reklama
blond_20
Czarownica
ppatqa moj synek tez jest m,niejszy tylko ze o tydzien. lekarz powiedzial ze moze i termin mojej OM jest prawidlowy ale przeciez doklednie nie wiadomo kiedy bylo zaplodnienie. wiec termin porodu wg OM mam na 22.10 a wg USG na 29.10. powiedzial ze nie ma sie czym przejmowac
wiec glowa do gory i milego hodowania jak to mowi moja gin
magdziunia
Październikowa Mama'08
Fajnie, że możemy tutaj się wspierać i dyskutować na wszystkie tematy.
Bez skrępowania wymienić się spostrzeżeniami.
Bez skrępowania wymienić się spostrzeżeniami.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja tez sie zgadzam z tym ze to forum uzaleznia i ciesze sie ze was mam bo ja jakbym miala byc sama z tymi moimi problemami sama to byz zwariowala a nie ma to jak wam sie wyzalic i wygadac :-)
No wiec mam pytanko
mam zasadzone alimenty po 200 zl na dziecko a teraz moja Wika idzie do szkoly i wzrosly wydatki!! Mati do przedszkola gdzie m-c kosztuje 180zł Mam zamiar w zwiazku z tym podwyzszyc alimenty do 400 zl na dziecko a z tego co wiem moj byly maz uzyskuje dochody wykazywane 2500-3000tys.zlotych.Nie wiem ile tak naprawde wnioskowac bo boje sie ze nie dostane tego co chce i sie wyglupie no i czy z tej kwoty mi nie urwie sad to moze wnioskowac o wieksza?????????
No i najw. w pazdzierniku rodze
a alimenty licza sie do becikowego i moze mam poczekac do porodu z tym pozwem zeby dostac 2000tys. a nie 1000??czy skladac teraz bo i tak zasadza po wakacjach.
Jeszcze jedno dolaczyc mam do pozwu rachunek za ksiazki? mundurek itp Wiki?czy tylko wypisac ile co kosztuje?
Z góry dziekuje!!!!!!!!!!!!

No i najw. w pazdzierniku rodze

Jeszcze jedno dolaczyc mam do pozwu rachunek za ksiazki? mundurek itp Wiki?czy tylko wypisac ile co kosztuje?
Z góry dziekuje!!!!!!!!!!!!
wanilia79
Entuzjast(k)a
ppatqa myślę, że nie masz się co martwić na zapas. Jeśli lekarz twierdzi, że jest ok, to jest ok. nie każde dziecie musi rosnąć książkowo co do centymetra.
Dorotka życzę powodzenia z mieszkankiem, oby udało się wynająć domek a będziesz miała full wypas z Oliwką
.
Kaka zazdroszczę mini remonciku
.
Odkąd jestem na zwolnieniu mam fazę na porządki, przemeblowanka i oczywiście urządzanie pokoju dla dzidzi.
Mąż jednak studzi moje zapędy, bo po pierwsze lepiej żebym się nie forsowała (zakaz mycia okien i prania firanek - składam ukłon w stronę czarnej i minisi), po drugie pokój dla dziecka zdążymy urządzić jak mały przyjdzie na świat (zaboboniarz!!). Na początek i tak łóżeczko będzie stało w naszej sypialni, a ubranka w końcu nie zajmą całej szafy! Tak więc pozostają mi drobne zmiany w wystroju chałupki w postaci ceraty do kuchni i ozdobnej świeczku na ławę
.
Ojej,. ale ja to laboraty piszę, zanim spłodzę swojego posta, to Wy już temat zmieniacie hehe
Dorotka życzę powodzenia z mieszkankiem, oby udało się wynająć domek a będziesz miała full wypas z Oliwką

Kaka zazdroszczę mini remonciku

Odkąd jestem na zwolnieniu mam fazę na porządki, przemeblowanka i oczywiście urządzanie pokoju dla dzidzi.
Mąż jednak studzi moje zapędy, bo po pierwsze lepiej żebym się nie forsowała (zakaz mycia okien i prania firanek - składam ukłon w stronę czarnej i minisi), po drugie pokój dla dziecka zdążymy urządzić jak mały przyjdzie na świat (zaboboniarz!!). Na początek i tak łóżeczko będzie stało w naszej sypialni, a ubranka w końcu nie zajmą całej szafy! Tak więc pozostają mi drobne zmiany w wystroju chałupki w postaci ceraty do kuchni i ozdobnej świeczku na ławę

Ojej,. ale ja to laboraty piszę, zanim spłodzę swojego posta, to Wy już temat zmieniacie hehe
Ostatnia edycja:
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mnie tez sie wydaje ze MInisia masz bardzo male te alimenty ale to niesprawiedliwe :-(
Podziel się: