Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z kolei jade odwiedzic wieczorem M. siostre, Julka od wczoraj mnie moli....

a w wakacje jeszcze szybciej poleci. Najpier bedzie wyjazd na wczasy, potem remoncik, szykowanie Niki do szkoły moze uda mi sie do siostry pojechac. I bedzie po wakacjach
I bedzie wrzesien ostatnie przygotowania
Ale te ostatnie tyg bardzo sie dłużą zawsze. Potem sie zacznie narzekanie wyczekiwanie wsłuchiwanie sie w objawy poprzedzajace poród itp. Sie bedzie działo

Mi tez czas szybciutko lecia w wakacje jeszcze szybciej poleci. Najpier bedzie wyjazd na wczasy, potem remoncik, szykowanie Niki do szkoły moze uda mi sie do siostry pojechac. I bedzie po wakacjach
I bedzie wrzesien ostatnie przygotowania
Ale te ostatnie tyg bardzo sie dłużą zawsze. Potem sie zacznie narzekanie wyczekiwanie wsłuchiwanie sie w objawy poprzedzajace poród itp. Sie bedzie działo
![]()
Mi gin ostatnio postawił termin na 02.10 - jak tak dalej pojdzie, to bede musiała przenieść się do wrześniowych mam... a tego bym nie chciała - miło tutajA swoja drogą ciekawe, która się pierwsza rozpakuje;-)