reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Gadalam teraz z M i nie ma zle :tak:.Tzn M twierdzi ze nic nie pil ale ja bym postawila na 1 lub 2 piwa ale nie tak jak mowila dziewczyna brata mojego M ze oni narabani.Tzn ona mowiala o Marcinie a ja mojego M umiem poznac i nie ma zle heheh.I sie uspokoilam Ale taraz wolali go ukraincy i nie wiem po co :crazy:
Na wszelki wypadek i tak melise wypije :rofl2:

reklama
wróciłam od lekarza
3x2 luteina
3x1 no-spa
2x1Diprophyllinum

przy badaniu zrobił mi się twardy brzuch:szok:, po 5 minutach przeszło, ale lekarka stwierdziła, że jeżeli takie skurcze pojawiają się łącznie z bólem kręgosłupa to lepiej dmuchać na zimne-żeby nie dopuścić do rozwierania się szyjki. Jeżeli luteina z nos spa nie pomogą do dostanę Fenylo coś tam, ale stwierdziła, że wolałaby tego uniknąć.

Ta Diprophyll. to na spędzenie wody z oragnizmu, jeżeli do przyszłego poniedziałku nie odpuchnę to czeka mnie oddział ginekologiczno-położniczy:-(.

A poza tym mam duuuużo odpoczywać (a jutro muszę jechać do pracy)

Witam!!
Dziekuje za miłe opisy zdjatek:-) a torcik zrobiłam sama tj.z kremem raffaello pycha!!! a ja wygladam jak słonik chociaż fotka aż tak tego nie oddaje:-D
Kaka wiesz co? coś nie tak jest z moim suwaczkiem bo o ile mi wiadomo to mamy dzien po dniu termin i ja dzis powinnam miec studniowke a nie mam:no:ja mam na 9.10 a ty? no i w uwazaj na siebie bo teraz latwo o omdlenia w te duchoty:tak:
Moja Weronisia dziś sie leniła cały dzien aż zaczełam sie martwic ale juz zaczeła wariować to mi sie humorek poprawił:-):tak:
Czarna widze ze zakupy pelna para ida;-)pamietaj o fotkach:tak:
Dorotka szczerze?-BRAK SÓW!!!!:wściekła/y:
A reszta remontowych mam i zabieganych prosze na siebie uwazac no no bo pogroże:tak::-p

Dorotko spokojnie - Twój mąż napewno Ciebie kocha.
U mnie jest podobnie jak się nie zapytam czy kocha, to sam nie powie.
Ale i tak wiem, że darzy uczuciem - bo okazuję w inny sposób.

Dorotko nie denerwuj się - czasem może lepiej nie wiedzieć ... a słuchać głupiego gadania dziewczyny brata Twojego męża nie trzeba.
Ech i po co ona do Ciebie wydźwania i denerwuje.

Ciril UWAZAJ NA SIEBIE!!! jeszcze dwa m-ce maluszki musza pozostac w brzuszkach a potem jak zaczniemy 9 m-c to ewentualnie tym ktorym sie spieszy na swiat damy zielone swiatelko :) a tak powaznie to naprawde oszczedzaj sie i pomysl o L4 co?

MADZIU masz racje co do tej dziewczyny bo juz kiedys kilka lat temu ona strasznie miedzy nami zamieszla az ja sie zezloscialam na nia i przstalam z nia gadac Ale teraz jak oni robia razem to czasem moze ona cos mi powie bo baba babie prawde powie :-)
Ale masz racje nie bede z nia pisala ale bede czekala na wiesci od M i najwyzej jak go uslysze jaki ma glos to sama wnioski wyciagne :-(
Ona nastraszyla mnie ze oni nachlani jak bela a ja serio znam mojego i nieraz 1000 razy gorszy wracal do domu :-(Zobaczymy co bedzie pozniej bo teraz z tymi ukraincami urzeduje :-(
Ale wiecie co ja to wale nie bede sie stresowala mam moja OLIWIE w brzuszku i dla niej nie bede sie denerwowala a jak M bedzie wracal do domu to wtedy bede z nim rozmawiala bo tak przez telefon to tylkos ie wkurze jakbede krzyczec na niego i nie dogadamy sie i bedzie zle a tak to jak wroci to go wezme w obroty :-)

MADZIU co u Ciebie ????????

