tak na serio robicie zakupy dla maluszków? Ja na razie oglądam, porównuję ceny,ale jakoś nie mam jeszcze odwagi pójść i zacząć zakupy.
sylwia76
Zaangażowana w BB
To chyba zaraz policzę na piechotkę, bo ciekawa jestem, który suwaczek liczy dobrzeJa mam 2 suwaczki i tez nierówno odmierzały czas. Właśnie poprawiłam jednego i jutro sudniówkaBędziemy robić bibę babeczki
![]()
No i policzyłam - faktycznie - zostało mi 98 dni, czyli stódniówkę przegapiłam, ech...
Hmm, ciekawe wyliczenie gina.... Ewelka, połóż się może,odpocznij i sprawdzaj brzusio, może maluszek sie wierci, stąd ten ból? Niedbrzehihihi niewiem czemu tak jest a wogóle według gina 25tydzien zacznie mi sie dopiero w poniedziałek. niewiem co sie dzieje z moim brzusiem ale mam dziwną kolke, strasznie boli
Nie, jasne - jak masz dostać ciuszki w spadku,to racja - nie ma co szaleć z zakupamiSylwia gdyby nie to ze czekam na spadek ciuszków od siostry szalałabym bardziej. A tak szkoda kasy skoro mam miec za friko. Ale jak cos mi wpada w oko to kupuje![]()
Sylwcia - imienniczko, witaj
Ostatnia edycja:
Ewela może się położ, wypij też jakąs dobrą herbatkę i odpocznij.
Co do testów to przed próbnym w domu zawsze miałam 1 błęda albo zero. Przyszło co do czego tona próbnym za pierwszym razem miałam 3
a to ze stresu chyba. Właczyłam szybko testy na nowo, żeby instruktor nie zauważył i był 1. A potem on mi włączyzł raz jeszcze i było 0.
Ty to niedługo bedziesz haker komputerowy.
A u mnie siąpi deszcz i nie wiem zabardzo co ze sobą zrobic bo nic mi sie konkretnego nie chce robić...A Wy co robicie??
Co do testów to przed próbnym w domu zawsze miałam 1 błęda albo zero. Przyszło co do czego tona próbnym za pierwszym razem miałam 3

Wiecie co mielismy eMule i cos tez nie dzialaloteraz cos tam lapie ale nie do konca.
Mogłybyscie mi podac dokladniej jak zainstalowac tego Aresa i tego drugiego o ile sie da![]()
Ty to niedługo bedziesz haker komputerowy.
A u mnie siąpi deszcz i nie wiem zabardzo co ze sobą zrobic bo nic mi sie konkretnego nie chce robić...A Wy co robicie??
sylwia76
Zaangażowana w BB
U mnie ciepło i zachmurzone niebo,ale co jakiś czas wychodzi słonko
Ale fakt, ja też dziś taka śnięta jestem i nic mi się nie chce, to chyba przez tę pogodę.
sylwia76
Zaangażowana w BB
W tv zaczęły się same powtórki, odgrzewanie seriali i programów i tak pewnie do września,ale może coś znajdziesz, powodzenia 
reklama
A u mnie była koleżanka wpadła tak nagle
zawsze jakas odmiana
w TV faktycznie nic nie ma u mnie na okrągło leci Mini mini (tzn bajki)
a ja siadam dalej do testów
Kaka ja robie czasami tak smieszne błedy myśle co innego a zaznaczam inaczej

w TV faktycznie nic nie ma u mnie na okrągło leci Mini mini (tzn bajki)

Kaka ja robie czasami tak smieszne błedy myśle co innego a zaznaczam inaczej

Podziel się: