reklama

Październik 2008

Blond 20 a nie sadzisz ze po tej lasce to splynie jak po kaczce a Dorota tylko sie zdenerwuje??
DOROTA wylanczaj tel. i miej go gleboko w d....niech on sie w koncu o ciebie pomartwi

reklama
Dorotko wycisz się i zrelaksuj. Wyłącz telefon i połóż się.
Ja wiem, że nie łątwo bedzie zapomnieć o tej sytuacji.
Twój mąż nawidoczniej dobrze się bawi tam bez Ciebie - nie ma nadzoru i dlatego tak reaguje.

Natomiast po przyjeździe męża porozmawiaj na spokojnie z nim o tej sytuacji.
I jeśli będzie coś kręcił, to znaczy, że na pokaz były te dni ostatnie.
W życiu jest wiele pokus i należy je rozgraniczać, unikać.

Blond wiem, że nie chodzi o to, aby Dorotka krzyczała na tą dziwczynę.
Będzie się jeszcze bardziej denerwować i po co???

Dziewczyny ale sie temat rozwiazal tylko szkoda ze on taki dla mnie nerwowy Tak se mysle i boje sie aby mnie jakies cos przez nerwy nie zlapalo i aby nie urodzila za wczensie ale jakos takie mysli mnie nachodza A telefon chce wylaczyc ale jest glupia i mysle sobie co sobie M pomysli a w d... go mam on ze mna nie moze rozmwaiac bo teraz jest wkurzony lub idzie na rozaniec co nigdy na nim nie byl :-(

Dorotko - tak mi przykro.
Jesteś zdenerwowana, ale pomyśl teraz o Oliwci, o sobie.
Wycisz się i ... wyłącz telefon.
Dość już nerwów jak na dzisiejszy dzionek.

ok telefon wylaczony ale teraz bede sie cala noc zastanawiala ile razy M do mnie dzwonil i co sobie mysli boje sie zeby nie zrobi ze zlosci cos glupiego :-(
Dziewczyny a jak ten telefon pogorszy to ze M sie pojdzie napic bo tak bedzie zly :-(

Dorotko jesli chcesz to nie wyłączaj telefoniku tylko wycisz.
Będziesz wiedziała czy dzwonił czy nie, ale nie odbieraj.
A jeśli pójdzie ze złości się upić, to będzie głupi i tyle (przepraszam, że to napisałam).
Dał słowo Tobie i obiecał.

On wiele dal mi slow i wiele nie dotrzymal :-(
Ja juz melise wypilam i chyba zaraz sie poloze ale chyba lepiej jest mi tu z wami na BB :-)
niz w lozku :-)
Moj pies jak tylko slyszy ze moj telefon dzwoni to zaraz sie chowa biedny bo wie ze beda krzyki i klotnia a psy tego nie lubia :-(
Boze nawet pies ma uraz :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry