reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Dzien doberek, witam sie dzisiaj:-)
Bal wczorajszy jak najbardziej udany:tak: Ehhh tylko przerazilam sie w momecie jak zostalysmy z zosia same, a ona mi mowi ze szymon pokazal jej dzisiaj siusiaka w sypialni, ja zrobilam taaaaaakie oczy i mowie no co ty, a ona do mnie ale nie martw sie i tak nie patrzylam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tak sie z tego smialam, teraz jeszcze ok, ale za pare lat hmmm wole nie myslec:tak:Jackowaty powiedzial ze wiatrowke sobie sprawi zeby nikt do coruni sie nie dostal:rofl2::rofl2::rofl2:

Uciekam bo mlody sie obudzil poodpisuje pozniej
O masz ... ale dobrze, że nie patrzyła ;-)
Dzieci w tym wieku chyba zaczynają interesować się troszkę płcią przeciną.
Pokazywanie co ma się w majtasach.
Ale swoją drogą dobrze, że nie patrzyła ;-):-D

Dorotko mój cel to zrcucić te kg i dopnę do tego choćby nie wiem co.
Silna wola i mniej pokus.

reklama
Wyznanie Zosi było naprawdę fajowe:-D

Madzia mówisz mniej pokus...musieli by wynieść wszystkie regały ze słodkim ze sklepu w którym robie zakupy.

Od dzisiaj Wielki Post...moze sie uda ograniczyć słodycze do np. tylko w weekendy?? Pomarzyc można

No właśnie Kaka - ja te regały omijam od dziś z daleka.
A jeszcze wczoraj marzył mi się serniczek z kruszonką kakaową.
Moja teściowa robi wspaniały taki mniam.

Ale czas wielkiego postu - to jest fajny czas na zaczęcie diety, ćwiczeń na całego.
Ja się piszę na to na 100%.

Serniczek powiadasz...az slinka mi pociekła.
Jutro M ma imieninki i zawsze mu sernika piekłam ehhh a jutro jakas dietetyczna sałatka chyba bedzie;-)
A co do M...wczoraj powrzucał Hani brudne ubranka do kosza z zabawkami (chyba mu się pomysliło z tym na brudny) i tak mnie tym :wściekła/y::angry:Dla niego żadna różnica:crazy:

MAGDASF oj te dzieciaki :-DDobrze ze Zosia nie patrzala:-D
KAKA dobre z tymi regalami Mnie tez powinni je usunac z pola widzenia bym sie nie kusila :baffled:
MADZIU widze zawzielas sie POWODZENIA ja tez musze :rofl2:

Ja jednak zamiast isc do kolezanki na herbatke to ide z nia na dlugi spacer Dlugi bo idziemy do biblioteki ktora jest dosc daleko Ale dobrze mi zrobi dlugi spacer No a pozatym zawsze spaceruje sama wiec tym razem bedzie milo :tak:

Oli spi jak sie obudzi to pomecze ja troche ubiore,nakarmie i lecimy

MAGDZIUNIA ile masz wzrostu??
ja bym tez chciała miec TYLKO 20kg:rofl2: juz nie ćwiczyłabym teraz:-D oniee, na pewno:rofl2:
teraz mam zamiar do konca nastepnego tygodnia ćwiczyc codziennie po 2h, potem obaczymy. spodziewam się @ wiec teraz nie licze na cud spadku ale zobaczymy co mi waga pokaże "po"...

reklama
Do góry