Jestem dziewczynki

Rano mnie nie bylo bo netu nie mialam i jak mi bardzo milo ze sie o mnie martwicie chociasz ktos sie o mnie martwi
Moj M mial do mnie zadzwonic wczoraj po rozancu a zadzwonil 10 razy dopiero o 5,40 rano Fajny dlugi rozaniec

Ja mialam zciszona komorke i nie slyszalam jak M dzwoni a pozniej zadzwonil dopiero o 10 Ja mu wczesniej nie dawalam znac Nic nie dzwonilam tylko czekalam az on zadzwoni.Dowiedzialam sie ze dzis tez nie pracuje wiec juz 2 dzien nie ma go w domu i juz 2 dzien nie pracuje Dzis M chce wrocic do domu ale ja mam mu na necie sprawdzic autobusy to mu powiedzialam ze nie mam czasu skoro on nie mial czasu do mnie zadzwonic po rozancu choc mi obiecal

to ja nie mam czasu mu sprawdzic autobusow na necie Niech radzi sobie sam jak chce wracac do domu.
Ja mu powiedzialam aby nie wracal bo po co wracac do marudzacej zony jak mozna posmiac sie z fajna Ewa.Wczoraj po rozancu nie zadzwonil bo uniosl sie honorem a z rozmwy naszej wyszlo ze nie zadzwonil bo byl wazniejszy honor choc wiedzil ze bede sie denerwowala ale mimo ze wiedzil ze bede zla i mnie nerwy szkkodza to nie zadzwonil bo jego honor byl wazniejszy.To ja mu na to ze ma nie zapomniec byc dla mnie mily bo bedzie w domu i ze ja zapomne byc dla niego mila jak on bedzie w domu wiec bedzie miedzy nami bardzo fajnie i milo
Wiecie co ten alkohol mnie tak nie denerwowal jak ta sytuacja teraz.I powinno mi zalezec aby on dzis wrocil ale ja mu autobusow nie sprawdze bo co jak teraz jestem mu potrzebna to zna nr telefonu a wczoraj nie znal ????????

Aha i powiedzialam mu ze dla mnie jego rozaniec trwal od 22 do 5,40 bo skoro mial zadzwonic po rozancu a zadzwonil wlasnie o 5,40 to fajnie dlugi byl ten rozaniec i dla mnie wychodzi ze w nocy nie spal tylko byl z Ewa bo inaczej sie umawialismy a on inaczej zrobil