Magdasf1
Kura domowa;)
Dorotka, kobieto, przestan ciagle myslec co twoj maz zrobi, pomysl o tym ze tobie jest teraz potrzebny spokoj. Jak sie napije to tylko bedzie swiadczyc o nim jakim jest nieodpowiedzialnym dupkiem ktory tak naprawde nie zasluguje na ciebie bo jestes za dobra moja droga. POkarz mu w koncu ze ty tez potrafisz pokazac na co cie stac, bo jestes wiecej warta niz on i jego nowa kolezanka Ewa.
Nie przejmuj sie tym co on pomysli ze ty masz tel wylaczony. on jakos sie nie przejmuje tym ze ciagle daje ci jakies nowe rewelacje, ktore sprawiaja ze ciagle sie denerwujesz.
Nie przejmuj sie tym co on pomysli ze ty masz tel wylaczony. on jakos sie nie przejmuje tym ze ciagle daje ci jakies nowe rewelacje, ktore sprawiaja ze ciagle sie denerwujesz.
Po to laczymy sie w zwiazki, by sie wspierac, a nie ze soba walczyc... Jestesmy z Toba!!!!!!!
Jedziemy do Tatusia, Tatus to, Tatus tamto 
Żadna kobieta nie zasługuje na takie traktowanie! A zwłaszcza przyszła mamusia. Mam nadzieje że sytuacja sie zmieni jak Twój M bedzie blizej pracował.A takie "wywłoki" co sie wpierniczają w małżenstwa to trzeba tepić.Przepraszam za słowa ale mnie poniosło.
Moja koleżanka też tak miała, aż wzieła sprawy w swoje rece-powiedziała swojemu M albo żona albo przygodne znajomości...