reklama
Mój M ostatnio tylko na R20 jedzie. Napije sie tego paskudztwa a potem spac nie może. Dzisiaj poszedł już 2 butle kupić. Powiedział, ze będzie sie uczył aż padnie mam go tylko potem kocykiem przykryć.
Dorotka a spróbuj meliskę wypić to moze brzusio przestanie bolec??
Dorotka a spróbuj meliskę wypić to moze brzusio przestanie bolec??
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA od kilku dni pije miete ;-)
sylwia76
Zaangażowana w BB
Ewela24, intryguje mnie Twój suwaczek - mamy ten sam tydzień i dzień ciąży a u mnie zostało 98 dni do narodzin, u Ciebie 104 dni, hmm - ciekawe... Bo albo stódniówka juz za mną albo dopiero przede mną 
Dziewczyny, a Wy już tak na serio robicie zakupy dla maluszków? Ja na razie oglądam, porównuję ceny,ale jakoś nie mam jeszcze odwagi pójść i zacząć zakupy.
Dziewczyny, a Wy już tak na serio robicie zakupy dla maluszków? Ja na razie oglądam, porównuję ceny,ale jakoś nie mam jeszcze odwagi pójść i zacząć zakupy.
Ostatnia edycja:
Kaka dlatego wlasnie podoba mi sie ta szafa bo ma dodatkowo ten pawlacz.
My juz zdecydowalismy sie na nie;-)
Tak zaczął sie okres studniówek na naszym wątku. Teraz to bedzie leciało
Sylwia gdyby nie to ze czekam na spadek ciuszków od siostry szalałabym bardziej. A tak szkoda kasy skoro mam miec za friko. Ale jak cos mi wpada w oko to kupuje
A ja próbuje sie uczyc ale za pomoca płytki na prawko tylko przy tej mojej malutkiej to łatwo nie idzie

Tak zaczął sie okres studniówek na naszym wątku. Teraz to bedzie leciało

Sylwia gdyby nie to ze czekam na spadek ciuszków od siostry szalałabym bardziej. A tak szkoda kasy skoro mam miec za friko. Ale jak cos mi wpada w oko to kupuje

A ja próbuje sie uczyc ale za pomoca płytki na prawko tylko przy tej mojej malutkiej to łatwo nie idzie

Najgorzej się zmobilizować do robienia testów. A Ty masz jeszcze dóch pomocników. Jeden pewnie dusi wszystkie przyciski przy komputerze, a drugi kopie mamę w brzuszku.
Ja chyba też zdecydjuję się na tą z nadstawką. Trzeba kombinować zeby wszystko upchać na naszych metrażach.
Ja chyba też zdecydjuję się na tą z nadstawką. Trzeba kombinować zeby wszystko upchać na naszych metrażach.
reklama
Hej witamy serdecznieWitam przyszłe mamusie październikowe.
Czy mogę do Was dołączyć?? Też spodziewam się dzidzi w październiku :-).
Pozdrawiam

Podziel się: