WITAM W SOBOTE
ANIAA I KATE u mnie jest to samo Czasem az musze wyjsc z pokoju i sie uspokoic a pozniej do niej wracam.Lub zaciskam zeby Czasem nawet wstyd sie przyznac ale odkladalam ja tak nerwowo:-(Kurka ja tez chyba sie na matke nie nadaje TYLKO NIE ZLINCZUJCIE MNIE ZA TE SLOWA

ANNA oj jak mnie cieszy ze M zaczyna robic podchody i to sie liczy mimo ze jeszcze nie przeprosil Cos mi sie wydaje ze weekend bedzie POJEDNAWCZY

KASIU to milego porzatkowania dzis
MADZIU dobre z ta pielucha i wozkiem usmialam sie

PPATQA dobry patent na spacer
DZIEWCZYNY APELUJE NIE ZMIEKNE DO M
wiem kiedys bardzo go bronilam ale serio strasznie sie zmienilam I jestem silniejsza A to ze przyszedl trzezwy to mnie cieszy bo przynajmniej tak jak pisalam wczesniej Ja i Oli bylysmy wczoraj spokojniejsze A czy dzis wypije czy nie to juz jego sprawa Mnie to serio juz nie obchodzi choc nie powiem ze wolalabym aby wkoncu zmadrzal dla Naszej Coreczki.
Jesli chodzi o leczenie to mowi ze chce i cos tam na necie sprawdzal ale znajac go na tym sie skonczy No moze raz gora 2 razy gdzies pojdzie i to bedzie na tyle No ale jak chce to niech idzie.Wiem ze on to robi abym sie zlitowala ale ja nie wierze w ta jego przemiane Nawet jakby kilka dni teraz bylo ok to i tak predzej czy pozniej G zas zawali
Choc tak jak Wiola pisala Aby on sie z tym staraniem nie zrazil Ze jak wypije to beeeeee a jak jest trzezwy to ja tez beeeeee Jest to ciezkie aby dobrze zrobic Ale co ja mam go MOZE PO STOPACH CALOWAC ZE W DANY DZIEN AKURAT PRZYSZEDL TRZEZWY ????JAK MU SIE NIE PODOBA ZE JA JESTEM ZLA NA NIEGO NAWET JAK ON JEST TRZEZWY TO JA NAWET POMOGE MU WALIZKI SPAKOWAC
aha wiecie na tyle jestem bezczelna ze jak M cos tak do mnie ze mu sie cos tam we mnie nie podoba to ja mu z tymi walizkami wyjezdzam
Dobra koniec o G
Oli usnela o 20 ale za jakis czas byl tyk no ale na szzescie smoczek pomogl

Pozniej mleko o 1,30 a pozniej juz sie obudzila o 4,45 Nie plakala tylko kupe robila i przy tym tak sie wierdzila i oddychala jak parowoz ze ja sie obudzilam a ta zaczela sie smiac.Pozniej przebranie i mleko i o 5,30 usnelysmy do 6

Pozniej juz spac mi nie dala A ja mialam przez to straszne nerwy na nia Teraz od 25 min spi Ja zjadlam sniadanie i czekam az sie obudzi
Jejku ale u mnie ciemno chyba zaraz niezle sniegiem pierdyknie