reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

witam wieczorkiem po tygodniu pracy dzis i jutro wolne ;-)
Kurcze strasznie mi przykro ze nie moge widziec wszystkiego co piszecie:-( a jak wejde na bb to nie wiem czasemod czego zaczac, wszystkiego nie da sie nadrobic a niektore tematy na ktore chcialabym wam odp sa juz zamkniete i juz piszecie o czyms innym:-( smutne to wiecie tak sie z wmi zzylam a teraz czuje ze sie oddalam bo coraz bardziej obco sie czuje:-(

Czarna my mielismy maly "wypadek przy pracy":zawstydzona/y::zawstydzona/y:i tez mam stres jak cholera!!!! musze jak najpredzej isc do gina
Dorotka moja tez tak robila jesyczkiem ale juz jej minelo
Agniesia :) tule mocno
[*] az mnie serce scisnelo..
hej a co u weolutkiej??pisala cos??

A ja wczoraj sie wscieklam moj mi powiedzial ze w jego firmie pracuje taka laska co kiedys za nim latala znam ta sytuacje bo sama reagowalam zeby sie odjeb... od nas i wiecie co on chcial byc fair i mi to powiedzial a ja chyba wolalabym nie wiedziec ufam mu i bylabym spokojniejsza a tak ciagle mysle ze ta pi.. jest gdzies blisko mojego M :angry::angry::-( ku... ale zabije jak go tknie:crazy::wściekła/y::zawstydzona/y:
Ania tule mocno nie no ja bym w tej sytuacji wziela go na rozmowe i to koniecznie!!
A musze sie pochwalic ze w pracy sa ze mnie bardzo zadowoleni i mowia ze zadko sie zdarza taka obrotna osoba jak ja:tak:zobaczymy jak dlugo:sorry2:
no i zalatwiam sobie przeniesienia na lepiej platny dzil le zobaczymy co z tego bedzie poki co jestem tu i narazie jest oki:tak:

reklama
MALENA fajnie ze Chrzest udany Porzatkiem w domu sie nie przejmuj A Izunia napewno dojdzie do siebie :tak:
CZARNA najwazniejsze ze wynik NEGATYWNY :tak:
ANNA no to tutaj juz nie czekaj az sie M pierwszy do ciebie odezwie Tylko wez go dzis za fraki i gadajcie tak dlugo az sie dogadacie Juz nie czekaj na niego i kichaj na to ze to ty zas pierwsza zaczniesz sie odzywac O tym tez mu powiec MUSICIE POROZMAWIAC ABY DALEJ TO SIE NIE POSZERZYLO :baffled:
JUSTYNA no ja tez podziwiam z tym bieganiem No no ale cie przypililo do tego odchudzania Chyba zadna z nas nie ma takiego pawera do odchudzania jak Ty a szkoda chyba musze pomalu przyklad od Ciebie wziasc :-p
TEN PREZENT JAK DLA MNIE JEST FAJNY ALE MYSLE SOBIE ZE JAK DZIECKO ZOBACZY CUKIERKI TO NIE BEDZIE ZADOWOLONE MUSISZ CHYBA POWIEDZIEC ZE TAM JEST W SRODKU NIESPODZIANKA , Z TYM DLUGOPISEM TO BARDZO FAJNIE TO WYMYSLILAS ALE NIE WIEM CZY DZIECKU SIE SPODOBA MOZE ROLKI TAK JAK KAKA PODPOWIEDZIALA
wiesz osobiscie twoj pomysl mnie sie strasznie podoba :tak:

MINISIA my tu wszystkie wiedzialy ze ty bardzo obrotna jestes A tym netem sie nie przejmuj u nas nigdy nie bedziesz obca i prosze sie tak nie czuc :tak:

MARMA ciesze sie ze samopoczucie juz lepiej
PATI zdrowka dla Kamilka

My zostalismy zaproszeni do sasiadow u gory na herbatke wiec kapania oli dzis nie bylo A co jak jede dzien nie bedzie kapana to sie nic nie stanie :-pU nich sie zdrzemnela i dzis spanie sie troche przesunelo ale zasnela na mleczku o 21,30:tak::tak::tak:

Justynka na plame niemam pojęcia, kiedys dostawało się zegarek i był spokój, a teraz szał na prezenty komunijne. A gdzie ty tak biegasz. Ja wczoraj zrobiłam 15 km na rowerku ale w domku, a dzisiaj ledwo siedze przez te choróbsko, ale brzuszki chociaż zrobiłam
kaka justynka ja mam album który zachacza nawet o wage i wzrost w wieku 18 lat, mały dostał o chrzesnej, jak przyjechała gdy wyszliśmy ze szpitala
czarna a ja bym nie chciała @, ale M musze przekonać
moli to odpoczywaj po imprezie
anna oj przykro mi. Możesz posmarować te rany maścią PV-jod i tranową, bez zobaczenia nie powiem czy na to steryd, antybiotyk czy P-grzybiczy
asia trzymam kciuki
minisia brawo

Fajnie macie ja biegac nie moge- wynik kilku złamań( konie, konie, góry, wf), ale za to mam rowerek. choć dziś odpusciłam póki nie dojde do siebie. Jak mały dzisiaj plakał(kaszel go męczył) był głodny i śpiący, ale cyca teraz tylko na śpiąco- inczej ryk to jak spiewałam mu kołysanki myslałam ze gardło to mi pęknie na kawałki, boli że hej, a ty nic konkretnego nie moge wziąść:(. Maly teraz śpi. dzisiaj było troszke lepiej, ale dzisaj czopka nie dostał tylko zawiesine. Raz zwymiotował mleczko przez ten kaszel, jejku mogło by całkiem przejść na mnie.

Ostatnia edycja:
Minisia, no widzisz, zaraz awansujesz. A jak się gorzej przez tą "pi..." poczujesz, to zawsze możesz być fair i powiedzieć, że taki przystojny kolega Cię podrywa i normalnie masz ubaw, bo Ty matka i żona i w ogóle. No ale chcesz być w porządku:-)

Pati, też mi przemknęła dziś myśl o kolejnym... Tylko kredyty i przyszłość nie pewna. Ale kurcze latka lecą...

O Dorotka, i dziś widzę organizacja wzięłą w łęb:-D

Andiemu przysłali dziś nowe prawo jazdy (ma irlandzkie i odnawiać musiał, bo ważność minęła) i jakoś tak przypadkiem mu wbili, że ma kategorię B oraz na ... traktor:nerd:. Ech, irlandczycy...

EVELAJNA no organizacja wziela w leb ale coz nie zawsze musi byc z nia tak idealnie hihihi Czasem takie cos sie przyda A i ja mialam dzis wiecej sily na pogadanie z ludzmi bo byl G w domu a tak to wieczorem padam na pysk i sama ze soba nie umie wytrzymac a co dopiero isc w gosci wrrrrrr

Aha dogadalam siez sasiadem ze jak wroce do pracy i bede miala na 6 rano ( czyt moje zmiany to od 6 do 18 i od 18 do 6 ) to pojade z nim samochodem tak o 5 lub 5,10 z domu wyjezdzac bedziemy on jezdzi kolo mojej pracy codziennie ( czyt ja aby dojsc do pracy musze i tak wyjsc o 5 z domu i dylas 35 minut na pieszo a tak to w jedna strone zaoszczedze nogi i dochodzac do pracy nie bede juz na starcie juz taka zmeczona hihihi )i bede sie zabirala z nim a z powrote to sobie dojde no i na nocki tak samo Ale choc z tego sie ciesze hihih

DOBRANOC MAMUSKI

AHA G wrocil 3 razy trzezwy i juz chce wrocic do sypialni a ja sie nie godze Niech spada Jak on chce wrocic to ja ide spac gdzie indziej
DOBRANOC

reklama
No i super z sąsiadem;-) U nas dość często wszystko na wariackich papierach, ale jakoś dajemy radę.

Tuśka wykąpana, nasmarowana więc dobranockowe papu przede mną.
No i pranie muszę poskładać, bo Andy załamuje ręce, co to i jak się składa, jeeej!

Dobranoc

Do góry