Moja dzidzi kopie mnie teraz mocno heheheh

Dorotko i tak trzymać. Najważniejsze, aby z Oliwcią było ok.
Stres Tobie i maleństwu nie jest potrzebny.
I uważam, że najlepiej będzie jeśli mąż sam będzie do Ciebie dzwonił i mówił.

U mnie dobrze i jeszcze muszę wytrzymać 3 dni i w czwartek mężuś już będzie ze mną.
Nareszcie, bo już wariuję i tęsknię bardzo za nim.
Moja dzidzia dziś leniwa i chyba śpi - ja dużo chodzę sobie i może dlatego, za to wieczorkiem napewno pokopie.

MADZIU masz racje bo ta dziewczyna napisala mi wlasnie ze jej Marcin(brat mojego M ) jest trzezwy tylko glos mial zachrypniety I kurcze tak mnie zdenerowac bo glos ma zachrypniety Normalnie jak ona mi powiedziala ze moj i jej klamia nas i pija to mi serce stanelo :-(
Moj M chyba tez wroci w czwartek ale to sie jeszcze zobaczy najpozniej bedzie w sobote :-(

Madziu ty dasz rade pomysl sobie ze teraz chyba twoj M nie predko zas pojedzie :-)
A co do kopniaczkow to jak siedzisz na kompie to tez sie wczuj sie w kopniaki bo mnie moja koie non stop na kopie heheheh
Moja MALA byla rano bardzo ruchliwa i teraz ;-) A w ciagu dna czulam kopniaczki caly dzien ale takie pojedyncze a teraz i rano to jest popis hehehehe :-)

CIRIL widze ze mozna 3 nospy brac na dobe :-)
A ta powanie to uwazaj na siebie :-)Ale z maluszkiem jest dobrze ?????????? boo nie napisalas ???????/

Ostatnia edycja:
Teraz M poszedl z ukraicami na piwo :wściekła/y: choc dobrze ze sie przyznal a nie klamie :baffled:Tylko zla jestem ze ja chce z nim pogadac dluzej a ona caly czas z kolegami z pracy :baffled:
Ide sie polozyc mam nadzieje ze pozno nie bedzie M do mnie dzwonil i ze nie bedzie duzo pil :crazy:

reklama
wróciłam od lekarza
3x2 luteina
3x1 no-spa
2x1Diprophyllinum

przy badaniu zrobił mi się twardy brzuch:szok:, po 5 minutach przeszło, ale lekarka stwierdziła, że jeżeli takie skurcze pojawiają się łącznie z bólem kręgosłupa to lepiej dmuchać na zimne-żeby nie dopuścić do rozwierania się szyjki. Jeżeli luteina z nos spa nie pomogą do dostanę Fenylo coś tam, ale stwierdziła, że wolałaby tego uniknąć.

Ta Diprophyll. to na spędzenie wody z oragnizmu, jeżeli do przyszłego poniedziałku nie odpuchnę to czeka mnie oddział ginekologiczno-położniczy:-(.

A poza tym mam duuuużo odpoczywać (a jutro muszę jechać do pracy)
Uważaj na siebie bo to nieprzelewki:no:
Witam!!
Dziekuje za miłe opisy zdjatek:-) a torcik zrobiłam sama tj.z kremem raffaello pycha!!! a ja wygladam jak słonik chociaż fotka aż tak tego nie oddaje:-D
Kaka wiesz co? coś nie tak jest z moim suwaczkiem bo o ile mi wiadomo to mamy dzien po dniu termin i ja dzis powinnam miec studniowke a nie mam:no:ja mam na 9.10 a ty? no i w uwazaj na siebie bo teraz latwo o omdlenia w te duchoty:tak:
Moja Weronisia dziś sie leniła cały dzien aż zaczełam sie martwic ale juz zaczeła wariować to mi sie humorek poprawił:-):tak:
Czarna widze ze zakupy pelna para ida;-)pamietaj o fotkach:tak:
Dorotka szczerze?-BRAK SÓW!!!!:wściekła/y:
A reszta remontowych mam i zabieganych prosze na siebie uwazac no no bo pogroże:tak::-p
A ja ci życze STUDNIÓWKI:-p:-p:-p
Foty beda jak juz wsio zrobie:-p

Dorotka Brak słów.

Magdziunia to jeszcze tylko 3 dni i znów bedziecie razem:tak:

Ja dzis byłam na spacerku i przypadkiem wpadlam do pewnego lumpka i wylazłam z reklamóweczka ciuszków:laugh2: jak naładuje aparat to wkleje fotki;-)

Do góry