reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Czarna trzymam kciuki za @:tak:ja tez juz teraz chyba bym zbierala na ...:zawstydzona/y:
Wesolutkaa co sie stało napisz na zamknietym nie z ciekawosci pytam male moze bedzie ci lzej i latwiej jak sie wygadasz a wiesz my zawsze chetne do pomocy jestesmy, moze cos doradzimy, pocieszymy.. trzymaj sie kochana duzo sil zycze
No my juz po wizycie;-):tak:
A ja juz jestem myslami w pracy:-(

reklama
Minisiu doskonale Ciebie rozumiem, bo jak pracowałam kiedyś na Pływalni - to świątek, piątek i niedziela.
Najbardziej przykro było mi jak rodzinka się zjeżdżała a ja nie mogłam z nimi posiedzieć bo ... do pracy :baffled:

Evelajna oj tak ja ciągle słyszę - a jak przesypia?, a jak je?, czy płacze?, jeśli tak to dlaczego? ... nosz qrna teleturniej chyba ... 100 pytań do świeżo upieczonej mamy :baffled:

Pati duuuuuuuuuuuużooooooooooooo zdrówka dla Kamisia.

Młody sobie śpi już z godzinkę a ja klikam.
Poszukałam parę rzeczy na allegro i może skusze się na parę.
O 19.00 będziemy kąpać Sebcia o ile się obudzi a jak nie to ciut później.

A my po gosciach. Hanulka dostała podobna ksiazeczke co ma Sami...oj podobała jej sie i to bardzo;-) A teraz robie zapiekaneczki i piwko do tego :-D

A mnie Andy przyszedł w sukurs z tymi głupymi pytaniami, bo widzi, że zaraz wymięknę. Teściówka się standardowo pyta "jak tam nocki? a czemu nie śpi? a zauważyliśmy może od czego to zależy?" (ja już zaczęłam mielić przekleństwa) a Andy "a wiesz mamo, od faz księżyca" :-D I po gadce, hie!

Kaka, ja dziś Guinnessa zamawiam. Chromolę:rofl2:

Dzieki dziewczyny . Moj Tygrysek jest kochany wlasnie słycha w sypialni muzyki powaznej ( tej co słuchałam jak byłam w ciazy i wyobrazie sobie ze ja pamieta bo jak pierwszy raz posciłam jak był juz po tej stronie to mały zrobił sie spokojny)a co do ksiazek to czytamy bajeczki juz dosc długo bo jak mały skonczył 2 tygodnie juz mu czytalismy . Mam nadzieje ze wda sie troszke w mame i dziadka i bedzie miał zadatki na polityka.
Dorociu trzymaj sie jakos.

My wląsnie po spacerku. Maly słucha muzyki a ja buszuje po kuchni jutro mamy dom pełen gosci wqiec robie pieczone mieska bigosik sałatki.

agamir to Twój tygrysek może wyrośnie na Mozarta albo innego kompozytora,a może na bajkopisarza;-)Mój Miki dostał na swoje pierwsze imieninki płytki od chrzestnego i puszczamy mu do snu,bardzo to lubi,a słuchałam w ciąży płytkę BĘDĘ MAMĄ i też to lubi:-)a bajeczki,to mu tata do snu czyta,czasem robi takie minki jakby kumał o co chodzi:-) No i widzę,że Tygrysek nosi rajtuzy,kolejny fajowy chłopak BB!!:-);-)

Kaka chlorze jeden:-pmi jakos przeszla ochota na piwko po piatkowej imprezie:baffled:6 wypilam i myslalam ze umre wczoraj:baffled:nie pije juz wiecej:-p
nie bylo mnie troche bo mialam malutki:-pkryzys z W...normalnie myslalam ze wyjde z siebie.czasami nie rozumiem facetow.i nie zrozumiem:-(

Asiu- ktos tu musi demoralizowac resztę...padło na mnie. A ja tylko jednego reddsika piję;-)

Dlaczego płaczesz? młody chłopiec zapytał swą mamę. Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu. Nie rozumiem, odpowiedział. Ona go przytuliła i rzekła: i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne... Później chłopiec spytał swojego Ojca, Dlaczego Mama płacze bez powodu? Wszystkie kobiety płaczą bez powodu. było to wszystko co mógł mu odpowiedzieć. Mały chłopiec urósł i stał się mężczyzną i wciąż nie wiedział dlaczego kobiety płaczą. Nareszcie uklęknął złożył ręce i zapytał: Boże... Dlaczego kobiety płaczą (tak łatwo)? A Bóg mu odpowiedział... Kiedy tworzyłem kobietę postanowiłem ją uczynić wyjątkową. Stworzyłem jej ramiona na tyle silne by mogła dźwigać ciężar całego świata! Dałem jej nadzwyczajną siłę, pozwalającą jej rodzić dzieci jak również znosić odrzucenie, spowodowane czasem przez jej własne dzieci! Dałem jej stanowczość, która pozwala jej na opiekę nad rodziną i przyjaciółmi. Niestraszna jej choroba! Stworzyłem ją wrażliwą, aby kochała wszystkie dzieci, nawet wtedy, gdy jej własne ją bardzo skrzywdzą! Dałem jej siłę, aby opiekowała się swoim mężem mimo jego wad, Zrobiłem ją z żebra swego męża, tak, aby chroniła jego serce! Dałem jej mądrość, aby wiedziała, że dobry mąż nigdy nie skrzywdzi swej żony. Czasem jednak testuje jej siłę i wytrwałość żony w wierze w niego. Synu, na sam koniec Dałem jej również łzę do wypłakania. Jest to jej jedyna słabość! Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i jak wiele robi dla innych. I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wiele lepiej. Ona jest wyjątkowa!!!

reklama
Do góry