reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Joj,oczopląsu dostałam od czytania;-)a tu dopiero jeden wątek ghihih

U nas weekand szybko,w sobotę trochę spacerku,zakupki dla M do szpitala,mieliśmy jechać w odiedziny do kumpla,ale stwierdziliśmy,że posiedzimy sobie w domku,zwłaszcza,że Miki nam ostatnio zasypia sam w łóżeczku(hurraaa),to sobie wieczorek małżeński zrobim,a tu naraz telefon,kolega z pracy M,że zaprasza na Ostatkowego Browara,więc M poszedł, a ja obejrzałam film i w kimono,a niedzielka brzydka w pogodę była,ale i tak spacer po lesie był,M się wymęczył,bo to on pchał wózek ghihih no a potem obiadek u teściowej...trochę nawrzeszczałam na nią i M ,bo się dopatrzyli niby,że Miki jak leży na brzuszku,to tylko na jedną stronę leci,dla mnie to jest norma,że dziecko sięgając po zabawkę leci na jeden boczek,zwłaszcza,jeżeli jescze robi to niezgrabnie...mój M też jest reha,więc ostra wymiana zdań,a teściowej się głupio zrobiło i zrobiło się cicho;-)Szwagier miał tylko ubaw,wkońcu M mnie przeprosił i przyznał rację,że się dopatruje,że to zboczenie zawodowe,ok...:crazy:;-)

Teraz jem śniadanko,piję zbożówkę i czekam,az pralka przestanie prac...musze dzis ostre sprzatanko zrobic,w sobote odpuscilam sobie,a tu korzuchy z moimi hairami lataja wszedzie, z grozo:szok: i chyba od dzis zaczniemy 2 razy na spacerek wychodzic,wkoncu 17 to jeszcze jasno;-)

dorotko jejkuś,bidulka się umęczyła:no: mówią,że jak się zaczyna podawać cośnowego,to albo kolki wracają albo problemy z wupróżnianiem,aż się boję co to u nas będzie,bo Miki mial straszne kolki:-( Oliwka jest dzielna dziewczynka:-)

kaka kurcze,widzę,że jeszcze ktoś podtrzymuje tradycję i kupuje świnki na porcje,fajnie,też bym tak chciała,co swoje mięsko,to swoje:-)

ppatqa mi położna powiedziała,że jedno wieczorkiem,po karmieniu nie zaskodzi,że to nawet na laktację;-)Ja piję Karmi Classic,choć kawowe też mi smakuje,ale to zależy jaki M mi kupi, a zwykle classic...

magdasf1 ja też nie mogę się wiecznie uporać ze sprz ataniem,moge to robić codziennie i ciągle jest brudno,wczęśniej jakoś tak się nie brudziło,chyba ze mi sie tak wydaje...poprostu czlowiek za duzo widzi chyba,siedzac w domu;-)

Oki,potem wpadne na dluzej,ide cos posprzatac przed spacerkiem Udanego przedpoludnia i spacerkow,kto idzie:-)

reklama
No i nakarmiony młody a teraz leży sobie koło mnie.
Oczywiście bez gadania przy cycu się nie obyło.
No i oczkami strzelał do mnie jakby chciał powiedzieć "KOCHAM CIĘ MAMO" .... cudowny widok.
Lecę zrobić sobie śniadanko jakieś i kawusię zbożową.

Madziu bal karnawałowy super a za kogo się przebiera Zosia?

Dorotko tak wiem i nie omieszkałabym zadzwonić po policję, gdyby coś.
Ja nie jestem obojętna na krzywdę ludzką a tym bardziej jak facet bije żonę.

Kaka coś mi się wydaję, że Hanusia będzie uwielbiała czytać książeczki.

Moli u mnie też mały przeważnie przewraca się na jeden boczek i jeszcze robi to tak niezgrabnie.
Więc się nie zamartwiam ... poobserwuję go i jakby co to lekarza pójdę.

Dzien dybry:-):-):-) Ech dzisiaj to jestem niewyspana...ale jakos humorek mi dopisuje:tak::-) Mlody bawi sie swoja kaczuszka (mam nadzieje ze nie bedzie w przyszlosci politykiem;-)) Ja pije kawusie i czytam o radiu maryja:rofl2::rofl2::rofl2:
Za oknem sniegiem wali, juz mam dosyc zimy...Zocha poszla do przedszkola dzisiaj jada do teatru wiec z tego wszystkiego od 5.30 juz nie spi i tylko ciagle sie pytala kiedy pojedzie:tak::tak:Jutro ma bal przebierancow wiec pewnie znowu sie tak wczesniej obudzi:baffled:
Idu was poczytac troszke. Kaka Gosi to juz baaaardzo dawno nie ma , nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba w styczniu miala do stanow leciec

Pamietam jaka ja byłam podekscytowana jak miałam jechać na wycieczkę szkolną itp. Wcale się Zosi nie dziwnię;-)

Kaka coś mi się wydaję, że Hanusia będzie uwielbiała czytać książeczki.

Moli u mnie też mały przeważnie przewraca się na jeden boczek i jeszcze robi to tak niezgrabnie.
Więc się nie zamartwiam ... poobserwuję go i jakby co to lekarza pójdę.
Mam nadzieję. Pracuję nad tym cały czas;-)

Hanka też tylko na boczki się obraca i to czasem...na nastepnym szczepieniu w marcu zapytam sie co i jak, a moze juz nie bedę musiała;-)

Witam się po weekendzie:-)
U nas wielkie zmiany tzn, od soboty Lenka śpi w swoim pokoiku i już w dużym łóżeczku bo w kołysce było jej już ciasno noi pomimo moich obaw tak jakby nic się nie zmienilo, sama zasypia i przesypia całą noc kochana moja:tak::tak:, dziś obudziła się o 6.00 zjadła i odłożyłam ją do łóżeczka wyszłam z pokoju a Ona pogadała do karuzeli i zasnęła, tak samo było wczoraj wieczorem :tak:
No to się trochę przechwalilam (mam nadzieję że się nie pogniewacie:-)), teaz lecę Karolinkę wyprawić do szkoły i potem Was poczytam.............. pa.....

Ula - złote dziecko...zresztą jak wszystkie paździoszki hhehehehe

Nie uważacie, ze za szybko rosną te nasze Maluchy...nieługo trzeba będzie łóżeczka obnizac...potem szczebelki wyjmować...a potem nowe łóżko.:szok:

O masz wycieczki szkolne, przedstawienia - takie podekscytowanie było że hej.

Ja już obniżyłam materacyk w łóżeczku.
Mały trzyma się za ubranko i próbuję się podnosić.

witam ja tylko na chwile noc dobra tylko z jedną pobudka, ale on rana mały marudny więc mykam. Papa

Dzien dobry kochaniutkie:-)
Ja wyspana, odkad moja mala spi w spiworku to budzi sie dopiero po 6 na butelke wiec od 7 wieczorem mam spokoj:tak:
Widze ze w Polsce zima, az mi sie nie chce wierzyc bo u nas juz jest 10 st. i piekne sloneczko:-)
Zycze wszytskim mamusiom i maluszkom oczywiscie MILEGO DNIA

reklama
Aga u mnie 3 na plusie i takie roztopy, ze hej...wczoraj cały dzień padało. Teraz jak przymrozi to lodowisko będzie.

Ciekawe jak tam @ Czarnej?? Chyba wszystkie będziemy miały teraz schizy na ten temat.

Do góry