reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Cześć dzewczyny !!

Dorotka - koniecznie zdaj relacje po oglądaniu mieszkanka !! Dorotka ... Twój M zachowuje się nie w porządku, a tym bardziej nie w porządku zachowuje się tam cała Ewa !! Ale wiesz... rzeczywistość może wcale nie jest taka zła. To że Cię okłamał to mogło być dlatego, że wiedział, że się zdenerwujesz, więc wolał powiedzieć, że się nie widział. Niestety często faceci mają taki dziwny tok rozumowania... Zresztą tak sobie myślę, że gdyby na prawdę Cię zdradzał lub planował zdradzić to nie wiedziałabyś wiele o tej Ewie...nie wiedziałabyś, że idą razem na przystanek, czy, że w ogóle widują się. Ukrywałby to przed Tobą. A znasz jej nazwisko?? Mogłabyś ją zinwigilować na naszej-klasie. Wiem, że dużo informacji tam nie znajdziesz, ale same zdjęcia mogą Ci dużo o niej powiedzieć. Moim zdaniem to jakaś nadzwyczaj płytka i głupia dziewucha!! I chyba ma niezłą zabawę więdząc jak Ty to przeżywasz i obawiam się, że z tego powodu ma niezłą satysfakcję. Ale słuchaj !! najważniejsze, że masz cudną córcię w brzuszku i cokolwiek by się miało stać to ona zawsze będzie z Tobą !! Trzymaj się Kochana i głowa do góry!!

reklama
Dorotko mam nadzieje ze sie wszystko jakos pouklada...jesli jeszcze z tym domem bu Wam wyszlo to byloby swietnie:tak:a to ze na uboczu to chyba nawel lepiej dla dziecka i dla Ciebie- cisza i spokoj. nie mowiac juz o ogrodzie, ktory dla malego dziecka to bajka po prostu:tak:3mam kciuki za Was dziewczyny:tak:

Witam wtorkowo!!!!
Dorotko, trzymam kciuki, zeby sie wszystko ulozylo pomyslnie!!!!!
Madzia, pochwalisz sie, co kupilas, jak wrocisz, prawda????
Ppatqa, zycze udanej wizyty u ginka, a potem u tesciowej :-D
Dziewczyny, jakie jest lato o tej porze w Polsce??? Czesciej pada czy swieci slonce??? :-D I mam takie pytanie: Czy wypada w ciazy nalozyc na plaze stroj dwuczesciowy??? :confused: Kupilam zapas kremow, w domu mam lezak i parasol, a marzy mi sie dzien nad jeziorem... Dobra, zmykam, bo Jula juz cos psoci :-D Do pozniej :*********

ja ostatni obylam nad jeziorem i mialam dwuczesciowy:)bylam chyba atrakcja na plazy bo mocno ludzie mi sie przygladali- ale za to jaka dumna bylam:)nie kupilam ciazowego stroju bo na te kilka razy na plazy to troche sie nie oplaca.dodam ze jedyna w ciazy na tej plazy w dwuczesciowym nie bylam:)

Gosiu ja nie widze nic zlego w stroju dwu czesciowym, ja sama teraz nie zalozylabym nawet jednoczesciowego:-D:-D:-D:-D Wydaje mi sie ze minely juz czasy kiedy kobiety w ciazy "ukrywaly" swoj brzuszek pod obszernymi ubraniami, teraz jest "w modzie" pokazywanie go.

