reklama

Październik 2008

Dorotka, kobieto, przestan ciagle myslec co twoj maz zrobi, pomysl o tym ze tobie jest teraz potrzebny spokoj. Jak sie napije to tylko bedzie swiadczyc o nim jakim jest nieodpowiedzialnym dupkiem ktory tak naprawde nie zasluguje na ciebie bo jestes za dobra moja droga. POkarz mu w koncu ze ty tez potrafisz pokazac na co cie stac, bo jestes wiecej warta niz on i jego nowa kolezanka Ewa.
Nie przejmuj sie tym co on pomysli ze ty masz tel wylaczony. on jakos sie nie przejmuje tym ze ciagle daje ci jakies nowe rewelacje, ktore sprawiaja ze ciagle sie denerwujesz.

reklama
Popieram Madziu Twoje słowa.

Tak nie postępuje zakochany mąż, który złożył obietnicę bardzo ważną swojej żonie.

Dorotko - najlepiej będzie jeśli przestaniesz myśleć o meżu, weź jakąś książkę, obejżyj filmik albo popisz z nami tutaj na BB.

Masz racje MAGDASF1 on mnie non stop bombarduje roznymi niemilymi sprawami i najlepsze ze on nie wie o co mi chodzi mimo ze mu tlumaczeJa jednak wlaczylam telefon ale sciszylam ze wogole nie ma dzwieku M wie ze ja sie zawsze obudze jak ktos do mnie zadzwoni i jakby M zadzwonil a ja nie odbire bo mam dzwiec sciszony to tez bedzie glowkowal co sie dzieje ze dzwiek jest a ona nie odbiera Ide spac bo juz mam dosc tego dnia :-(

MADZIU jeszcze z wami jetem ale nie wiem jak dlugo
A swoja droga to jakis strasznie dlugi nadal ten rozaniec i wogole jak M chodzil tam spac ostatnio o 20 tak dzis jeszcze nie poszedl :-(
A moze trzeba sie pozegnac z kolezanka ewa BO M teraz kilka dni bedzie w domu bo bedzie pracowl tu u na a ona wiecznie tam nie bedzie wiec moze musza troche pobyc razem :-(

No coz, napisanie wiele, ale sytuacja potrzebuje czasu. szkoda mi Ciebie Dorotko!!!!! Naprawde, zadna kobieta nie zasluguje na bol i cierpienie:no: Po to laczymy sie w zwiazki, by sie wspierac, a nie ze soba walczyc... Jestesmy z Toba!!!!!!!
Ja juz po gruntownym pakowaniu, zostaly mi rzeczy ostatniej potrzeby i kilka ubran na te dni... Julka chyba czuje, ze szykuje sie jakas wieksza rewolucja. :-D Jedziemy do Tatusia, Tatus to, Tatus tamto :-D. Tak ciagam ta swoja trzylatke po dwoch krajach :-D Ale teraz bedziemy razem na dluzej. Niedlugo juz w Czworke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D

hej ale napisałyście. Widze żde wczorajszy dzień nie był miły dla dorotki,
Dorotko a jak ty się czujesz dzisiaj
Nam cały dzień minął we Wrocku najpierw miło bo zakupy i kubełek kfc, potem M miał ten zabieg laserowy, w znieczuleniu, ale teraz wygląda jakby ręke mu jakies iskry poparzyły- ma oszczędzac ręke ale mój pracocholik juz poleciał na zakład. Konie ida pod opieke ojcom, by nie brudzic ranek, a jest ich pełno. Ja nieśpie już od 6. Dzisaiaj są imieniny teściowej i musze jeszcze po jakies kwiaty skoczyć, odebrać wynik badań, i na 15-16 mam wizyte. Juz nie moge sie doczekać, po wizycie skoczymy do teściów.

a teraz pomysl sama co bys sobie o takiej lasce pomyslala, dla mnie byla by to furiatka ktora MOZE robi z igly widly. DOROTKA cen sie kobieto, niech ten twoj sie troche poboi, i w koncu zacznie sie starac o ciebie tak jak ty sie starasz o niego. Kazdy ma jakies swoije granice, pokaz ze ty tez potrafisz byc uparta, bo jak narazie z tego co widze to zawsze ty mu ustepowalas i zawsze ty wyciagalas reke, czas z tym skonczyc i w koncu sie postawic.

Magdaf1 ma rację. Ty chyba Dorka masz wizytę co?? To może po niej zapakuj się i jedź do mamy odpocząć i nic nie mów swojemu G. Niodbieranie telefonów tez jest bardziej denerwujące niz wyłączony telefon;-) Jak może trochę nim wstrząśniesz to się opamieta. Tulę Cię mocno.

Julka chyba czuje, ze szykuje sie jakas wieksza rewolucja. :-D Jedziemy do Tatusia, Tatus to, Tatus tamto :-D. Tak ciagam ta swoja trzylatke po dwoch krajach :-D Ale teraz bedziemy razem na dluzej. Niedlugo juz w Czworke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D

Cudnie. Szczęśliwej podróży:-D

Nam cały dzień minął we Wrocku najpierw miło bo zakupy i kubełek kfc, potem M miał ten zabieg laserowy, w znieczuleniu, ale teraz wygląda jakby ręke mu jakies iskry poparzyły- ma oszczędzac ręke ale mój pracocholik juz poleciał na zakład. Konie ida pod opieke ojcom, by nie brudzic ranek, a jest ich pełno. Ja nieśpie już od 6. Dzisaiaj są imieniny teściowej i musze jeszcze po jakies kwiaty skoczyć, odebrać wynik badań, i na 15-16 mam wizyte. Juz nie moge sie doczekać, po wizycie skoczymy do teściów.

Faktycznie z Ciebie ranny ptaszek.
Trzymamy kciuki za wizytę:)

A ja za bardzo nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień...zobaczymy jak się wszystko rozwinie;-)

reklama
Witajcie wtorkowo.
To co czytam o sytuacji naszej Dorotki to sie w głowie nie mieści:szok:Żadna kobieta nie zasługuje na takie traktowanie! A zwłaszcza przyszła mamusia. Mam nadzieje że sytuacja sie zmieni jak Twój M bedzie blizej pracował.A takie "wywłoki" co sie wpierniczają w małżenstwa to trzeba tepić.Przepraszam za słowa ale mnie poniosło.:wściekła/y:Moja koleżanka też tak miała, aż wzieła sprawy w swoje rece-powiedziała swojemu M albo żona albo przygodne znajomości...
gosiakuprewicz super że do wyjazdu coraz bliżej.A kiedy macie wylot? Super że już maszspakowane rzeczy, z tym zawsze najtrudniej.
ppatqa miło spedziłaś dzionek.A co sie stało Twojemu M,że miał taki zabieg bo jakoś nie moge sie doczytać.A jak dziś sie czuje?Trzymam kciuki za wizyte Twoją.
dorota123456789 a Ty jak sie dzisiaj czujesz kochana?
Ja wcinam twarożek z ciemnym chlebkiem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry