Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciril mam pytanie dotyczace alimentów.Moge pytac masz na te tematy jakas wiedze?
.Ja wlasnie umowilam na jutro mnie i mame na ogladanie w moim miescie mieszkania do wynajecia 3 pokoje w samym cenrtum zorPojdziemy zobaczymy i pogadamy i moze a noz sie cos uda wykabinowac .
A druga sprawa to siostra od mojej mamy a zwlaszcza jej maz ma krewnych ktorzy mieli dom w ktorym mieszkala babcia ale ona zmarla i tamci chca aby ktos mieszkal w tym domu i nic nie chca kasy tylko rachunki i itp.Tylko jutro do wieczora ciocia sie dowie czy to nadal aktualne bo nie wiem czy juz tamci nie znalezli kogos do opieki nad tym domem.
Ten dom jest na takim uboczu iwogole calkiem gdzie indziej nic teraz tam gdzie mieszkamy ale ja na to nie patrze narazie Bo i tak do pracy nie bede teraz chodzila a M jakos dojedzie do pracy raz w tygodniu po pozniej i tak nocuje na ustroniu.Fajnie by bylo miec chatke super ogrod jest i wogole wiec przestrzni Wiec 3 majcie kciuki ja juz chce jutro i abysmy dowiedzieli sie ze mamy szanse na ten dom Ale byloby fajnie
Może w koncu si los do Ciebie uśmiechnie. Witam wtorkowo!!!!
Dorotko, trzymam kciuki, zeby sie wszystko ulozylo pomyslnie!!!!!
Madzia, pochwalisz sie, co kupilas, jak wrocisz, prawda????
Ppatqa, zycze udanej wizyty u ginka, a potem u tesciowej
Dziewczyny, jakie jest lato o tej porze w Polsce??? Czesciej pada czy swieci slonce???I mam takie pytanie: Czy wypada w ciazy nalozyc na plaze stroj dwuczesciowy???
Kupilam zapas kremow, w domu mam lezak i parasol, a marzy mi sie dzien nad jeziorem... Dobra, zmykam, bo Jula juz cos psoci
Do pozniej :*********
A ja byłam na zakupach - nic nie kupiłam, ale wzięłam sobie katalog farb DULUX i coś wybierzemy.
A szablonów nie znalazłam :-( ... chyba do Liroy`a Merlin`a trzeba się udać, bo w Castoramie wybór nijaki.
Za to w Decatlonie kupiłam piłkę dużą do ćwiczeń - przyda się i przed i po porodzie.
A na obiadek u mnie chińszczyzna własnej roboty - mniam jak ja to lubię.