reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
Ja jestem po wizycie i jest dobrze, ale nie wiem jak mam o tym pisać po tym co przeczytałam
blond ja chodziłam w dwuczęściowym, ale na to mialam taką bluzeczke, a to dlatego żeby brzuszka nie opalac, jest gdzieś zdjęcie moje w niej, na brzuszkach
dorotko trzymam kciuki za ten domek, oj napewno nie jest to większe zadupie jak u mie, na zdjęciach, masz tą agroturystykę co jest 500 m odemnie, więc sama zobaczysz. A co to nie zamęczasz
magdziunia nie tylko złozyliśmy rzyczenia, i juz jesteśmy z powrotem, bo teściowa ma to kłopoty z kolanem po tym upadku i jest nie na chodzie, a M sie dowiedział ze na 18 ma zawieść auto do mechanika bo chłodnica coś ciekła
minisia śliczne, jakim programem wklejasz zdjęcia
blond ja chodziłam w dwuczęściowym, ale na to mialam taką bluzeczke, a to dlatego żeby brzuszka nie opalac, jest gdzieś zdjęcie moje w niej, na brzuszkach
dorotko trzymam kciuki za ten domek, oj napewno nie jest to większe zadupie jak u mie, na zdjęciach, masz tą agroturystykę co jest 500 m odemnie, więc sama zobaczysz. A co to nie zamęczasz
magdziunia nie tylko złozyliśmy rzyczenia, i juz jesteśmy z powrotem, bo teściowa ma to kłopoty z kolanem po tym upadku i jest nie na chodzie, a M sie dowiedział ze na 18 ma zawieść auto do mechanika bo chłodnica coś ciekła
minisia śliczne, jakim programem wklejasz zdjęcia
Ciril mam pytanie dotyczace alimentów.Moge pytac masz na te tematy jakas wiedze?
Pytaj... wtym jestem niezła, bo często gęsto wiąże się to z moim zakresem, także prawo rodzinne i opiekuńcze często muszę włączać;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
O ALIMENTY to ja tez poslucham na przyszlos moze mi sie to przyda choc mam nadzieje ze nie bede musiala z tego skorzystac :-)
PPATQA fajnie ze wsio oki :-)
PPATQA fajnie ze wsio oki :-)
wanilia79
Entuzjast(k)a
Dorotka - mądra dziewczynka :-).
Myślę, że każda z nas ciągle martwi się o swoje nienarodzone jeszcze dziecię. Wsłu****e w swój organizm i martwi każdymi gorszymi wynikami. Szczególnie, jeśli mamy jakieś złe doświadczenia. Ja przeżyłam 2 straty w 3 miesiącu i dla mnie (i całej rodziny) to była straszna tragedia. Dużo czasu minęło nim się pozbierałam do kupy.
Ważne jest jednak, abyśmy miały pozytywne nastawienie, dbały o siebie i nie denerwowały się. Wszędzie wskazany jest umiar.
Hmmm... tylko, że ja się tak wymądrzam a sama drże co chwila, a przed każdą wizytą u dr mało zawału nie dostaję ;-)
.
Staram się jednak nie popadać w paranoje. Za to chętnie czytam fora, staram się wyjaśniać wszelkie wątpliwości i tutaj dziewczyny jesteście nieocenione. Można na Was zawsze liczyć a i oderwać się od własnych problemów, no i nudzić się absolutnie nie da rady...hehe.
Dodam, że jestem na zwolnieniu i raczej nie zdarzało mi się do tej pory spędzać całych dni w domu na beztroskim leniuchowaniu.
Myślę, że każda z nas ciągle martwi się o swoje nienarodzone jeszcze dziecię. Wsłu****e w swój organizm i martwi każdymi gorszymi wynikami. Szczególnie, jeśli mamy jakieś złe doświadczenia. Ja przeżyłam 2 straty w 3 miesiącu i dla mnie (i całej rodziny) to była straszna tragedia. Dużo czasu minęło nim się pozbierałam do kupy.
Ważne jest jednak, abyśmy miały pozytywne nastawienie, dbały o siebie i nie denerwowały się. Wszędzie wskazany jest umiar.
Hmmm... tylko, że ja się tak wymądrzam a sama drże co chwila, a przed każdą wizytą u dr mało zawału nie dostaję ;-)

Staram się jednak nie popadać w paranoje. Za to chętnie czytam fora, staram się wyjaśniać wszelkie wątpliwości i tutaj dziewczyny jesteście nieocenione. Można na Was zawsze liczyć a i oderwać się od własnych problemów, no i nudzić się absolutnie nie da rady...hehe.
