reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
O właśnie dobry temat.

Ja zauważyłam, że teraz bardziej i szybciej mnie łapie słońce.
Mam ciemniejszą karnację i zwykle używałam dość niskich faktorów.
Wczoraj kupiłam sobie Kolastynę 30SPF

Ja narazie smaruje buzie swoim zwyklym kremem (ma 20 SPF), ale wczesniej uzywalam balsamu dla niemowlat z faktorem 50+. Zastanawiam sie tak, bo zaraz czekaja mnie "cale" dnie plazowania nad jeziorem :-D
Ciekawe, kiedy Ppatqa wraca ? :)))))))))))))
Dobra, zmykam, bo jeszcze mnie pranie czeka :p
BUziaki :*************************************

Ostatnia edycja:
Dorotka tak mi przykro!!!!!!myśle, że musisz być bardziej stanowcza bo inaczej ciagle bedziesz cierpiala z milosci do Twojego meza.Ja widze to tak ze Ty go kochasz a on z siebie nic nie daje, Ty masz plany, marzenia a on zyje dniem dzisiejszym wybacz ja tak to widze.Tez tak mialam ciagle marzylam planowalam staralam sie o prace coraz to lepsza dla mojego M (bylago)zeby dobrze nam sie zylo i dzieciom a on nie docenial tego! pil i wariowal z koleszkami ja za to na wiele pzrymykalam oczy dla dobra rodziny i mialam nadzieja ze sie zmieni a tu ... klapa nie zmienil az miarka sie przebrala i postanowilam sie rozwiezc (oczywiscie po drodze mnie zdradzil co dolalo oliwy do ognia)ale dzis nie zaluje mam wspanialego meza, ktory kocha moje dzieci a tamten nawet nie dzwoni ani na im.Wiki na dzien dziecka ani na ur.Matiego!!!co za typ i on jest ojcem????ale to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu ze sluszna decyzje podjelam!!!
Dorotka narazie ja mysle ze nawet przeprowadzka nie wchodzi u was w gre:no:postawisz swoje zycie i mamy na jedna karte, zmienisz wszystkie plany i jakies poukladane zycie a nie wiem czy warto:confused:wybacz ale narazie mysle ze nie.Szkoda mi ciebie bo widze w tobie siebie-kiedys i mysle ze i ty w koncu cos z tym zrobisz ale potrzebujesz czasu.

Goska ja jesli jestem na sloneczku to wystawiam nogi albo twarz i te czesci ciala smaruje normalna oliwka do opalania z faktorem 5 a jesli wybieram sie na plaze to mam emulsje dziecieca z faktorem30.Ja jednak bardzo malo sie opalam bo mi za duszno i nie lubie sie smazyc.

Dzien Dobry ;-)

MINISIA az sie poplakalam po Twoim poscie :-(Masz racje musze byc stanowcza i jestem wczoraj wogole nie rozmwaialam z M a dzis on rano zadzwonil wiec chwile pogadalam ale tym razem ja bylam wredna i obrazona a on mnie przepraszal ale ja mam to w dupie :wściekła/y:.
Powiedzialam mu niech robi tak dalej a bedzie fajnie ( oczywiscie tu jest ironia )
Powiedzialam mu ze teraz jak go nie ma to ucze sie zyc na codzien bez niego i fajnie bo przynajmniej jak sie rozwiedziemy to nie bede miala juz problemu byc sama :-:)-:)-(.Ja dzis wogole sama pierwsza do niego nie zadzwonie.Gadal mi rano ze juz jedzie na budowie i jak zajedzie to da mi znac no i nie dal i normalnie powinnam sie martwic czy cos sie nie stalo ale ja nie dzwonie i sie nie martwie i mam go w dupie .Masz racje jak sie u mnie miarka kiedys przebieze to tez cos z tym zrobie choc szczerze to wolalabym byc z nim i byc szczesliwa :tak:.Ale zobaczymy co zycie pokaze Moze ktos inny jest mi przypisany nie wiem zobaczymy .Dzis planuje cieszyc sie przyjaciolka i jej chlopakiem i basenem i moja KOCHANA CORECZKA OLIWIA
Jak ona bedzie to juz bede miala dla kogo zyc:tak: juz teraz mam i ONA dodaje mi sil i tylko dla niej JA TERAZ ZYJE :-D:-D:-D
Nawet M nie wie ze jade dzis na basen i ze jutro wybieram sie do szkoly rodzenia nie powiedzialam mu bo skoro on nie ma dla mnie czasu jak jest na obiedzie u brata i na spacerze z bratankiem to ja nie mam czasu mu powiedziec o moich planach .

dzieńdoberek kochane moje,

Dorotka - przytulam, nie będę się wypowiadac bo mogę za ostro to napisać bo ja jestem bardzo przeciwna alkoholowi choc nie wiem czemu bo nigdy nie było u nas takiego problemu.

minisia
- super, że teraz wszytko się super poukładało i jeteście szczęsliwi:tak:oby Wam zawsze juz świeciło słoneczko:-) bardzo mi sie podoba Twoje określenie małoludy :-D:-D:-D

gosia- mazury ach mazury :-)

Czarna - na razie do gina nie dzwoniłam, jeszcze dzis poobserwuję , dziwne jest to ze czy wezmę no-spe czy nie to jest tak samo :confused: poobserwuje jeszcze dzis w pracy a jak nadal tak bedzie to zadzwonię do gina wrazie "w" jutro przyjmuje a ja jutro biorę wolne bo nie mam z kim synka zostawić.
Czarna masz już kolory upatrzone czy dopiero bedziesz wybierać?
hmm ja sie ciągle zastanawiam jak zrobic ten pokoik aby był przytulny dla synka i aby się w nim dobrze czuł;-)

magdziunia - no to dziś wielki Wasz dzień

Dorotko tak mi przykro.
Teraz są szczęśliwe chwile dla Was obojga i powinniście się wspierać razem.
Tak jak napisała Minisia - ja też widzę, że Ty się starasz a Twój M nic nie daje z siebie.
I to jest takie smutne, męczące.
Dorotko przytulam Ciebie cieplutko i naprawdę bądź stanowcza w postanowieniach.
To facet ma zabiegać o kobietę a tym bardziej o żonę z dzidziusiem w łonie.
Ciesz się Dorotko tymi najpiękniejszymi chwilami, korzystaj z pomocy przyjaciół, wychodź na spacery, spotkania i uśmiechaj się dużo.
Pokaż mężowi, że jesteś silna i dasz radę przeciwnościom losu.
Może w końcu zrozumie, że ma dwa skarby u swojego boku, które może bardzo szybko stracić.

Zawadko - tak dziś jest wielki dzień, mężuś wraca i bardzo sie cieszę.
Nareszcie będę mogła z nim porozmawiać.

reklama
Cześć Laseczki.
Wczoraj woieczorem wróciłam z biwaku:) Było miło. Trochę nogi sobie opaliłam...buzię wolę smarować samoopalaczem bo boję się plam. Codziennie moczyłam nogi w jeziorze, drzemałam w hamaku a wieczorami siedziałam przy ognisku:)
Dzisiaj od rana walcze z praniem.
M pojechał sie bronić i jakoś się denerwuję trochę. Musze jakąś pyszną kolację zrobić albo obiad:tak:
Dzisiaj z rana w sklepie babeczka oddała mi swoją jagodziankę - była już ostatnia - to chyba mój brzusio zdziałał;-):tak:
A teraz czytam co tam u Was było słychować:)

Do góry