reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny my po spacerku zimno okropnie.
DOROCTKA GRATULACJE I SUPER ZE MALA NIE MUSI BYC W SZPITALU SZKODA KRUSZYNKI.

reklama
Nic nie mów...sama jestem wkur...

A co do ciaży to ja jeszcze ewentualnie mogę nosić ale moze ktos by za mnie urodził:confused:

Macie racje dziewczyny chc powiem Wam ze ja byłam w Instytucie i mialam lepiej niz prywtanej klinice wykupilismy sale komercyjna z pielegniarka i oczywiscie opieka mojego lekarza i było super. Pokoj sliczny z łazienka kolorowa posciel dla dziecka wsystko pielegniarka opiekowała sie mna i małymbyła na kazde przyslowiowe skinienie no i sama cesarka super troszke komplikaci po ale wiadomo nie mozna było tego przewidziec. Nie miałam po cesrace nawet stanu podgoraczkowego rany nie widac wcale jak poszłam po tygodniu do rodzinnego i mowie zeby dal mi skierowanie na badanie bo musze zrobc takie zaleceie było to nie wierzyl ze jestem 6 dni po porodzie a nad ranka to kazdy mlaszcze ze ak slaiczna i mała moe brykac w bikini tym bardziej ze nie mam nawet jedengo rozstepu na brzszku.
Za to PODZIWIAM I NISKO CHYLE CZOŁO PRZED TYMI KTORE RODZIŁY NATURALNIE . JESTESCIE WIELKIE

Nie no to chyba zarty z tymi zamknietymi:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Fajnie i wszystkie nasze tajemnice;-)mozna spokojnie poczytac....

Z tymi zamknietymi to myślałam, że otworzyłyście je dla "nowych" mamuś... Rozumiem, że stało sie inaczej i mam nadzieję, że problem niedługo sie rozwiąże. Może tylko w ramach krótkiego wyjaśnienia- prosiłam Czarną o dostep do zdjęciowego, dlatego powklejałam tam foteczki Adasia rano... Mam nadzieję, że sie nie naprzykrzam...

Anai to nie chodzi o Ciebie czy o inne nowe dziewczyny Ale dokladnie tak jak pisze Magda teraz wszyscy ludzie maja dostep do tego watku :-(

U mnie coraz gorzej z M ja juz na niego patrzec nie moeg Jestesmy dla siebie oboje wredni Jejku ale mam nerwa na niego i najlepiej ze ten nerw mi wcale nie przechodzi

fak fak fak nie wiem co jest grane z tymi wątkami. Już pisałam do admina i czekam!!!!!!!!!!!! Hugo wie dlaczego się otworzyły!!!!!!!!!!!

reklama
Witam mamuśki!
Przepraszam,że się nie odzywałam kilka dni ale musiałam jakoś zorganizowa sobie to wszystko:-) i myśle, że już jakoś pomały mamy rytm utarty:tak:
W pracy z dnia na dzień coraz bardzie mi się podoba:tak: poznaje coraz więcej koleżanek które jak narazie są miłe ale wszystko wyjdzie w praniu:baffled:
Nocki przetrwałam dzielnie :tak: nawet spać mi się nie chciało taki zapierdziel tam jest:-pale dobrze czas przynajmniej szybko leci:tak:
Teraz siedze w domku bo dzis drugi dzien wolnego po nockach a jutro na rano i o 5 musze wstac a to będzie bolalo:-:)blink:
mąż w pracy a ja w domku to mi doskwiera ale co tam wczoraj spędziliśmy miły wieczór przy winku:-p;-)
Dzieciaczki chodza do szkoly i przedszkola choroby poszly w sina dal mam nadzieje ze na długo!!!
Wika ukonczyła pierwsze pólrocze z BDB ocena:tak:

Nie wszystko nadrobie za co PRZEPRASZAM
Dorka co wyszlo z tym gosciem??bo nie moge znalezc postu na ten temt wiesz jak net dziala bo masz ten sam problem:-( A za Oliwcie i jej wyniki trzymam kciuki:tak: ja z Matim i Wika mialam to badanie i oboje chodzili do nefrologa chyba ok 2 lat ale wszystko było ok i juz po badanie okazało sie ze nie cofa sie mocz ale bakterie trzeba bylo zwalczyc co tak dlugo trwało:baffled:

Blond tez tak czasem mam z tym nosem:angry:
Wanilia i jak z okiem??

Do góry