Witam Was mamuski!!
Ja właśnie zjadłam obiadek : flondra, frytki i surówka:-p a rybke mam znad morza bo moi rodzice byli na wczasach i kupili kilka kilogramow a teraz sa w zamrazarce i je podjadamy:tak:
Dorotka rozwod nie przeszkadza w placeniu alimentow na ciebie a tym bardziej dziecko! jesli rozwiedziesz sie z twoim M z jego winy a to oczywiste to masz prawo otrzymytwac alimenty rowniez na ciebie!!!! bo z jego winy nastapil rozpad malzenstwa.
Mam nadzieje ze jakos to sobie poukladacie. Z mieszkaniem trzymam kciuki!!!
Madzia a my jutro sie badamy!!!!!!:-D ja na 16!!!!!!!!!!!!!
Goska stroj dwuczesciowy jak najbardziej:tak:a lato takie sobie u mnie np.jest ciagle duszno i goraco ale nie zawsze slonecznie bo ostatnio sa czesto burze i pada ale jest cieplo:cool2:
No a dzis wieczorkiem dostane reklamowke z ciuszkami dla Weronisi:-D a jak uz beda w domku to Wam sie pochwale:tak:

GOSIU ja ostatnio bylam na basenie w stroju dwuczesciowym i jakie zainteresowanie wzbudzilam hihih:-D

Ja wreszcie normalnie gadam z M tzn bez klotni bo serio to tylko mnie i Oliwi szkodzi:wściekła/y::wściekła/y:
Ale jestem twarda mam swoja godnosc i teraz niech M sie postara o mnie.
Nudzi mi sie samej w domu na szczescie wieczorem mama wraca ale ja juz moge spac ale to nic najwyzej wstane :tak:
Jutro M przyjedzie albo kolo 16 albo rano i na 17 idziemy razem do szkoly rodzenia Nie bedzie miedzy nami jutro wspaniale ale jednak on chce byc przy porodzie wiec na tych cwiczeniach musi jutro byc:confused:

MINISIA jesli kiedys dojdzie do rozwodu to napewno bede sie ubiegac o kase ale narazie nie chce sie rozwodzic ,przynajmniej nie jeszcze teraz Zobaczymy jak nam sie to ulozy Co ma byc to bedzie ja niestety nie bede juz taka czula dla niego jak zawsze oj nie

reklama
Minisiu ja mam na 14 badanko usg :-D - już się stresuję i sama nie wiem dlaczego.
Ale mi smaku narobiłaś tą fląderką ... uhuhu ... ale ja sobie odbije i w sobotę lub niedzielę skoczę nad morzem na rybkę :-p:-D

Gosiu - ja też uważam, że strój dwuczęściowy jest jak najbardziej odpowiedni.
Ja tam dziś przymierzałam swój i wyglądam rewelacyjnie.
A brzuszek ciążowy jest po to, aby go pokazywać - jak to ujełą Madzia.

Ppatqo no to małe przyjęcie u teściowej się szykuje. Miłego popołudnia.
A co do wyników, to myślę, że będzie dobrze.
Skoro to małe odchylenie od normy, to nic groźnego.

Dorotko - fajnie by było mieszkać w takim domku z ogrodem.
Oliwcia miałaby gdzie się bawić.
A co do sprawy Twojego męża i jego zachowania, to niepodoba mi się to wszystko.
Niedojżał chyba do roli męża a tym bardziej ojca.
Wiem, że to przykre bardzo.
Jednak dla Ciebie Oliwcia powinna być najważniejsza.
Tak jak napisała Minisia - masz prawo do alimentów od męża na siebie i dziecko.
Niech to teraz Twój mąż się postara o Ciebie i Twoje zaufanie, bo mocno je nadwyrężył.
Ja wiem, że ciężko jest przekreślić dni spędzone razem.
Ale trzeba mieć swoją godność - a G musi zdobyć się na przeprosiny.
Dorotko pamiętaj, że jesteśmy tutaj aby Cię wspierać.
Więc głowa do góry.

A ja byłam na zakupach - nic nie kupiłam, ale wzięłam sobie katalog farb DULUX i coś wybierzemy.
A szablonów nie znalazłam :-( ... chyba do Liroy`a Merlin`a trzeba się udać, bo w Castoramie wybór nijaki.
Za to w Decatlonie kupiłam piłkę dużą do ćwiczeń - przyda się i przed i po porodzie.
A na obiadek u mnie chińszczyzna własnej roboty - mniam jak ja to lubię.

Do góry