Dodam, że jestem na zwolnieniu i raczej nie zdarzało mi się do tej pory spędzać całych dni w domu na beztroskim leniuchowaniu.
ppatqa
Październikowe mamy'08
Wiem ze to nie ten wątek, ale jakos tam dzis nie potrafie
u mnie mały ok, serduszko pika, macha rączkami, powiedzial ze chłopiec, a nioe wiedział ze byliśmy na 4d, więc potwierdzone, mam łozysko na górze ufff, szyjka zamknieta ale krótka, ale powiedział ze w porządku, na skurcze łydek mam wziąść więcej Mg, wzioł mi cytologie i juz się boje, ale tym, razem udało się pobrać, mam nadzieje że lepiej będzie. Mały ok, ale jest mały wg wielkości główki na 23 tydz +_ 2 tyg, a ja jestem 26, ale powiedział ze wszystko z nim w porządku i mam się nie martwić, ja jednak martwie się tym ze mały
u mnie mały ok, serduszko pika, macha rączkami, powiedzial ze chłopiec, a nioe wiedział ze byliśmy na 4d, więc potwierdzone, mam łozysko na górze ufff, szyjka zamknieta ale krótka, ale powiedział ze w porządku, na skurcze łydek mam wziąść więcej Mg, wzioł mi cytologie i juz się boje, ale tym, razem udało się pobrać, mam nadzieje że lepiej będzie. Mały ok, ale jest mały wg wielkości główki na 23 tydz +_ 2 tyg, a ja jestem 26, ale powiedział ze wszystko z nim w porządku i mam się nie martwić, ja jednak martwie się tym ze mały
Ja wlasnie umowilam na jutro mnie i mame na ogladanie w moim miescie mieszkania do wynajecia 3 pokoje w samym cenrtum zorPojdziemy zobaczymy i pogadamy i moze a noz sie cos uda wykabinowac .
A druga sprawa to siostra od mojej mamy a zwlaszcza jej maz ma krewnych ktorzy mieli dom w ktorym mieszkala babcia ale ona zmarla i tamci chca aby ktos mieszkal w tym domu i nic nie chca kasy tylko rachunki i itp.Tylko jutro do wieczora ciocia sie dowie czy to nadal aktualne bo nie wiem czy juz tamci nie znalezli kogos do opieki nad tym domem.
Ten dom jest na takim uboczu iwogole calkiem gdzie indziej nic teraz tam gdzie mieszkamy ale ja na to nie patrze narazie Bo i tak do pracy nie bede teraz chodzila a M jakos dojedzie do pracy raz w tygodniu po pozniej i tak nocuje na ustroniu.Fajnie by bylo miec chatke super ogrod jest i wogole wiec przestrzni Wiec 3 majcie kciuki ja juz chce jutro i abysmy dowiedzieli sie ze mamy szanse na ten dom Ale byloby fajnie
Trzymam kciuki. Było by super

Witam wtorkowo!!!!
Dorotko, trzymam kciuki, zeby sie wszystko ulozylo pomyslnie!!!!!
Madzia, pochwalisz sie, co kupilas, jak wrocisz, prawda????
Ppatqa, zycze udanej wizyty u ginka, a potem u tesciowej
Dziewczyny, jakie jest lato o tej porze w Polsce??? Czesciej pada czy swieci slonce???I mam takie pytanie: Czy wypada w ciazy nalozyc na plaze stroj dwuczesciowy???
Kupilam zapas kremow, w domu mam lezak i parasol, a marzy mi sie dzien nad jeziorem... Dobra, zmykam, bo Jula juz cos psoci
Do pozniej :*********
Kiedys kobiety nosiły workwate stroje żeby ukryć swój stan tak jakby się tego wstydziły. opinia publiczna chyba się trochę do tego przyzwtczaiła. Ja teraz npnoszę tuniki sprzed ciąży, które są teraz bardzo opcisłe. nie zamierzam się wstydzić swojego brzuszka mimo, że komuś się to moze nie podobać. Na plażę ubrałabym strój 2 częsciowy gdybym takowy miała;-)
A ja byłam na zakupach - nic nie kupiłam, ale wzięłam sobie katalog farb DULUX i coś wybierzemy.
A szablonów nie znalazłam :-( ... chyba do Liroy`a Merlin`a trzeba się udać, bo w Castoramie wybór nijaki.
Za to w Decatlonie kupiłam piłkę dużą do ćwiczeń - przyda się i przed i po porodzie.
A na obiadek u mnie chińszczyzna własnej roboty - mniam jak ja to lubię.
My też malowalismy duży pokój duluxem i wyszło pięknie. Co do szablonów to u nas też kiepski wybór. Nawet na allegro jest tego niewiele.
reklama
blond_20
Czarownica
Tutaj nie ma nudy
jestem tu od niedawna a juz zaczelam zyc tym forum
fajnie ze sa jeszcze osoby ktorym chce sie rozmawiac o naszych ciazach, i nikogo tu to nie nudzi
ciesze sie ze Was znalazlam
Podziel się: