Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i spadam na pilates i bieganko
jaaaa, wiecie co, normalnie chciałabym tak sie mobilizować całe życie i zawsze ćwiczyć a nie tylko na diecie
jestem taka leniwa że szok
Super, mi też by się przydała jakaś w PL.Nic dziwnego, ze sie doczekać nie możesz spacerku w takim superowym wóżiu..jam mam 2 fukcyjne wózio, a gratisowa spacerówka po siostrzenicach będzie u mamy;-)
Z M? Źle..ANNA a jak tam z M ????
No to widze ze wczorajsze zakupy udane Pozniej skocze a zakupowy zobaczyc to KAROCE bo chyba wkleilas zdjatko ?
Biedny Kamiś, oby szybciutko wyzdrowiał..witam się i ja u mnie ciężko, mały marudził wczoraj cały dzień, najgorsze jest to ze cyca niechce, jest spiący i głodny a picie ble. Pije tylko na półśpiąco, no cóż widocznie ciężko mu się przełyka, lekarstwo bleeeeee, więc by nie zrazic do łyżeczki podaje strzykawką, ale mu się nie dziwie bo próbowałam to mnie trzepało, takie gorzkie. Czopki jeszcze gorsze, dziś M kupił już zawiesinke i tak dostanie wieczorem. Ja też już chora, kaszle, glowa mnie boli i osłabiona jestem mam 35,5 stopnia. Ale chociaż jeden plus tedo ze w mleku pojawią się Pc dla Kamisia. Jedyne co udane to nocki śpi do 4-5 potem jeszcze do 7. Dziś w dzień pospał już 2 h, bo wczoraj max 15 minut.
Rzecz w tym ,że nie wykrztusił i pewnie nie wykrztusi...Anna też wygłupy na porządku dziennym. Nawet na spacerze głupawki odstawiam do gondoli. A M już wykrztusił „przepraszam” czy czeka aż samo przyschnie i się ułoży? Ależ uparciuch...;-)
Wg mnie to byłby naprawdę trafiony prezent..znalazłam cos co by mi chyba odpowiadało, bo Konrad ma wszystko, zabawki moim zdaniem na komunie odpadaja i takie coś- długopis parkera lub watermana zasypie jakimiś cukierkami w pudełku i do tego jakaś dziecięco-młodzieżowa wersja książki o JP II. Co o tym myślicie??
Rewelacja . Jestem nim zachwycona :-). Bardzo lekko się prowadzi. Pojechałam nawet do parku, by sprawdzić jak spisze się w gorszym terenie - no i mnie nie zawiódłANNA i jak spacer w nowym wózku?
.
. Super, że Chrzciny udaneCzesc!
Dochodzimy do siebie po chrzcinach...
Wszystko się udało, ale chalupki jeszcze do ładu nie doprowadzilam, a mała się całkiem mi rozregulowała :-(
Na pewno nie nadrobię, ale możę wieczorkiem poczytam.
Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko w porządeczku
Pozdrawiamy z Izunią

Jeszcze trochę i będzie inny, na każdy dzień tygodnia..;-):-)Wróciłam od koleżanki. Haneczka grzeczniutak. Prawi jakby dziecka nie było. Koleżanka w lekkim szoku. Dostaliśmy kolejny kocyk...5ty do kolekcji. Mamy już biały, zółty, niebieski, różowy i teraz zelony heheheheheheheh. Ale przyda sie;-)
No widzisz..;-) To teraz pozostaje tylko spokojnie czekaćHejka ja dzis zabiegana wpadne poznym wieczorkiem to poczytam.
Dla informacji @ brakTest robiony wczoraj NEGATYW!!!! Mam nadzieje ze nic się nie zmieni z wyjątkiem tego że w końcu pojawi się @
Buziam do wieczorka